فرصت ۳۰ ماهه برای این تیم فرصت خوبی بود تا به نوعی به شعارهای انتخاباتی دکتر روحانی نزدیک شوند ولی بازده عملکرد انها نشان داد که انتظارات بیهوده بود.
نارضایتی طیف اصلاح طلبان و ستاد روحانی از مدیریت استان بخصوص روند عزل و نصب ها، حکایت تکراری دو سال گذشته از بدو تشکیل دولت روحانی تاکنون می باشد که هر از چندگاهی سر باز می کند.
نارضایتی طیف اصلاح طلبان و ستاد روحانی از مدیریت استان بخصوص روند عزل و نصب ها، حکایت تکراری دو سال گذشته از بدو تشکیل دولت روحانی تاکنون می باشد که هر از چندگاهی سر باز می کند.
به گزارش اعتدال پرس(اعتدال آذربایجان)، یکی از رسانه های نزدیک به اصلاح طلبان در آذربایجان شرقی با انتشار یادداشتی به قلم یک عضو ستاد انتخاباتی روحانی، به انتقاد شدید از عملکرد اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی و مدیران روی کارآمده در این دولت پرداخت.(اینجا)
بهرام یعقوبی عضو شورای مرکزی ستاد روحانی در شهرستان هشترود، در این مطلب، ضمن اعلام نارضایتی اصلاح طلبان از تغییرات مدیرتی در آذربایجان شرقی، با خطاب قرار دادن جبارزاده، خواستار یارگیری دولت از اعضای ستاد انتخاباتی روحانی و انتخاب مدیران همسو و قوی شد.
دولت تدبیر و امید زمین سوخته تحویل گرفت!
*** متاسفانه دولت تدبیر و امید کشوری را از دولت قبلی تحویل گرفت که شباهت زیادی به یک زمین سوخته داشت که با انتخاب دکترحسن روحانی و اتمام کارفرصت طلبان و سودجویان، کشورعزیزایران در افق جدیدی قرارگرفت و امیدهای زیادی برای احیا و بازسازی خرابیهای بیشماری که در طول ۸ سال گذشته به بار آمده بود،در دلها زنده کرد
افشاگری یک عضو ستاد روحانی از تلاش پوری حسینی برای استاندار شدن
*** حقیقت این است که پس از انتخاب دکترحسن روحانی و استقرار دولت ،ریس ستاد روحانی در آذربایجانشرقی جناب آقای پورحسینی به شدت تلاش داشت تا به عنوان استاندار آذربایجانشرقی انتخاب شود که البته تاحدودی حق با ایشان بود.اما به هر دلیل مجموعه دولت علیرغم مسول ستاد بودن وی در استان،او را در سطح استاندار ارزیابی نکردند. جناب اقای پورحسینی که از این مسئله دلخورشده بود توانست با یارگیری از زیر مجموعه های خود در شهرستانها،طوماری را درحمایت از خود جمع آوری و امضا کرده و آن را به هئیت وزیران ارایه نماید .تمامی برنامه ها و تلاش های اقای پورحسینی برای رسیدن به این هدف با همراهی رسانه های همسو و حامی خود انجام میگرفت تا بدین طریق با فشار رسانه ها وی به هدف خود دست یابد.ولی به هر حال وی نتوانست گزینه نهایی استانداری باشد.
مدیران دولتی شعارهای رئیس جمهور را به سخره گرفته و اختاپوس وار در پی کسب ثروت هستند!
*** امید می رفت وی (جبارزاده) با انتخاب تیمی ورزیده بتواند با جابجایی مهره های دولت گذشته و جایگزینی دلسوزان و یاوران نزدیک در ستادهای تدبیر و امید در تبریز و شهرستانها بتواند شعارهای رئیس جمهور منتخب را عملیاتی نماید. در ابتدا تعویض مدیران بسیار کند بود و نزدیک به یک سال طول کشید … بر خلاف وعده ها و پیش بینی ها این انتطار طولانی شد و نزدیک به۳۰ ماه از عمر این دولت گذشت،امروز نه تنها شاهد حضور برخی مدیران دولت قبل در سمت خود هستیم،از آن بدتر نیروهایی هم که جا به جا شده اند،اکثریت قریب به یقین یا از مدیران دولت قبل ضعیفتر بوده اند ویا در بهترین حالت فرصت طلبان و یا مبارزان روز شنبه ای بوده اند که در همه ادوار حاکمیت دولتهای گذشته با عوض کردن رخسار خود به چهره های مختلفی در آمده و اختاپوس وار با چنگ زدن به سمتهای ارشد و میانی در پی مال اندوزی و کسب ثروت از یک سو یرداخته و از سوی دیگر با دهن کجی آشکار بر یاران صدیق ستادهای روحانی در شهرستانها،شعارهای رئیس جمهور منتخب را به سخره گرفته و با یافتن هر فرصتی چوب لای دستگاه دولت گذاشته اند.البته ناگفته نماند که برخی تعویضهای مدیریتی هم خوب بودند.
*** تیمی که استاندار فعلی در راستای عمل به شعارهای ریس جمهور منتخب دعوت به همکاری کرده اند،با کمی اغماض میتوان گفت که این تیم نه در قد و قواره های استانداری بوده و نه تمایلی به عملیاتی نمودن این شعارها دارند.
انتظارات از تیم دولت در آذربایجان شرقی بیهوده است
*** این افراد (فرمانداران و بخشداران دولت یازدهم در آذربایجان شرقی) حتی اگر تمایلی به عملیاتی نمودن شعارهای انتخاباتی ریس جمهور داشته باشند در عمل به دلیل ضعف در اعتقاد به این شعارها ،ناتوانند.
*** استانداری آذربایجانشرقی از نزدیک شدن و عملیاتی کردن شعارها ی رییس جمهور بازمانده و با به کارگیری فرصت طلبان و دهن کجی آشکار به یاران صدیق ستادهای روحانی در راستای تضعیف این دولت گام برمیدارند.
*** فرصت ۳۰ ماهه برای این تیم فرصت خوبی بود تا به نوعی به شعارهای انتخاباتی دکتر روحانی نزدیک شوند ولی بازده عملکرد انها نشان داد که انتظارات بیهوده بود.
تهدید انتخاباتی جبارزاده توسط اصلاح طلبان
*** در طی روزهای آینده یاران صدیق این دولت که در طی ۸ سال گذشته به انحا مختلفی مورد فشارهای بجا و بیمورد قرار گرفته اند و هم اکنون نیز مورد هجوم قرار میگیرند در پی بازیابی تفکرات خود برآمده و در مرحله اول از استاندار عزیز میخواهد تا با تعویض برخی همکاران خود درهمه سطوح ،اقدام به کارگیری یاران صدیق ستاد روحانی در سطح شهرستانها نماید.بدیهی است در غیر اینصورت شکافی عمیق در آینده نزدیک در طرفداران این دولت در سطح ستادها بوجود خواهد آمد و نگارنده فکر نمیکند این شکاف در آستانه انتخابات مجلس به نفع اصلاح طلبان ستاد روحانی باشد.یادمان نرود که در سال ۸۴ همین انشعابها و انشقاقها باعث ظهور دولتی دست راستی در کشور شد دولتی که برامده از دلسردی مردم از اصلاح طلبان بود.
منبع:بولتن پرس
ادیب
تاریخ : ۱۸ - آذر - ۱۳۹۴
باسلام خواهشا شما خودتون ناراحت نفرمایید بعد از انتخابات درست می کنم .
ناشناس
تاریخ : ۱۷ - آذر - ۱۳۹۴
مدیران بی تدبیر و ناتوان در بعضی از ادارات وسازمانها برخلاف وعده های دولت تدبیر وامید همچنان در حاشیه های امن و با استفاده ازباند بازی روزگار به سر می برند و فضای یاس و نامیدی را حاکم نموده اند مانند سازمان فنی حرفه ای و دانشگاه علمی کاربردی حتی بعضی از آنها از عهد قدیم و دولت احمدی نژاد مانده اند . دیگر امیدی برای اصلاح نمانده
کمال
تاریخ : ۱۶ - آذر - ۱۳۹۴
بخدا ما در این دوسال نفهمیدیم اقای استاندار اصولگراست یا اصلاح طلب و یا اعتدالگرا به این علت که در حال حاضر در بخش آبش احمد و بخش مرکزی کلیبر روسای ستاد اقای احمدی نژاد سمت بخشداری این مناطق را یدک می کشند و فقط می توانم بگویم حیف به آن رایی که به اقای روحانی دادیم
حسن
تاریخ : ۸ - آذر - ۱۳۹۴
اصلاح طلبان که اسم اصلاح طلبی را به خود گذاشته اند بیشتر غربگرا هستند تا اصلاح طلب و افرادی خود محور و قدرت طلب هستند و اصلاحاتی هم که دنبالش هستند بیشتر شبیه اصلاحات غربی است تا اسلامی. شما چند شهید مدافع حرم می شناسید که اصلاح طلب باشند حتی خودشان را هم قبول ندارند مگر جبار زاده مدیران سابق را درو نکرد و چون دولت یازدهم تمام هم و غم خودش را برای یک مذاکره الکی گذاشت و وقت مردم را بیهوده صرف این کار کرد الان که بعد از گذشت ۳۰ماه نتوانستند کوچکترین کاری برای مردم بکنند حالا همدیگر را متهم می کنند مگر این بهرام خان یعقوبی زمان دولت سابق بخشدار خدا آفرین نبود حالا چطور خود را اصلاح طلب فرض کرده و بر این شیخ اصلاحات استان جبار زاده تاخت می کند اصلاح طلبان مثل این بزرگوار فرصت طلبانی هستند تا دنبال منفعت خود باشند ولا غیر
ناشناس
تاریخ : ۸ - آذر - ۱۳۹۴
با سلام
بنده هم به عنوان حامی اقای دکتر روحانی در استان مطالب آقای یعقوبی را تایید می کنم ، واقعا جای تاسف و تامل دارد چرا اقای جبارزاده با اون عقبه سیاسی و اجرایی در چینش مدیران این همه بی تجربگی نشان دادند ؟ چرا با وجود اون همه مدیران لایق ، متخصص، کارآمد و وفادار به دولت کسی رو مدیر کل امور شهری بکنند که صلاحیت احراز اون جایگاه را ندارد؟ چرا با وجود اون همه افراد قابل و کارگشته بایستی افرادی رو بخشدار یا فرماندار بکنند که به ولله حرف زدنشان رو هم بلد نیستند و حتی وظایف مکتوبه فرماندار یا بخشدار رو هم نمیدانند.بسیاری از اصلاح طلبان افراطی تحت لوای مدیر کل سیاسی اصلا اساس حاکمیت رو هم قبول ندارند ، حقیقتا این یک زنگ هشدار باید باشد.نمونه های فراوانی هست ، معاون سیاسی ……………………….، حال خود حدیث مفصل بخوان از این معنی.
ناشناس
تاریخ : ۷ - آذر - ۱۳۹۴
من با نظر آقی زارع موافقم
آقای استاندار از چند سال پیش در کار تجاری و واردات است و طبعا شرکایی دارد و انتصابه های او نه در مسی اهداف دولت لاکه در تحقق اهداف فردی و سخصی است.
یک خبرنگار واقع بین
تاریخ : ۷ - آذر - ۱۳۹۴
آقای محمدزاده علمداری
از اینکه بر خلاف دیگر سایتها، خبر را با ذکر منبع اصلی آن زدید متشکرم. متاسفانه این عادت بد امروزه دامن گیر خیلی از سایتها و نشریات استان شده است.
متاسفانه یکی از سایتهای مدعی اصولگرایی و اخلاق اسلامی استان، با وقاحت تمام و با تنظیم چند سوتیتر برای متن خبر متعلق به بولتن پرس، عینا آنرا کپی کرده و ذکر منبع نکرده بود.
جالبه که تازه ادعای اخلاق اسلامی هم دارنند با این کارهاشون و هرکس غیر از دسته خودشان را متهم به انواع صفت ها می کنند.
یک خبرنگار
مهدی
تاریخ : ۵ - آذر - ۱۳۹۴
این فرمانداران و بخشدران در قد و قواره این مسولیت نیستند!!! متاسفانه شخص ……………. مثل ….. برای م…. انتخاب می شود و آن هم افراد ضعیف را بخشدار تعیین می کند!!۱ مثلا برای …. مسول دبیرخانه بخشداری می شود بخشدار!!!۱
زارع
تاریخ : ۵ - آذر - ۱۳۹۴
تعیین جبارزاده به عنوان استاندار از بزرگترین اشتباهات دولت روحانی بوده ،چرا که کارنامه وی نشان داده که جبارزاده نه بر اساس منافع عموم وحتی نه بر اساس منافع حزبی ،بلکه صرفا بر اساس منافع فردی خود حرکت می کند . تغییر وتعیین مدیران استان در دوران جبارزاده نیز حکایت از این اصل را دارد . تعدادی از انتصابات دوران وی نه بر اساس شایستگی که بر اساس روابط شخصی وجبران زحمات برخی دوستان در انتصاب جبارزاده به سمت استاندار ونمایندگی مجلس (دردوران قبل ) وشراکتهای تجاری بوده است . تعیین معاونینی مثل پاکزاد ومدیرسابق صداوسیما ومحمدزاده ومدیرسابق نیروی انتظامی نه براساس لیاقت که بر اساس جبران زحمات آنان در حق جبارزاده بوده است . تغییر تمامی فرمانداران فقط برای مهندسی کردن انتخابات بوده والا فرمانداران جدید در اکثر موارد در صد کمی از توان قبلی ها را ندارند . اصرار به برکناری مدیری مثل عظمائی (با محبوبیت در نزد اصناف )با آن رفتارهای دور از منطق جبارزاده یک طرف واصرار به ابقا مدیرانی مثل حسینی ورسولی (با شعارهای اعلام شده زمان انتخابات که در ۸ سال احمدی نژاد اقتصاد ما ویران شده است وبا آن نارضایتی شهروندان به ویژه تولیدکنندگان وبازاریان ) ومحمدی (بنیاد مسکن )وعلی عسگری (شهرکها ) تنها در وهله اول باعث کاهش اعتماد عمومی به عملکرد دولت وکار سخت اصلاح طلبان در انتخابات مجلس خواهد گردید . اگر احتمالاتی مثل برملا شدن فسادهای مالی بعضی از مدیران مورد حمایت در ماههای منتهی به انتخابات وعکس العمل شهروندان به عملکرد بعضی از ادارات وانتقادات تند وموج سواری جریان حاکم قبلی از نارسائی ها واحتمال جدائی بعضی از حامیان روحانی از عملکرد جبارزاده را کنار هم بگذاریم باید قبول کرد که سود جبارزاده به موج اصلاحات بسیار کمتر از ضررش خواهد بود . تغییر سریع مدیران به جا مانده دولت قبل وتعویض مدیران ومعاونین منفعل وشوک به افکار عمومی تنها چاره جلب آرای مردم در انتخابات آتی است که این امر اگر تحقق نیابد ووزن طرفداران دولت در مجلس سنگینی نکند احتمال مدیریت روحانی به دودوره به حداقل می رسد
محمد
تاریخ : ۵ - آذر - ۱۳۹۴
نیروهای ستاد روحانی بسیار ضعیفتر از نیروهای فعلی هستند. چند نمونه از افراد پیشنهاد شده و منصوب شده بسیار ضعیفعمل کرده اند. جالب اینجاست که عمده موفقیت های اندک فعلی هم در بخشهایی است که از مدیران باتجربه بازمانده استفاده شده است. بهداشت و وزارت خارجه از آنجمله اند. هرجا تغییرات شدید بوده افتضاح به بار آمده مثل فرمانداریها!!!!