واکنش عضو هیات رییسه درباره پخش نامه تخریبی علیه رئیس جمهور در مجلس + متن نامه

عضو هیئت رئیسه مجلس در واکنش به پخش شبنامه علیه رئیس جمهور در جلسه دیروز مجلس گفت: این کار بداخلاقی بود و متاسفانه به اشتباه اجازه توزیع آن داده شد. به گزارش اعتدال پرس، منادی نماینده تبریز در مجلس در گفت‌وگو با آنا درباره توزیع شبنامه در حاشیه جلسه علنی دیروز مجلس اظهار کرد: مطالب ذکر شده […]

image_pdfimage_print

عضو هیئت رئیسه مجلس در واکنش به پخش شبنامه علیه رئیس جمهور در جلسه دیروز مجلس گفت: این کار بداخلاقی بود و متاسفانه به اشتباه اجازه توزیع آن داده شد.

به گزارش اعتدال پرس، منادی نماینده تبریز در مجلس در گفت‌وگو با آنا درباره توزیع شبنامه در حاشیه جلسه علنی دیروز مجلس اظهار کرد: مطالب ذکر شده در شبنامه واهی بود، از این رو پس از اطلاع اعضای دیگر هیئت رئیسه و همچنین اعتراض نمایندگان، به سرعت مانع ادامه پخش آن شدیم.

وی با اشاره به جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس در این باره گفت: در جلسه امروز آن عضو هیئت رئیسه(ضرغام صادقی) که اجازه پخش این شبنامه را داده بود ابراز پشیمانی کرد و گفت که متاسفانه به نماینده‌ای که آن متن را نوشته بود اعتماد کرد و نخوانده اجازه پخش آن را داده بود.

به گزارش آنا، روز گذشته کمال‌الدین پیرموذن نماینده اصلاح طلب مجلس گفت که در صحبتی که با مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در مجلس داشته وی عنوان داشت که این شبنامه را خود وی نوشته است.

علیرضا منادی سپیدان در ادامه گفت‌وگوی خود با آنا تصریح کرد: احترام رئیس جمهوری به عنوان دومین مقام عالی رتبه در کشور ضروری است و کسانی که به وی بی‌حرمتی و یا هتک حرمت می‌کنند خودشان را کوچک کردند.

این عضو هیات رئیسه مجلس نهم افزود:‌ خرد جمعی مجلس پخش شبنامه‌های اینچنینی و هتک حرمت به رئیس جمهوری را نمی‌پذیرند، به همین دلیل قرار بود برخورد شدیدی با عاملان آن صورت گیرد ولی با میانجیگری‌ها و مصحلت اندیشی این برخورد شدید صورت نگرفت.

این نماینده مجلس همچنین درباره تصمیمات جدید هیئت رئیسه در جلسه امروز گفت: به هیئت رئیسه پیشنهاد شد که در روز استیضاح حضور میهمانان و خبرنگاران در لابی و صحن محدود شود که هیئت رئیسه با این پیشنهاد مخالفت کرد که قرار شد که تعداد ورود میهمانان و خبرنگاران مانند روزهای قبل باشد.

منادی سپیدان همچنین از ارسال نامه‌ای از سوی فرجی‌دانا به هیات رئیسه مجلس خبر داد و افزود: در این نامه آقای فرجی دانا پرسید که سوال مشخص استیضاح‌کنندگان از میان موضوعات بورسیه، دانشجویان ستاره‌دار و اساتید خانه‌نشین شده چیست؟ هیئت رئیسه نیز به این نامه پاسخ داد.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز هیئت رئیسه همچنین درباره لایحه اصلاح دائمی قوانین بودجه‌ای بحث و مقرر شد که کمیته‌ای متشکل از 11 نفر از کمیسیون برنامه و بودجه و 12 نفر از سایر کمیسیون‌ها این موضوع را بررسی کنند. در این نامه آمده که مدرک دکترای رئیس جمهور در زمان نمایندگی وی جعلی بوده و روحانی در زمان نمایندگی مدرک دکترا نداشته است.

به گزارش ایسنا متن این نامه به شرح زیر است:

«بسم‌الله ‌الرحم‌الرحیم

حسب مندرجات اسناد مجلس شورای اسلامی، آقای حسن روحانی رئیس‌جمهور از دوره اول مجلس شورای اسلامی با عنوان «دکتر» عهده‌دار سمت نمایندگی بوده‌اند در حالی که مطابق مندرجات سایت مرکز تحقیقات استراتژیک (تحت مدیریت خود ایشان) ایشان طی سال‌های منتهی به 74 برای تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا در یکی از دانشگاه‌های انگلستان ثبت نام نموده‌اند و اکنون نیز حسب اظهارات معاون خود آقای نوبخت استاد تمام دانشگاه بوده و از آن محل حقوق دریافت می‌دارند! در این رابطه سؤالاتی به شرح زیر مطرح است که لازم است مراجع ذیربط برای روشن شدن اذهان و افکار عمومی بدان پاسخ دهند.

1- در فاصله سال‌های مجلس اول تا سال 74 که ایشان مدرک دکترا گرفته‌اند از حقوق و امتیازات عنوان «دکتر» استفاده نموده‌اند؟ اگر بلی با چه مجوز قانونی و شرعی؟

2- چگونه همزمان با تحصیل در انگلستان در پست‌های خطیری مثل نایب رئیس مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی و … انجام وظیفه شده است.

3- ایشان در هیئت ممیزه کدام دانشگاه و با کدام سوابق پژوهشی موفق به کسب عنوان «استاد تمام» شده‌اند؟

4- در دوران تحصیل از بورس استفاده کرده‌اند یا با هزینه شخصی در انگلستان درس خوانده‌اند؟ اگر بورسیه بوده‌اند با شرکت در کدام آزمون و یا با کدام مجوز قانونی از بورسیه استفاده نموده‌اند؟»

انتهای خبر