با خداحافظی محمدفام از ریاست سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی و طی حکمی از سوی رییس هیت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، سرپرست جدید این سازمان در آذربایجان شرقی معرفی شد. به گزارش اعتدال پرس، طی حکمی از سوی مهندس حسن صفایی رییس هیت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، […]
با خداحافظی محمدفام از ریاست سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی و طی حکمی از سوی رییس هیت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، سرپرست جدید این سازمان در آذربایجان شرقی معرفی شد.
به گزارش اعتدال پرس، طی حکمی از سوی مهندس حسن صفایی رییس هیت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، مهندس حسین غفاری به عنوان سرپرست سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی منصوب شد .
غفاری از نیروهای درون سازمانی با سابقه جهاد کشاوری استان میباشد که در دولتهای نهم و دهم مسولیت معاونت توسعه و منابع انسانی سازمان و نیز مدیریت برنامه و بودجه را بر عهده داشته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولیدات باغی و زراعی استان طبق اعلام شبکه بهداشت و درمان استان، سالم ترین محصولات در تامین غذایی مردم منطقه می باشد.
کریم مهری در آئین تودیع و معارفه مدیر جدید سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی که با حضور قلفی عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و با آرزوی سلامتی و تندرستی برای تمامی جانبازان و ایثارگران جنگ تحمیلی و با تشکر از زحمات عبداله محمدفام مدیر سابق تعاون روستایی استان و آرزوی موفقیت و توفیقات روز افزون برای حسین غفاری سرپرست جدید این سازمان گفت: تولیدات باغی و زراعی استان برابر آزمایشات شبکه بهداشت و درمان سالم ترین محصولات در تامین غذایی مردم بحساب می آیند و سازمان جهادکشاورزی استان به این موضوع افتخار می کند.
وی گفت: سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران، وظایف تعاونی های روستایی استانها را بروز رسانی نکرده است، لذا در استانها هم مدیریت های تعاون روستایی رسالت خود را آنچنان که باید بدانند و در راستای رسالت و وظایف خود گام بردارند، نمی دانند و این مسئله موجب اغفال و ناکارآمدی تشکل های کشاورزی شده است.
مهری، ادامه داد: سازمان تعاون روستایی استان باید در کنار وزارتخانه با هدفگذاری زنجیره تولید و با حضور فعال در اتاق تعاون و بازرگانی، تولیدات محصولات کشاورزی را مدیریت کند تا محصول تولیدی، دست تولید کننده نماند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: بخش صنعت باید در جهت کاهش هزینه های تولید، هزینه های سوخت و برق مصرفی را کاهش دهد تا کشاورزان بیش از حد متحمل ضرر و زیان نشوند.
مهندس مهری با اشاره به اینکه تنها ۱۰ الی ۱۵ درصد حوضه آبخیز دریاچه ارومیه سهم آذربایجان شرقی می باشد، گفت: با این حال و در مقیاس فوق الذکر، کارهای خوبی در جهت مصرف بهینه آب کشاورزی انجام شده است و باید اقدامات موثرتری در این راستا عملیاتی شود.
وی اظهار کرد: بخش کشاورزی، بخشی مخاطره آمیز و غیرقابل کنترل می باشد و چون در محیط های باز انجام می شود، حمایت های مالی در بیمه محصولات کشاورزی ضرورت دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تاکید کرد: سازمان صنعت و معدن و تجارت در خصوص انتزاع وظایف کوچکترین همکاری در انتقال ساختمان، تجهیزات و پرسنل با سازمان جهادکشاورزی استان نداشته و به تعهدات خود عمل نکرده است و تنها وظایف تنظیم بازار به ما محول شده است.
عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران نیز گفت: برنامه ششم توسعه بر اساس سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی تدوین شده است.
مهندس محمدوحید قلفی ادامه داد: با توجه به نقش بسزای بخش خصوصی در رونق و توسعه اقتصاد کشور، باید مشارکت بخش غیر دولتی در اقتصاد بیشتر و نتیجه مثبت آن معنا دار باشد.
عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، افزود: صنایع کشاورزی و تبدیلی دولتی باید در اختیار اتحادیه های کشاورزی و دامداری مربوطه قرار گیرد، شرکت پگاه از جمله این موارد بشمار می آید و در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: اتحادیه ها و تشکل های کشاورزی با ایفاء نقش مهم خود در زنجیره تولید می توانند موجبات سود دهی بیشتر را در بخش تولید فراهم سازند.
قلفی ادامه داد: اتحادیه ها و تشکل ها باید برنامه پذیر بوده و سیاست های اجرایی وزارت و سازمان را در رسیدن به اهداف مهم تولید، عرضه و تنظیم بازار اجرا و حمایت کنند.
وی در پایان با اشاره به لزوم توانمندی اتحادیه ها و سازمان تعاون روستایی استانها در راستای عملکرد بهینه وظایف خود، افزود: توانمند سازی اتحادیه و تعاون روستایی استانها از حیث نیروی انسانی امری حیاتی و غیر قابل برگشت است و برای نیل به افق های روشن، باید گام های اساسی در این زمینه برداشته شود.
گفتنی است در این مراسم از خدمات مهندس عبداله محمدفام مدیر سابق تعاون روستایی استان تقدیر و مهندس حسین غفاری به عنوان سرپرست مدیریت این سازمان در استان معرفی شد.
ناشناس
تاریخ : ۱ - دی - ۱۳۹۴
باید ساختار تشکیلات عوض بشود تا مدیریت بتونه یه کارایی بکنه
ناشناس
تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۴
لطفا به مشکلات کارکنان شهرستان رسیدگی نمایید.
فیروز
تاریخ : ۱۵ - مهر - ۱۳۹۴
مگر از شبکه تعاون روستایی چیری مانده که این ……… حاج حسین غفاری مدیریت کند ……………. .
ناشناس اول
تاریخ : ۱۰ - مهر - ۱۳۹۴
اقای رحمت اله شما که روی نظر من نظر دادید که امکانات شبکه زیاد است اصلا فرق بین شبکه و سازمان را نمیدانید من امکانات سازمان را کفتم ان وقت شما با این اطلاعات کم در خصوص مدیریت یک سازمان نظر میدهید
ناشناس
تاریخ : ۱۰ - مهر - ۱۳۹۴
مدیریتی که تمام جلسه های ان به منظورخوردن بیسکویت باشد نتیجه اش همین میشه .
مدیر بیسکویت خور همینه همینه
حسن
تاریخ : ۹ - مهر - ۱۳۹۴
پاسخ به امیر : رسولی امور مالیاتی با ۱۴ سال وحسینی امور اقتصادی با ۸ سال وعسگری شهرکها با ۵ سال سابقه از مدیران پروپاقرص احمدی نژاد هستند که دولت تزویر وامید با آنان به توافق رسیده است .مطمئن باشید برای دولت مردان ما معامله پشت پرده از همه چیز واجب تر است
کلیه کارکنان سازمان استان
تاریخ : ۸ - مهر - ۱۳۹۴
برای حاج حسین غفار آرزوی توفیق داریم بعد از معارفه به تک تک اتاقهای همکاران سر زد و با آنها گفتگو و درد دل کارکنان گوش داد و فضای سنگین استبدادی که بر سازمان درهم شکسته حاکم بود را شکست و روحی ه کارکنان را بالا برد
کارمند اتحادیه بناب
تاریخ : ۸ - مهر - ۱۳۹۴
وقتی این ۳۵ سال خدمت را دیدم یاد دروغهای مدیر سابق افتادم و کلی خندیدم آخر این بیشتر به جوک شبیه است تا تا واقعیت، چند ماه پیش مدیر آذربایجانغربی را بعد از ۳۵ سال خدمت بی منت (الکی مثلاً) بطور اجباری بازنشست کردند و بنده خدا بعد از ۲۵ روز فوت کرد و مرد حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟
عبداله
تاریخ : ۸ - مهر - ۱۳۹۴
۳۵ سال به جامعه روستایی خدمت بی منت کردند
بنده خدا
تاریخ : ۸ - مهر - ۱۳۹۴
………………………………………………………………………………………………………………………
در طی این مدت شبکه شرکتها و اتحادیه ها تعاونی روستایی و کشاورزی بی هدف بی برنامه و آرارم آرام نابود شدند .کارکنان سازمان که اصلی ترین عوامل هدایت و حمایت و نظارت بر این شبکه بودند منفعل و سرشکسته در فکر فرار از سازمان بودند.
به قول دوستمان رحمت اله آیا کسی به بررسی اتفاقات ۹ ساله گذشته در این سازمان خواهد پرداخت تا واقعیات این دوران برملا و آشکار شود ؟
امیدوارم مدیر جدید جناب آقای غفاری در سر و سامان دادن به سازمان نابود شده تعاون روستایی استان موفق باشد.
امیر
تاریخ : ۸ - مهر - ۱۳۹۴
آخرین دسته از مدیران ………… احمدی نژادی رفت .خدایا شکرت
رحمت اله
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۴
به نظرم دوستان خیلی انصاف به خرج دادند اولاً شبکه تعاون روستایی از یک امکانات مالی گسترده برخوردار بود که در نتیجه سوء مدیریت، …………………….. به یک زمین سوخته تبدیل شده است اگر به قبل از سال۸۵ نگاه کنیم وضعیت خیلی بهتر بود الان بعد از ۱۰ سال ………… چیزی نمانده و دوست ناشناس هم که ادعای انصاف دارد یا از دوستان و یا از مدیران، مدیر سابق است که دم از انصاف می زند این آقا کجا بود زمانی که صنعت مرغداری استان در امر خرید و ساماندهی مرغ و تخم مرغ نابود شد و بیش از ۳ میلیارد تومان زیان به شبکه تحمیل شد و کجا بودند زمانی که بیش از یک میلیارد تومان زیان از بابت خرید سیب به شبکه زیان تحمیل کردند و کجا بودند بلایی بر سر آرد روستائیان آوردند و کسی هم جواب نداد و هزاران مورد که در این وجیزه نمی گنجد از ۴۰۰ شرکت تعاونی روستایی فقط ۱۱۰ شرکت آن هم به صورت صوری و با سند سازی بصورت دکوری فعال هستند کجایند وجدانهای بیدار تا این اقوام تموچین را محاکمه کنند
ناشناس
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۴
در قضاوت منصف باشیم با امکانات ناچیز سازمان نمیتوان انتظار معجزه داشت
محمد
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۴
سازمان استان هم چیزی از شهرستان ها کم ندارد …………………………………….چه کسی بعد از ۱۰ سال پاسخگوی ویرانی ها و ……مدیر نالایق است.
جودی
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۴
ما جمعی از کارمندان اتحادیه مراغه ۳ سال است حقوق نگرفتیم و هر وقت خواستیم حرفمان را بزنیم محمدفام با تهدید و توهین مرا بیرون کرد خواهشاً از مراغه گزارش تهیه فرمائید اینجا مثل زندان گوانتانامو است
روستایی
تاریخ : ۶ - مهر - ۱۳۹۴
اگر کسی به تعاون روستایی سری بزند عمق فاجعه را می فهمد کارکنان اتحادیه بعضی ۳ سال بعضی ۲ سال و بعضی هم چند ماه است حقوق دریافت نکرده اند تمام شرکتها ورشکست و نابود شده و سرمایه روستائیان به یغما رفته است لذا سازمان تعاون روستایی شبیه شهری است که داعش به آن حمله کرده و ویران کرده است و مغولها بلایی را که بر سر ایران نیاوردند مدیران قبلی بر سر اموال مردم آوردند با وجود اینکه آقای مهندس حسین غفاری فرد مومن و پرکاری هستند اگر ۱۰۰سال هم شبانه روزی کار کنند باز نمی توانند فاجعه رخ داده را احیا و به سال ۸۵ برگردانند لذا برای ایشان آرزوی توفیق داریم و از اعتدال پرس عزیز خواهش می کنیم گزارشی را از وضعیت اسفناک و درد آور شبکه تعاون روستایی استان تهیه فرمایند تا اوج خیانت و و چپاول اموال مردم توسط قوم مغول را مردم روستایی استان ببینند
علی
تاریخ : ۶ - مهر - ۱۳۹۴
استاندار محترم روش جالبی دارد هر کس که با وی جور نیست برکنار ومدیران ۱۴ ساله و۱۰ساله با وجود تخلف واجحاف در حق مردم پابرجاهستند وتازه داعیه دفاع از حقوق مردم هم می زنند