تفاهم نامه استانی همکاری شوراهای استان با سازمان بهزیستی استان در جهت اجرایی کردن تفاهم نامه بین شورای عالی استانها با سازمان بهزیستی کل کشور در جهت رفع مشکلات اجتماعی و حوزه بهزیستی امضا شد. به گزارش اعتدال پرس، به دنبال امضای تفاهمنامه همکاری بین شورای عالی استانها با سازمان بهزیستی کل کشور، جهت اجرایی […]

تفاهم نامه استانی همکاری شوراهای استان با سازمان بهزیستی استان در جهت اجرایی کردن تفاهم نامه بین شورای عالی استانها با سازمان بهزیستی کل کشور در جهت رفع مشکلات اجتماعی و حوزه بهزیستی امضا شد.

به گزارش اعتدال پرس، به دنبال امضای تفاهمنامه همکاری بین شورای عالی استانها با سازمان بهزیستی کل کشور، جهت اجرایی نمودن تفاهمنامه، شورای اسلامی استان با سازمان بهزیستی آذربایجان شرقی تفاهمنامه همکاری امضا شد.
ارشد زاده
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی ، محسن ارشدزاده، در این نشست با بیان اینکه در حوزه خدمات بهزیستی استان، برای گسترش همکاری های تنگاتنگ با شورای استان تفاهمنامه ای منعقد شد، اظهار کرد: طبق این تفاهمنامه مقرر شده است که شورای اسلامی استان جهت مناسب سازی فضاهای عمومی برای تردد معلولان، در زمینه پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی چون اعتیاد، کودکان خیابانی تعامل بیشتری با بهزیستی استان داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مقرر شده با همکاری شورای اسلامی استان در دو نقطه از شهر تبریز دو گرمخانه برای افراد بی خانمان احداث می شود، خاطرنشان کرد: مقرر شده شوراهای استان طرح کمک به رفع نیازهای حوزه بهزیستی و آسیب های اجتماعی استان در برنامه ریزی کلان شوراها مدنظر قرار دهد.

وی با بیان اینکه ۲۰ درصد شهروندان از جامعه هدف بهزیستی هستند، یادآور شد: برای توسعه خدمات بهزیستی از پتانسیل شوراها بهره مند خواهیم شد.

گفتنی است در این جلسه، احتشام حاجی پور، رییس شورای اسلامی استان با اشاره به تفاهمنامه همکاری بین شوراهای استان با سازمان بهزیستی استان، گفت: کل اعضای جامعه در رسیدگی به امورات بهزیستی و رفع مشکلات نیازمندان جامعه مسوول هستند.
حاجی پور
وی تاکید کرد: باید برای حل مشکلات جامعه از روش نوین سیستماتیک بهره ببریم چرا که با تعامل سازنده بین دستگاه ها، انرژی برای حل مشکلات فزونی می یابد.

دکتر حاجی پور اظهار کرد: باید برای جلب مشارکت مردم در حوزه بهزیستی و رفع مشکلات نیازمندان جامعه، عملکرد این سازمان به مردم انعکاس یابد.

وی با بیان اینکه برای بهسازی محیط و فضاسازی محیط شهر برای معلولان مقرر شده پروژه هایی از سوی شهرداری ها و شوراهای استان برای همکاری با سازمان بهزیستی اجرایی شود، اعلام کرد: باید کلیه شوراها برای رفع مشکلات نیازمندان جامعه چون کودکان، زنان بی سرپرست و بد سرپرست و سالمندان همکاری و مشارکت کنند.

رییس شورای اسلامی استان در خاتمه گفت: جهت  گسترش همکاری شورهای استان با بهزیستی استان، مقرر شده خانه های سالمندان و گرمخانه هایی برای سالمنادن و افراد بی خانمان احداث شود و برای جمع آوری کودکان خیابانی و ایجاد اشتغال برای خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست تعاملی سازنده با بهزیستی خواهی داشت.