دکتر نجفی، طی احکام جداگانه ای مشاور جوان شهردار تبریز را منصوب و با برکناری مدیر سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز، سرپرست جدید برای این مجموعه معرفی کرد. قندگر، مشاور جوانان شهردار تبریز شد “محمد قندگر” فعال در حوزه وبلاگ نویسی شهری ، با حکم شهردار تبریز به عنوان مشاور در حوزه جوانان وی انتخاب شد. […]
دکتر نجفی، طی احکام جداگانه ای مشاور جوان شهردار تبریز را منصوب و با برکناری مدیر سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز، سرپرست جدید برای این مجموعه معرفی کرد.
قندگر، مشاور جوانان شهردار تبریز شد
“محمد قندگر” فعال در حوزه وبلاگ نویسی شهری ، با حکم شهردار تبریز به عنوان مشاور در حوزه جوانان وی انتخاب شد.
به گزارش اعتدال پرس، در حکم ” صادق نجفی” آمده است: نظر به سوابق علمی و عملی جنابعالی در حوزه جوانان و بهره گیری از تجربیات ارزنده شما به موجب این حکم جنابعالی به عنوان مشاور اینجانب در حوزه جوانان منصوب می شوید.
در ادامه این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و الهام از تعالیم عالیه دین مبین اسلام در حسن انجام وظایف محوله و خدمت به جوانان موفق و موید باشید.
“قندگر” که در حال حاضر به عنوان کارشناس در کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تبریز مشغول فعالیت است ، در حوزه تولید و انتشار مطالب در حوزه شهری سال ها است که به وبلاگ نویسی مشغول است.
خلیلی جانشین عیوضی شد
شهردار تبریز طی حکمی، رضا خلیلی را به سمت سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز منصوب کرد.
به گزارش اعتدال پرس، آئین معارفه سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری با حضور معاونین اداری مالی و فرهنگی اجتماعی شهردار تبریز برگزار شد.
معاون اداری مالی شهردار تبریز در این آیین با اشاره به اهمیت جلب رضایت گردشگران، بر اهتمام ویژه شهرداری به مقوله گردشگری پرداخته و ضمن بر شمردن پتانسیل های گردشگری شهر فرهنگی و تاریخی تبریز بر لزوم حفظ آثار و ابنیه های ارزشمند تاریخی تأکید کرد.
اکبر آقا محمدی در ادامه ضرورت برنامه ریزی دقیق برای توسعه گردشگری تبریز را مورد تاکید قرار داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز نیز در این مراسم با اشاره به گستره فعالیت های فرهنگی شهرداری تبریز، ضرورت توجه به ارتقاء کیفی برنامه های گردشگری را اجتناب ناپذیر دانست.
رضا خلیلی سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد دکتر نجفی، شهردار کلان شهر تبریز ابراز امیدواری کرد با حمایت های شهردار پرتلاش تبریز و شورای اسلامی شهر تبریز قدم های ارزنده ای در ارتقاء کمی و کیفی گردشگری تبریز برداشته شود.
در ادامه این مراسم از خدمات دکتر محمدرضا عیوضی قراملکی، مدیر سابق گردشگری و موزه های شهرداری تبریز تجلیل گردیده و دکتر رضا خلیلی به عنوان سرپرست سازمان توسعه گردشگری تبریز معرفی شد.
دوستدار گردشگري
تاریخ : ۳۰ - تیر - ۱۳۹۳
با تبریک به آقای خلیلی امیدوارم طرحهای قبلی از جمله احیای جاده ابریشم ومرمت آثار تاریخی و… را پیگری و اجرا نمایند و از خدمات آقای دکتر عیوض نهایت تشکر را داریم
ناشناس
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۳
ای کاش اقای شهردار بیشتر به وضع جمع اوری زباله در سطح شهر و همچنین پاگیزگی معابر و فضاهی شهری رسیدگی کند البته با همکری مردم و کاش مردم هم اینقدر زباله به زمین نریزند کاش ……..
ناشناس
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۳
بازم آفرین بر دکتر نجفی
آیا می شود فنی و حرفه ای هم جزو زیرمجموعه های شهرداری تبریز شود تا شاید ….
ناشناس
تاریخ : ۲۸ - تیر - ۱۳۹۳
چقدر پست میده این آقای دکتر آخه؟ بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟