معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور هنوز و تاکنون برای تغییر جدیدی در دولت به جمع‌بندی نرسیدند. به گزارش اعتدال پرس(اعتدال آذربایجان) به نقل از فارس، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌ها برگزار شد، با […]

روحانی برای تغییر جدیدی در دولت به جمع‌بندی نرسیده است/ تطبیق لایحه نظام جامع انتخابات با سیاست‌های کلی در جلسه دیروز دولتی‌ها
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور هنوز و تاکنون برای تغییر جدیدی در دولت به جمع‌بندی نرسیدند.

به گزارش اعتدال پرس(اعتدال آذربایجان) به نقل از فارس، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌ها برگزار شد، با اشاره به دیدار امروز اعضای فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با رئیس جمهور، اظهار داشت: در این جلسه نیز اعضای این فراکسیون مطالب و مباحث ملی و برخی هم مباحث منطقه‌ای را بیان کردند که آقای روحانی سخنان نمایندگان را شنیدند.

وی همچنین به دیدار اخیر اعضای فراکسیون امید با رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: بحث اشتغال، رونق اقتصادی و معیشت مردم سه محور سؤالات اعضای فراکسیون امید و مستقلین ولایی بود که آقای روحانی نیز عملکرد دولت را در این سه محور برای نمایندگان تشریح کردند همچنین در این سخنان تأکید شد که با توجه به کاهش قیمت نفت دولت با محدودیت‌هایی مواجه شده هر چند دولت تدابیری برای خروج از این محدودیت‌ها اندیشیده در حالی که این مسأله مشکلات بسیار شدید اقتصادی را برای برخی کشورهای منطقه از جمله عربستان به وجود آورد به طوری که این کشور اکنون دارد از ذخایر منابع مالی خود استفاده می‌کند در حالی که ما با برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر‌هایی که اندیشیدیم نه تنها دچار تلاطم‌های اقتصادی نشدیم بلکه منابع مالی هم به صندوق ذخیره ارزی افزوده شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور به درخواست اعضای دو فراکسیونی که با رئیس جمهور دیدار داشتند برای تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس، اشاره کرد و گفت: دو فراکسیون پیشنهادی داشتند که کمیته همکاری بین دولت و مجلس شکل بگیرد تا مسائل کلان کشور قبل از اینکه در صحن علنی مجلس مطرح و پیرامون آن بحث و تبادل‌نظر صورت بگیرد ابتداً در این کمیته با حضور اعضای دولت و مجلس این مسائل مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گیرد.

امیری با تأکید بر اینکه ارتقای همکاری‌های دولت و مجلس را ضروری می‌دانیم‌، تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های جدیدی که صورت گرفته آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با مجامع استانی دیدار خواهند داشت و آقای روحانی هم نیز قرار است با کمیسیون‌های تخصصی مجلس دیدارهای مشترکی داشته باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تغییرات دیگری در دولت به جز سه مورد اخیر مطرح است یا خیر و اینکه گفته می‌شود آقای روحانی تصمیم داشتند وزرای دیگری را هم تغییر دهند صحت دارد یا خیر، گفت: آقای رئیس جمهور پس از بررسی‌ها و تبادل‌نظرهایی که انجام دادند فرمودند که در این سه وزارتخانه با رویکرد تقویت، نیاز به ترمیم دارد و در یک جای دیگری هم این موضوع مطرح بود که البته ایشان در جمع‌بندی به این نتیجه رسیدند که تنها در این سه وزارتخانه ترمیم کابینه را با رویکرد تقویت برای ارائه خدمات بهتر به مردم انجام بدهند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: آقای رئیس جمهور تاکنون برای تغییر جدیدی در دولت به جمع‌بندی نرسیدند.

امیری درباره پیش‌نویس لایحه نظام جامع انتخابات که در دولت مطرح است،‌اظهار داشت: دیروز در وزارت کشور جلسه‌ای با حضور آقایان رحمانی فضلی، انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور، پورمحمدی وزیر دادگستری، کولیوند نماینده مجلس و بنده با محوریت این موضوع تشکیل شد و لایحه نظام جامع انتخابات را با سیاست‌های کلی انتخابات که از سوی رهبری ابلاغ شد تطبیق دادیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، ادامه داد: تلاش دولت بر این است که این لایحه را هر چه زودتر تصویب و تقدیم مجلس کند و اینکه این لایحه در انتخابات آینده اجرایی می‌شود یا خیر به زمان بررسی آن در دولت و مجلس بستگی دارد.

وی درباره زمان ارائه لایحه بودجه ۹۶ به مجلس، گفت: اقدامات کارشناسی در سازمان برنامه و بودجه برای تدوین لایحه بودجه ۹۶ انجام گرفته البته بنده معتقدم تدوین لایحه بودجه با تکالیفی که برنامه توسعه برای کشور در نظر می‌گیرند باید بیشترین هماهنگی و همکاری داشته باشند بنابراین دولت سعی دارد لایحه بودجه ۹۶ را در زمان مقرر به مجلس تقدیم کند.