رئیسجمهور گفت: متاسفانه یا خوشبختانه ما خواب نمیبینیم و دنبال رمال و جنگیر هم نیستیم. به گزارش اعتدال پرس به نقل از تسنیم، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور صبح امروز شنبه در همایش سراسری فرمانداران که در تالا وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه اعمال و رفتار ما به عنوان اعمال و رفتار […]
رئیسجمهور گفت: متاسفانه یا خوشبختانه ما خواب نمیبینیم و دنبال رمال و جنگیر هم نیستیم.
به گزارش اعتدال پرس به نقل از تسنیم، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور صبح امروز شنبه در همایش سراسری فرمانداران که در تالا وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه اعمال و رفتار ما به عنوان اعمال و رفتار نظام تلقی میشود، گفت: مردم تفاوت زیادی بین این و آن قائل نیستند.
وی افزود: هر کس در هر سمتی مخصوصا در سمت مجری عالی در کشور حضور دارد، عمل، رفتار، نگاه و برخورد او به عنوان نمونهای از برخورد و تعامل نظام توسط مردم تلقی میشود.
رئیس جمهور تصریح کرد: قدرت را مردم به عنوان یک امانت در اختیار ما گذاشتند و این قدرت را با صندوق ارا به عنوان امانت ۴ ساله در اختیار ما گذاشتند. مردم سال ۹۲ فریاد زدند که ما از شعار خسته شدیم.
روحانی ادامه داد: ممکن است یک وزیر، استاندار و یا فرمانداری نظرات شخصی داشته باشد اما ما به این سمت نیامده ایم که نظرات شخصی و فردی خود را اعمال کنیم. وقتی کسی در صندلی استانداری، فرمانداری، وزارت و غیره قرار گرفت همه حزبها و موقعیتها را فراموش کند.
وی خاطر نشان کرد: مردم به دلایل واهی به ما رای ندادند بلکه خوب دقت کردند و انتخاباتی شگفتانگیز رخ داد. مردم به برنامه و وعدهها رای دادند و اگر امروز رئیس جمهور، وزرا، استانداران، فرمانداران و همه مسئولان به آن وعدههای داده شده عمل نکنند، این نوعی خیانت در امانت است، مردم این قدرت را مشروط در اختیار ما گذاشتند و این قدرت بیقید و شرط نیست.
رئیس جمهور با بیان اینکه به مردم وعده داده بودیم که اقتصادی بسازیم که نوسانش همپای نوسان جهانی باشد، خاطر نشان کرد: ما به مردم وعده آرامش دادیم، همه نهادها مانند دولت در برابر رای مردم مسئول هستند و این رای مردم تنها برای دستگاه اجرایی نبوده است.
روحانی اضافه کرد: احساس من این است که دولت همه توانش را برای اجرای آن وعدهها به کار گرفته البته طبیعی است که در این راه توفیق ما ۱۰۰ نباشد و نقص داشته باشیم. جهتگیری این دولت صحیح بوده است.
وی خاطر نشان کرد: اینکه امروز مردم ولع ندارند که جنس را در خانه انبار کنند، این نشان می دهد که راه دولت درست بوده و اینکه امروز ما صف های تحقیرکننده ملی نداشتیم، این نشان میدهد که راه دولت درست بوده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه یا خوشبختانه ما خواب نمیبینیم و دنبال رمال و جنگیر هم نیستیم، گفت: مردم از مجلس و قوه قضاییه انتقاد نمیکنند و میگویند بگذارید زندگی کنیم اما برای انتقاد به دولت و رئیس جمهور زبانها باز میشود.
روحانی تأکید کرد: وظیفه ما این است که مردم را خوشحال کنیم و بار از دوش مردم برداریم. چرا در زمینه هستهای دولت این همه تلاش میکند و گاهی زخم زبانهای بسیار زشت را تحمل میکند، برای چه؟
وی افزود: یکی از عوامل ثبات امروز این است که یک مشت انسان متخصص، متدبر مومن نشتهاند و عاقلانه برای کشور تصمیم میگیرند. امروز خدا نعمت نازل کرده که همه متخصص امنیت ملی، متخصص امنیت و غیره شدهاند. یک نکته مهم است، به مردم دروغ نگوییم که اگر بگوییم، امروز آشکار نشود، فردا آشکار میشود.
“بگذارید این مذاکرات هستهای با موفقیت به پایان برسد، بعد ما برای مردم شرح خواهیم داد که اینها (مذاکره کنندگان) چه کشدهاند؛ گاهی مذاکرات دیپلماتیک با قدرتهای جهانی، سخت تر، دلهرهآورتر نسبت به شب عملیات است.”
رئیس جمهور ادامه داد: چرا عدهای وقتی میبینند، دولت با تدبیر مذاکرات هستهای را پیش میبرد؛ عدهای نمیدانم این را از کجا آوردهاند که هیچ وقت نمیخواهند کام مردم شیرین باشد، این چه سری است که از لبخند مردم می ترسند. مسئله هستهای مسئله این قوه و آن قوه، این حزب و آن حزب نیست، این یک مسئله هستهای است و بارش به دوش نظام است.
روحانی اضافه کرد: حالا یک وقت رهبری معظم یک نصیحتی میکنند، بالاخره ایشان رهبر هستند و حالا همه راه میافتند و توصیه میکنند که دولت تشنهای و باید آب بخوری، والا میدانیم باید آب بخوریم.
وی ادامه داد: دولت به این معنا که حامی از این جمع یا ان جمع باشد، دولت به هیچ عنوان وارد چنین جریانی نمیشود؛ دولت، مجری قانون است. این معنایش این نیست که جمعهای دیگر قدرتمند حق داشته باشند، وارد شوند یا قوای دیگر وارد شوند. در ماجرای انتخابات که در اسفند ماه برگزار میشود، رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی وارد عمل خواهد شد.
“نکند به خاطر یک انتخابات، انتخاباتی برگزار کنیم که دین خود را برای دنیای دیگری بفروشیم. مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان جایگاه رفیعی دارند و مردم فرد اصلح را انتخاب کنند، مباد، مباد که در شهرستانی به سمع و گوش مردم بخورد این حرف که دولت طرفدار این است یا آن است، سپاه طرفدار این است یا آن، ارتش طرفدار این است یا آن، دفتر امام جمعه طرفدار این است یا آن، استاندار طرفدار این است یا آن؛ نباید کاری کنند که این تهمت به آنها زده شود. در ماجرای انتخابات در برابر هیچ حزب، گروه، جریان یا فشاری مرعوب واقع نشوید، البته در برابر هیچ جریانی مفتون هم واقع نشوید (خنده)”
کاوه
تاریخ : ۱۲ - خرداد - ۱۳۹۴
وقتی به قول … دولت شده رحم اجاره ای برای بازماندگان نا خلف دولت احمدی نژاد…وقتی فاصله روحانی با بدنه دولتش شده هزاران فرسخ…وقتی از راه رسیدگان دیروز، از دلسوزان و معتقدان واقعی دولت مقرب ترند …وقتی به جای اصلاح طلبان و حامیان قبل از انتخابات، روحانی با لاریجانی ها و فرصت طلبان خود را نزدیکتر میکند…وقتی بیشتراز نصف همین فرمانداران حاضر در جلسه امروز رنگ عوض کرده و پوست انداخته دولت قبلی هستند و دهها “وقتی”دیگر….جناب آقای روحانی آگاه باشید انتخاباتی که به دست این مجموعه برگزار شود نتیجه اش بهتر از توزیع سبد کالا یا توزیع میوه شب عید نخواهد بود …بلکه بسیار بدتر و افتضاح تر خواهد بود…شما از چه کسانی انتظار دارید آبروی دولت شما را حفظ کنند؟!؟! امانت را به دست که میسپارید؟!؟!؟! استانداری که توان و اراده مدیرت صحیح و آبرومند یک جلسه ساده در حضور رییس جمهور را ندارد ،چگونه میخواهد یا میتواند انتخابات مجلس را بدون مشکل و سالم برگزار کند؟!؟!؟! پیش بینی بنده این است که انتخابات مجلس در اسفندماه اگر با این مجموعه وزارت کشور برگزار شود حرف و حدیث فراوان خواهد داشت…به قول شاعر: ترسم ای اعرابی که به کعبه نرسی///کاین ره که تو میروی ،به ترکستان است…
محسن
تاریخ : ۹ - خرداد - ۱۳۹۴
اعترافات محمدحسین غیاثی از فعالین اصلاح طلب و جریان اعتدال و تدبیر! را عینا که در صفحه اجتماعیش منتشر کرده است را در زیر بخوانید قضاوت با خود شما:
این خاطره را قبلا نوشتهام اما دوست دارم تکرار کنم. آدم دلش میخواهد شاهکارهایش را چندبار تعریف کند.
وقتی در سال ۷۶ در خراسان برای خاتمی تبلیغ میکردیم، ستاد مرکزی از تهران چند هزارتایی از شجرهنامهی آقای خاتمی فرستاده بود مشهد. بر کاغذی سبز و تومار مانند. یعنی عرض آن از عرض کاغذ آ – ۴ کمتر و طول آن سه برابر طول کاغذ آ – ۴ بلکم بیشتر.
دوستان ستاد گفتند این چند هزارتایی که توزیع کردهایم با اقبال خوبی مواجه شده. با تهران تماس گرفتیم و تعداد دیگری تقاضا کردیم. گفتند تمام شده. فیالفور یک چاپخانه پیدا کردیم و دادیم چند ده هزارتایی برایمان چاپ کند تا به شهرستانها و دهات اطراف مشهد بفرستیم.
روز رأی گیری پیرمرد ۹۰ ساله عصازنان آمد و گفت میخواهم به آقا رأی بدهم. گفتند پدرجان همهی این نامزدها آقا هستند. خانم در این مملکت که رییس جمهور نمیشود. چنان خیره و غضبناک نگاه کرد و عصا به زمین کوفت که سؤالکنند نزدیک بود قبض روح شود. دست کرد در جیب بغلش و شجرهنامهی بلند بالای آقا را در آورد. سیدمحمد بن روحالله بن محمدرضا بن اسماعیل بن …. تا حضرت آدم!
آورد بالا جلوی چشم طرف و با همان غضبناکی گفت به این آقا.
یعنی فهمیدی؟ حالیت شد متقلبِ دبنگ پدرسوختهی کذا و کذا؟
خدا مارا ببخشد که با دمیدن بر تنور جهالت ملت، چقدر رأی اینجوری برای خاتمی جمع کردیم!