دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان یکی از تخصصی ترین مراکز،که سلامت جمعیت سه میلیونی استان به نوعی با فعالیتها و تصمیمات آن گره خورده است، همواره در طول ادوار انتخاباتی به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردمی مورد توجه نامزدهای انتخاباتی بوده و اکنون با مشخص شدن تکلیف وزارتخانه بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی،چشمان فعالان […]
دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان یکی از تخصصی ترین مراکز،که سلامت جمعیت سه میلیونی استان به نوعی با فعالیتها و تصمیمات آن گره خورده است، همواره در طول ادوار انتخاباتی به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردمی مورد توجه نامزدهای انتخاباتی بوده و اکنون با مشخص شدن تکلیف وزارتخانه بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی،چشمان فعالان عرصه سلامت استان به دستان وزیر بهداشت است تا کلید دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به چه کسی می سپارد.
یک سایت وابسته به ستاد روحانی در استان با درج این مطلب نوشت: در شراطی که تنور رایزنی و گمانه زنی ها برای تعیین تکلیف دانشگاه داغ شده و از همان ابتدای پیروزی دکتر روحانی در انتخابات یازدهم و مشخص شدن وزارت حسن قاضی زاده هاشمی،چند نام برای سپردن کلید دولت تدبیروامید جهت باز کردن قفل های یکی از تخصص ترین مراکز پزشکی به گوش میرسد.
به نوشته این سایت نام سه گزینه اصلی برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شرح زیر می باشد:
۱-دکتر رضایت پرویزی :
دکتر پرویزی جدی ترین گزینه برای ریاست بردانشگاه علوم پزشکی تبریز است . حمایت بیشتر استادان؛دانشیاران ، دندانپزشکان و جامعه پزشکی استان،ایشان را بر صندلی ریاست نزدیکتر کرده است.اگر دوستان دکتر پرویزی بتوانند حمایت ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی در استان را جلب نمایند قطعا راه کوتاهتری نسبت به دکتر صومی دارد.دکتر پرویزی یکی از اساتید برجسته رشته جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی تبریز میباشد که در سال ۱۳۵۵ وارد دانشگاه شد.با آغاز جنگ تحمیلی ودر سال ۱۳۵۹ به جبهه های جنگ اعزام شد ودر عملیاتهای مانند شرق کارون،دو مرحله آزادسازی خرمشهر،بیت المقدس،والفجرمقدماتی،والفجر۴،موعود و کربلای ۴ و ۵ حضور داشت.مدتی قائم مقام بنیاد شهید بوده و ازفعالان اصلاح طلب استان میباشد. ایشان در سال ۱۳۳۵ در شهر اردبیل دیده به جهان گشود. در سال ۱۳۶۴ به درجه دکترای پزشکی نائل شد. در سال ۱۳۶۹ درجه تخصصی جراحی عمومی خود را از دانشگاههای تبریز و شهید بهشتی کسب نمود. و در سال ۱۳۷۲ فوق تخصص جراحی قلب و عروق را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ نمود. بسیاری از اعمال جراحی را برای اولین بار در تبریز ایشان انجام دادند. از سال ۱۳۷۴ عهده دار مسئولیت مرکز آموزشی درمانی شهید مدنی بوده و در طی بیش از یک دهه ریاست مرکز منشاء تحولات و خدمات بسیاری بوده اند. آقای دکتر پرویزی در حال حاضر علاوه بر عضویت در هیات مدیره نظام پزشکی تبریز بعنوان یکی از جراحان فعال قلب در زمینه های آموزشی، پژوهشی و درمانی به فعالیت خود ادامه می دهند
۲-دکتر محمد حسین صومی :
دکتر صومی نیز همانند دکتر پرویزی از گزینه های اصلی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز میباشد ایشان با توجه به فعا لیتهای سیاسی ، اجتماعی و علمی و همچنین سوابق مدیریتی مورد اقبال طیفهای از اصلاح طلبان استان قرار دارد . اقتدار ، توانمندی، داشتن تیم مدیریتی قوی و آماده ، ارتباط مناسب با اعضای هیت علمی دانشگاه از بارز ترین خصوصیتهای ایشان است. دکتر صومی فارغالتحصیل رشته دکتری پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۷۲، متخصص داخلی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۷۵ و فوق تخصصی گوارش و کبد بالغین در سال ۸۳ از دانشگاه شهید بهشتی تهران است. مهمترین فعالیتهای آموزشی پژوهشی وی شامل تدریس دروس بالینی و عملی در مقاطع دکترای عمومی، دکتری تخصصی و فوق تخصصی همچنین اداره کارگاههای متعدد در مراکز آموزشی پژوهشی و مشاوره و راهنمایی ۲۴ پایاننامه در مقاطع مختلف (دکتری عمومی، تخصصی و Ph.d و فوق تخصصی) است. انتشار ۲۴ مقاله بینالمللی خارجی و ۳۶ مقاله داخلی، ارائه ۷۵ مقاله در کنگرههای علمی خارجی و داخلی، اجرای ۶۵ پروژه تحقیقاتی دانشگاهی و بین مراکزی و تألیف دو جلد کتاب است. همچنین وی از سال ۸۴ ریاست مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد و از سال ۱۳۸۶ مدیریت گروه بیماریهای داخلی را برعهده دارد. مهمترین عناوین دکتر صومی کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در علوم بالینی در سال ۱۳۸۶،محقق برتر دانشگاه از نظر چاپ مقالات سطح یک ارتقا در سال ۱۳۸۷، استاد نمونه آموزشی سال ۱۳۸۶ از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، برنده مقاله برتر دومین کنگره بیماریهای مجاری صفراوی و پانکراس در سال ۱۳۸۷ است.
دکتر محمد حسین صومی در سوابق مدیریتی خود علاوه بر ریاست مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد ، مدیریت در جهاد سازندگی ، مشاور فرماندار تبریز در دولت اصلاحات و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز (( در دوران مدیریت دکتر پزشکیان و دکتر جودت )) را نیز دارد .
۳-دکتر جواد میرزاآقازاده :
دکتر آقازاده نیز از گزینه هایی است که مورد حمایت تعدادی از اساتید دانشگاه ها،مدیران داخلی دانشگاه و همچنین مورد حمایت تعدادی از نمایندگاه استان میباشد که نسبت به سه گزینه دیگر شانس کمتری دارد . دکتر آقازاده در سال ۱۳۶۵ مدرک دکتری خود را اخذ نموده و در سال ۱۳۷۱ موفق به دریافت مدرک تخصص جراحی مغز و اعصاب گردید و سپس از دانشگاه تورنتو کانادا در سال ۱۳۸۲ موفق به کسب فلوشیپ جراحی عروق مغز و نخاع و ستون گردید .
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۷۴-۱۳۷۳ ، ریاست دانـشگاه علوم پزشکی ارومیه و قائم مقام وزیر وقت ۷۹-۱۳۷۴، مشاور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۸۴-۱۳۷۹، رئیس موسسه آموزش عالی آذرآبادگان از سال ۹۰ ، عضویت در شورای مشورتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و…بخشی از مسولیتهایی است که در کارنامه اجرایی دکتر آقازاده ثبت شده است .
منبع : mohsenrahimian.ir
فرهاد
تاریخ : ۲۵ - فروردین - ۱۳۹۴
ای مدیر سایت تو که اسم دکتر رو کامل ننوشتی اگر بخاطر کوتاهی تو یک نفر بمیره خدا ازتون نمی گذره
———————————-
اعتدال پرس: در صورت اثبات این ادعا توسط مراجع ذی صلاح، حتما مشخصات و جزئیات کامل آنرا منتشر خواهیم کرد.
نگین
تاریخ : ۲۳ - فروردین - ۱۳۹۴
بیمار ما هم در بیمارستان نور نجات توسط دکتر پ……. جراحی شد و باعث عفونت بیمارستانی گردید پس این معظل برای بیماران قلبی وجود دارد که این هم نشانه جراحی غیر استریل شرایط و نامناسب اتاق عمل می باشد
فرهاد
تاریخ : ۲۱ - فروردین - ۱۳۹۴
با سلام
اعطای مدال دکتر عباس شیبانی به جراح نمونه سال باعث کشته شدن یک انسان بی گناه شد.
دکتر ر……… جراح قلب در استان آ.شرقی(درجه استاد وای به حال کسانی که دانشجوی این پزشک پولی هستند) که در اثر بی احتیاطی در اتاق عمل باعث عفونت بیمارستانی یک بیمار قلبی گردید و به دلیل مسافرت و دریافت مدال افتخار یک هفته بیمار با عفونت بیمارستانی بدون معالجه رها شد و با توجه به اینکه این عفونت از استخوان شروع می شود در صورت اقدام سریع پاک می شود ولی با این مدال شیبانی و قصور به خون بیمار منتقل شد و باعث مرگ مریض شد.
اینجا ایران هست و هرکس پول بیشتری بدهد نمونه و مدال آور می شود و کسی اشتباهاتش را نمی بیند.
محسنی
تاریخ : ۱۰ - مرداد - ۱۳۹۳
با سلام اقای دکتر صومی ریس محترم دانشگاه خسته نباشید و خدا قوت لطف کنید تنا تو تبریز نباشید به شهر های کو چک هم سر بزنید زیرا شهر های کو چک از جمله مر ند خد مات خوب ارایه نمیکنند و مدیرت بیمارستان خیلی ضعیف عمل میکند اما خدا راضی باشد از جناب اقای دکتررسی شبکه بهداشت مرتد الحق و انصاف انسانی مو من و انقلابی است در حد توان خود ر بیمارستان خد مات بیشتری میکند و در اخر از اقای دکتر شیخی نهایت تشکر داریم من الله التو فیق
ناشناس
تاریخ : ۹ - مرداد - ۱۳۹۳
لطفا به بیمارستان مرند هم سری بزنید
کارمند آذرشهر
تاریخ : ۸ - خرداد - ۱۳۹۳
امیدواریم تغییرات آقای دکتر صومی شامل حال ما شهرستانی ها علی الخصوص آذرشهر هم بشود و ما را از دست این آقای ………… نجات بدهند و واقعاً بررسی بکنند ببینند از لحاظ روحی و روانی و مالی چه خسارتهای عمیقی بر پیکر این شبکه وارد نموده اند.