دو معاون امور تقنینی و نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری منصوب شدند. به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، با حکم مجید انصاری معاون امور مجلس رئیس جمهور، محمدرضا خبّاز به عنوان معاون امور تقنینی این معاونت و مجید نصیرپور به عنوان معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاستجمهوری انتخاب و معرفی شدند. […]
دو معاون امور تقنینی و نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری منصوب شدند.
به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، با حکم مجید انصاری معاون امور مجلس رئیس جمهور، محمدرضا خبّاز به عنوان معاون امور تقنینی این معاونت و مجید نصیرپور به عنوان معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاستجمهوری انتخاب و معرفی شدند.
خباز، نماینده ادوار قبل حوزه کاشمر در مجلس شورای اسلامی بود.
مجید نصیرپور هم نماینده مردم سراب در دوره قبل مجلس بود که در انتخابات مجلس نهم از حوزه انتخابیه سراب و در چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران رد صلاحیت شده بود.
این کارمند مجلس شورای اسلامی که رابطه نزدیکی با مجید انصاری دارد؛ سابقه اقدامات جنجالی چون ضرب و شتم رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز (دکتر یعقوبی) را در کارنامه یک دوره نمایندگی خود دارد.
نصیرپور به عنوان قائم مقام انصاری مطرح بود که امروز بعنوان معاون نظارت منصوب شد.
تبریزیان از بناب
تاریخ : ۱۴ - مرداد - ۱۳۹۳
سایت های بهزیستی نیوز و نقد بهزیستی را بررسی کنید ، کل گل کاشتن های آقای دکتر هاشمی و تیم همراه را می توانید در آن ببینید. تاریخی از ناکارآمدی بهزیستی از نگاه صاحب نظران آنجا جمع است. این سایت ها و وبلاگ ها قصد دارند با مستندسازی و واقع نمایی، توجه مسئولان را به ضعف مدیریت و ناکارآمدی اقدامات انجام شده در بهزیستی جلب کنند.
احمدعلی جبارزاده
تاریخ : ۷ - مرداد - ۱۳۹۳
احمدعلی جبارزاده ۱۳۹۳٫۰۵٫۰۵ در ۹:۳۵ ق.ظ
به نام خدا
جناب آقای دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهور
با سلام واحترام
بعنوان یک مددکار اجتماعی ابتدا خواستم در مورد وضعیت حوزه اجتماعی ، آسیب های اجتماعی و عملکرد مدیران متولی این حوزه نامه ای رسمی و اداری بنویسم ، اما منصرف شدم ، چرا؟
که مطمئنم جنابعالی بعنوان رئیس دولت در دهها جلسه ، صدها بار بیشتر از آنچه که می خواستم بگویم و بنویسم ، شنیده اید و از طرفی حس خوبی هم نداشتم که تکرار مکررات بکنم ، چه دهها بار نامه هایی به این سبک و مضمون به مدیران خرد و بالا نوشتیم بی آنکه جوابی ببینیم یا اندک توجهی!
باز از آنجایی که ازدحام کاری شما فراوان است و وقتتان کم ، لذا مددکارانی چون بنده که رویارو با آسیب های اجتماعی کشور دست به گریبانیم ، کوتاه درددلی با شما دارم و سؤالی که : چرا حوزه اجتماعی و به ویژه آسیب های اجتماعی کشور همچنان رها شده است ؟! بی شک این سئوال در ادامه فرمایش جنابعالی است که مطالبه گری از نظام حق مردم است.
در شرایطی که دامنه آسیب ها چه در ابعاد و چه در محتوا در حال افزایش است . چرا برنامه جدی ، بودجه کافی و مدیران متخصص برای برخورد با این کژروی های اجتماعی وجود ندارد ؟
سیاه نمایی نمی کنم ، بیان واقعیت هاست آن هم از سوی کارشناسانی که در این سرزمین زندگی می کنند و از نزدیک آن چه می گویند را با گوشت و پوستشان لمس می کنند.
آقای دکتر پرداختن به این حوزه و پیشگیری ، کنترل و درمان این گونه دردهای اجتماعی نیازمند به کارگیری یک متغیر تعیین کننده است : استفاده از مدیران و کارشناسانی که سواد و تجربه مربوطه را دارند و خلاقیت مرتبط را نشان داده اند ؛ بر مبنای شایستگی و توانایی مصدر کار شده اند و از راه حل های منطقی و عملی که به ایشان پیشنهاد شود استقبال می کنند . مدیرانی که می باید دست از فرهنگ طلبکاری بکشند و فرهنگ بدهکاری به جامعه را بپذیرند و بجای اینکه بر حسب شرایط زمانی و مکانی با مصلحت اندیشی ایفای نقش کنند با تعهد برنامه عملیاتی داشته باشند، مشکل اصلی مدیران حوزه اجتماعی بی توجهی به خرد جمعی است که نهایتاً به بی تفاوتی جمعی یا یأس عمومی منجر می گردد.
کودکان کار و خیابان و محروم از تحصیل ( بزهکاران آینده) ، زنان بی سرپرست و خودسرپرست و دختران زخم دیده از مردان پولدار و هوسران خیابانی ، خانواده های صدمه دیده از اعتیاد ، فرزندان فقر و محرومیت و آزار دیده از والدین فاقد صلاحیت همه و همه منتظرند . منتظر انسان هایی که توان یاریشان را داشته باشند و در رأس اموری قرار بگیرند که باعث تحولی مثبت در زندگیشان شوند . واین در حالیست که مدیرانی را می بینیم که در این شرایط دردناک بجای پرداختن و هزینه کردن برای کنترل ، درمان و پیشگیری از این آسیبها و حمایت از این آسیب دیدگان ، هزینه های چند صد میلیونی برای مهمانسراهای سازمانیشان می کنند!!! اولویت در کجاست؟
آقای دکتر همه حرف و خواسته ما این است که دستور و ترتیبی اتخاذ فرمایید و شرایطی بوجود آورید تا همانند تیم قوی اقتصادی که تدارک دیده اید ، تیمی قوی و توانمند از مدیران متخصص در حوزه اجتماعی به ویژه در سازمان های مرتبط با حوزه اجتماعی بر سر کار بیاید . ترتیبی اتخاذ فرمایید تا همه امور در دست بخش دولتی نباشد و از فعالین اجتماعی غیر دولتی نه در حرف که در عمل و در هر سه حوزه اجراء ، نظارت و تصمیم گیری استفاده شود .
فرایند تحول مبتنی بر ۴ اصل است : قانون ، برنامه ، مدیریت و نهایتاً نظارت . آنچه میبینیم ضعف در مدیریت ونظارت است.و آن چه می گوییم و می خواهیم را ما سربازان پیاده نظام کشور در حوزه اجتماعی با پشتوانه ای از سواد ، تجربه و خلاقیت لازم در اختیار داریم تا در خدمت جامعه هدف بکار بگیریم . واین در شرایطی محقق خواهد شد که صاحبان قدرت در حوزه اجتماعی بجای حفظ منافع شخصی و اجرای شوهای تلویزیونی و بهره برداری از هنرپیشه ها و هنرمندان و ورزشکاران ( بظاهر با شعار خدمت به محرومان) درد آسیب دیدگان اجتماعی را داشته باشند و از مشارکت متخصصین امر به وحشت نیفتند .
امید که در راهی که قدم گذاشته اید با عزت ماندگار شوید و اثرات سازنده ماندگاری بر جا بگذارید .
احمدعلی جبارزاده
مددکار اجتماعی، نویسنده
مرداد
احمدعلی جبارزاده
تاریخ : ۹ - خرداد - ۱۳۹۳
به نام خدا
نام
سرگشاده
بیش از دویست تن از مددکاران اجتماعی سراسر کشور به وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی
آقای دکتر ربیعی مددکاران اجتماعی همچنان در انتظار تغییراتی در
حوزه اجتماعی بهزیستی کشورند !
جناب آقای دکتر ربیعی
وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی
با سلام و احترام
آن چه که در حوزه اجتماعی به ویژه آسیب های اجتماعی مشاهده می شود وجود مثلث سیاهی است که به تولید و باز تولید آسیب های اجتماعی کشور در طول سال ها پرداخته و همچنان به گسترش سیاهی خود ادامه می دهد.
۱- فقدان مدیران متخصص و با انگیزه ۲- نبو دپول و سرمایه ۳- تشکیلات وضعیف
این مثلث سیاه باید با مثلث آبی جایگزین گردد : ۱- وجود مدیران متخصص و با انگیزه ۲- تزریق پول و سرمایه ۳- تشکیلات منسجم اجتماعی
واقعیت این است که در کار اجتماعی متغیر زمان تعیین کننده است . وقتی در جامعه با سکته قلبی اجتماعی روبرو هستیم ، خدمات اورژانسی در حداقل زمان می بایست ارائه شود . سرعت و شتاب آسیب ها سریع است و آهنگ مدیران ما در کنترل آن بسیار کند !! و لاجرم پر کردن این شکاف سخت هزینه بر است!
آقای دکتر نگاهی مختصر به عملکرد پزشکان محترم !!! در حوزه معاونت اجتماعی ، دفتر آسیب های اجتماعی و دفتر زنان بهزیستی کل کشور ( و بعضاً در سلسله مراتب پایین تر مدیریتی استان ها هم همینطور ) کارنامه قابل قبولی را ارائه نمی دهد که اگر تمایلی باشد دلایل آن مشروحاً تقدیم می گردد .
دوستان مذکور می توانند انسان های خوب ، محترم و توانمندی باشند اما در حوزه تحت مدیریتشان توانمندی لازم را نمی بینیم چرا که برای این حوزه تربیت نشده و تحصیلات مرتبط نداشته اند .
جهان بسوی تخصص پیش می رود ، با داشتن افراد متخصص اجتماعی چرا بر حفظ پزشکان بر مدیریت حوزه اجتماعی اصرار می شود؟ بهای این عدم تناسب را فرزندان ما ، جوانان ، زنان بی سرپرست ، دختران فراری ، کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست و تهیدستان پرداخت خواهند کرد که جبران آن در بستر زمان هزینه های بس سنگین در پی دارد و خواهد داشت .
نقدی که بیان می گردد به معنای نادیده گرفتن آن دسته از مدیران زبده و فعال بهزیستی که با تمام توان علمی و اخلاقی شان به ارائه خدمات می پردازند نیست . برعکس سپاسگزار زحمات آنان هستیم .
آقای وزیر اگر سؤال و نقد می کنیم ، به فرموده آقای رییس جمهور پرسشگری و نقد حق همه است و هیچکس معصوم نیست . جامعه زنده جامعه ای است که اهل فکر و دردمندان آن مطالبه گر باشند . ما از جایگاه کارشناسان و متخصصین اجتماعی صحبت می کنیم و همینطور به عنوان فرزندان این سرزمین که احساس مسئولیت دارند .
تقاضا داریم دستور تغییرات جدی در این عرصه را صادر و جانشینانی انتصاب فرمایید که ۴ متغیر:
• مدرک تحصیلی مرتبط
• تجربه کاری مرتبط
• خلاقیت اجتماعی
• انگیزه کار
در این حوزه سخت را داشته باشند.
با احترام
جمعی از مددکاران اجتماعی کشور
۱- احمدعلی جبارزاده ۲- عباسعلی یزدانی ۳- سید احمد رحیمی ۴- جواد مردانی ۵- امیر مغنی باشی ۶ – رویا حسینی ۷- امین موحدی ۸- فاطمه فرهودی ۹- زهرا ترابی ۱۰- مهری شیر کوهی ۱۱- مونا صالحی ۱۲- زهرا تقی نژاد ۱۳- عاطفه حمیدی ۱۴- هانیه ملکی ۱۵- رقیه برخورداری ۱۶- طیبه جعفریان ۱۷- زهراحسینی -۱۸- زند ۱۹- مرجان عباسی نیا ۲۰- پورمند ۲۱- خسروی ۲۲- کاویان پور ۲۳-حسینی ۲۴- بیرانوند ۲۵- رضایی ۲۶-مصطفایی ۲۷- نیلوفر عبدلی ۲۸- نسرین جوادی ۲۹- رویا حسینی ۳۰- توسلی ۳۱- راهوی ۳۲- قلندری ۳۳- چرخیان ۳۴- ابراهیمی ۳۵- طاهره گلابی ۳۶- عارف نژاد ۳۷- سید مولدی ۳۸- میر فتاحی ۳۹- سمیعی ۴۰- علی اکبر بلوچ ۴۱- طالب ۴۲- محمدی ۴۳- اسدی ۴۴- کاوه فیروز ۴۵- روزبه الله وردی۴۶- مرادی ۴۷- میری ۴۸- سیستان ۴۹- بهارستانی ۵۰- لیلا ابراهیمی ۵۱- مژده اسدی ۵۲- شیرین یزدانی ۵۳- فریبا فرجی ۵۴- الهه وطن دوست ۵۵- محبوبه لطفی آذر ۵۶- مریم رضایی ۵۷- زهرا هزاره ۵۸- فاطمه غنی ۵۹- حدیث بهرامی ۶۰-فاطمه خسروی ۶۱-سهیلا کردلو ۶۲- سمیه سلطانی ۶۳- سودابه رضایی ۶۴- فاطمه تات۶۵- مهسا سهرابی ۶۶- زیبا حاجی خلج ۶۷- راضیه دهقان بهابادی ۶۸- فاطمه احمدی ۶۹- آسیه مهر اندیش ۷۰- نهالی ۷۱- حسن نیای ۷۲- فاطمه میرصادقی ۷۳- علی کیان پور ۷۴- نجمه اسماعیلی ۷۵- مسعود سلمانی ۷۶- دارابی ۷۷- معتمدی ۷۸- تقی پور ۷۹- مریمی ۸۰- مریم عباسی ۸۱- مهری نجفی ۸۲- ثریا جهان آرای ۸۳- مرادی ۸۴- سکینه اصغر نژاد ۸۵- محمدپور ۸۶- نادر خجسته ۸۷- فاطمه الیاسی ۸۸- رجبی نژاد ۸۹- مرادی ۹۰- رقیه ملک زاده ۹۱- آناهیتا شمسیان ۹۲- معصومه اصغری ۹۳- کاظمی ۹۴- نوروزی ۹۵- فرشته موذن ۹۶- خوش باشی ۹۷- فاطمه قزوینی ۹۸- هاشم مهدیزاده ۹۹- آئینی ۱۰۰- معصومه صفری ۱۰۱- حنیفه ۱۰۲ – عارف نژاد ۱۰۳- احمد مخدومی ۱۰۴- علی اکبر سجادی ۱۰۵- حقی ۱۰۶- بزرگین ۱۰۷- پاینده ۱۰۸- چشمارو ۱۰۹- ابوالفضل بلبلی ۱۱۰- پورمتار ۱۱۱- همتی ۱۱۲- آوین قاسمی ۱۱۳- اسماعیل طاهری ۱۱۴- مهریان ۱۱۵- محمدحسن نیک اعتقاد ۱۱۶- ایمانی ۱۱۷- امیر امنی ۱۱۸- داغستانی ۱۱۹- سیده سیما حسینی ۱۲۰- فریده خوئینی ۱۲۱- مینا مردانی ۱۲۲- حسین پور ۱۲۳- معصومه دارا ۱۲۴- معصومه صیامیان ۱۲۵- محمدی ۱۲۶- مریم عسگری ۱۲۷- سپهری ۱۲۸- سیده فاطمه حسینی ۱۲۹- فاطمه بوداغی اترکه ۱۳۰-سید طیبی ۱۳۱- مرتضی دانایی فر ۱۳۲-بردیا فرجی ۱۳۳- اسداللهی ۱۳۴- مجید کریمی ۱۳۵- احمدی ۱۳۶- عزیززاده ۱۳۷- مریم گله داری ۱۳۸- لعیا مجرد اصیل ۱۳۹- طاوسی ۱۴۰- حسینی ۱۴۱-محمدی ۱۴۲- غفاری ۱۴۳-اسبوچین ۱۴۴-زادمهر ۱۴۵- موسی الغنی کتاری ۱۴۶- مهدی استرامی ۱۴۷- سجادی ۱۴۸- فاروق سرامی ۱۴۹- هدایتی ۱۵۰- باغبان ۱۵۱- لیلا عجمی ۱۵۲- بهرامی ۱۵۳- طیبه عزیزی ۱۵۴- طیبی ۱۵۵- حدادی ۱۵۶- اصغری ۱۵۷- سجاد اسماعیلی ۱۵۸- صالحی راد ۱۵۹- نرجس سیاه ۱۶۰- پروانه خمیان ۱۶۱-نجفی ۱۶۲- قنبری ۱۶۳- اولاد قباد ۱۶۴- سارا محمدی ۱۶۵- احمد شم۱۶۶- ذینی مند ۱۶۷- عباسی ۱۶۸-علی اصغریان ۱۶۹- هاشمی ۱۷۰- رضا رحیمی ۱۷۱- مهر سماوی ۱۷۲-نرجس چهر قانی ۱۷۳- سیما علیزاده ۱۷۴- سمانه مهربانی ۱۷۵- مرضیه دادودگانی ۱۷۶- اصغر جافری ۱۷۷- فریده ایزدی ۱۷۸ – رضایی ۱۷۹- درویشی ۱۸۰- رقیه برخورداری ۱۸۱- فاطمه گلابی ۱۸۲- مهری ۱۸۳- جعفری راد ۱۸۴- راضیه سلطانی ۱۸۵- اعظم محمدی امرآباد ۱۸۶- مژگان ناده کش مقدم ۱۸۷- سمیه حسینیان ۱۸۸- رضائیان ۱۸۹- زهرا شفیعی ۱۹۰- زهرا صابر صالحی ۱۹۱- مریم جمال ویشکایی ۱۹۲- حبیبه حمزه ای ۱۹۳- یوسفیان ۱۹۴- مهدیلو ۱۹۵- زراعتکار ۱۹۶- الهام عربی ۱۹۷- آناهیتا فرخی فکرت ۱۹۸- طاهبا ۱۹۹ –رییسی ۲۰۰- اسماعیلی ۲۰۱- نهال ۲۰۲- محمد باباپور ۲۰۳- کاظمی ۲۰۴- علی کیان پور ۲۰۵- آسیه شعبانی ۲۰۶- ام البنین زارع ۲۰۷- رضازاده ۲۰۸- رضا معطوفی ۲۰۹- قربانی ۲۱۰ – شراره شابهرامی ۲۱۱- استرایی ۲۱۲ – نیره لطفی آذر و … ۲۲۴
احمدعلی جبارزاده
تاریخ : ۲۲ - بهمن - ۱۳۹۲
آقای وزیر!
هزینه انتقاد از رئیس بهزیستی کشور و برخی از مدیران تحت امرایشان چقدر است ؟
جناب آقای دکتر ربیعی
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
با سلام و احترام
در شرایطی این نامه سرگشاده تقدیم جنابعالی می گردد که پیشترها برای احقاق حقوق فردی و اجتماعی و حرفه ای خود جلسات متعددی را با مسئولین داشته ام: مدیرکل بهزیستی استان البرز ، نماینده مجلس شورای اسلامی استان، مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری ، معاونت دفتر مدیرکل آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون ، معاونت وزیر درر فاه اجتماعی ( آقای علائی) مکاتبات مکرر و مکالمات تلفنی با دفتر آسیبهای اجتماعی بهزیستی کل کشور ، دفتر ریاست بهزیستی کل کشور و معاونت رفاه وزارت تعاون. بغیر از اقدامات مسئولانه آقای دکتر کولیوند نماینده محترم مجلس و پیگیریهای دفتر آسیبهای اجتماعی وزارتخانه ، نتیجه ای حاصل نشده است و تلاشهای مکرر بنده برای دیدار با رییس بهزیستی کشور جناب آقای هاشمی بجایی نرسیده است!!؟
آقای دکتر ربیعی ۲ سال است که من بهمراه ۱۱ تن از کارشناسان خود ۵ پایگاه خدمات اجتماعی را در کرج مدیریت می کنم. کم و کیف کار انجام شده ثبت و ضبط است . و نتیجه آن اینکه از طرف وزارتخانه ، مدیر کل بهزیستی استان و شورای شهر کتبا مورد تقدیر قرار گرفتم. از سوی یکی از مدیرا ن کل بهزیستی از استانی دیگر جهت راه اندازی پایگاهها دعوت شدم ، بعنوان یکی از مولفین برای تالیف کتابی در خصوص آسیبهای اجتماعی در سکونتگاههای غیر رسمی فرا خوانده شدم و از طرف دفتر پیشگیری از جرم دادگستری بعنوان مسئول هسته تخصصی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی معاونت دادستانی دعوت به همکاری شدم. (همه اینها نتیجه فعالیت در پایگاههای خدمات اجتماعی است).
مبلغ اختصاصی تا این لحظه برای دو سال کار با احتساب حقوق ۱۲ نفر پرسنل ، اجاره مکان در سال اول، تجهیز مکانهاو دهها هزینه دیگر ریز و درشت ۸۰ میلیون تومان بوده است!!! مکرر اعلام شد این مبلغ کفاف هزینه ها و فعالیت را نمی دهد. اگر چه نزدیک به ۴۰ میلیون تومان مشارکت من برای هزینه ها بود ( با استقرار پایگاهها در مدارس و پرداخت نکردن اجاره) فرمودند متمم از سوی بهزیستی کشور و وزارتخانه می آید. دفتر آسیبهای اجتماعی وزارتخانه در سال ۹۲ برای پایگاههای خدمات اجتماعی استانها از جمله البرز مبالغی را اختصاص داد ( ۵۰ میلیون تومان برای کرج) . لذا هزینه کردیم تا بعدا تسویه شود. مبلغ به بهزیستی کرج رسید اما به دلایل واهی مانع پرداخت شده اند، چرا؟ که: اینجانب بعنوان یک مددکار اجتماعی ،یک نویسنده و یک فعال اجتماعی در حوزه آسیبهای اجتماعی کشورم نسبت به عملکرد مدیریتی جناب سرهنگ دکتر هاشمی ( پزشک) و برخی از مدیران تحت امرشان نقدهایی داشته و آنرا در جلسات مختلف ، مقالات و پیشنهادات عنوان نموده ام. این انتقادها به ذائقه آقایان خوش نیامده و لذا تصمیم به تنبیه بنده گرفتند!
آقای دکتر اینکه معتقدیم آقای همایون هاشمی بعنوان یک سرهنگ و یک پزشک نمی توانند مدیریت سازمان عریض و طویلی چون بهزیستی را با بیش از ۲۰۰ هزار پرسنل غیر دولتی و ۳۰ هزار پرسنل دولتی عهده دار شوند ، اینکه معاونان و مدیران دلسوز و متعهد به خود را بر می گزینند تا از ایشان دفاع کنند نه حلال مشکلات نیازمندان باشند، تهمت نزده ایم. ایشان وقتی با حمایت آقای مشایی در راس سازمان قرارگرفت مدیریت خود را آغاز کرد: طرح سفیران طلایی را اجرا کردند. از هنرمندان و ورزشکاران مشهور کشور خواستند تا هر وقت خواستند سرزده به مراکز بهزیستی مراجعه و عملکرد بخواهند! به هر کسی که خواستند با گرفتن مبلغ از بهزیستی کمک مالی بکنندو بنیاد خیریه راه اندازی نمایند. این عملکرد چه توجیهی بغیر از تبلیغات داشت؟ ونفع آن به چه کسانی می رسید؟ در آغاز بکار دولت آقای روحانی با صرف هزینه های هنگفت و استفاده از تیزرهای تبلیغاتی عنوان کردند که تمامی هزینه های بیماران خاص رایگان می گرددو. چه شد؟بنده که یکسالی است با سرطان خون همسرم درگیر هستم مبلغی از بابت درمان دریافت نکردم. پس پشت این همه تبلیغات گرانقیمت چه بود؟ به بنده می فرمایند شما باید رسید هزینه کرایه تاکسی بازدید از منزلهای کارشناسان را ارائه دهید و آنوقت در نبود دیوان محاسبات در بسیاری از ردیفهای بودجه ای بهزیستی به دلیل پرداختهای خیرین دست مدیران این سازمان برای هزینه های جانبی باز است! اما به نفع چه کسی؟ از فرمایشات آقای هاشمی و مدیران تحت امرشان این بوده است که توانمند سازی مددجویان بجای گداپروری. آیا چنین است؟ به هیچ وجه! مهمترین طرح ایشان در این خصوص طرح آفتاب بود در پایان دوره دولت قبلی. همایشهای پارکی ترتیب داده شد ، اما به اعتقاد کارشناسان طرحی سطحی بود و غیر کارشناسانه و هیچ مددجویی توانمند نشد. بررسی همکاری سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان و زنان ویژه و متکدیان شهر با شهرداری هم خالی از لطف نیست. کوتاهی بهزیستی در این خصوص معضلات بیشماری را به مردم تحمیل کرده است. بنظر می رسد مدیران و مشاوران آقای هاشمی بجای کمک به حل معضلات اجتماعی به ماندگاری ایشان در پست ریاست کمک می کنند. جنابعالی از راه اندازی اتاق فکر برای بهزیستی فرموده اید ، اما واقعیت اینست که صاحبان فکر و اندیشه را از سازمان فراری می دهند.
مختصری نقد تقدیم شد تا مستحضر باشید که فقط اینجانب منتقد نیستم و به تبع آن با بلوکه کردن ۵۰ میلیون طلبم در حال مجازات شدن. منتقدان بیشمار و صاحب نظری هستند که نسبت به این شیوه عملکردی دیکتاتور مابانه اعتراض دارند. آقای وزیر لجبازی به حدی است که ۳ پایگاه خدمات اجتماعی این شهر را تعطیل کردند!!؟ و این در حالیست که وزارتخانه معتقد است تعداد پایگاههای کرج باید به ۲۰ فقره افزایش یابد. چه کسی تاوان این غرض ورزیها را خواهد داد؟ مگر نه اینکه فرزندان ما آسیب خواهند دید؟
آقای وزیر نگذارید در دولت تدبیر و امید معاونین جنابعالی در حوزه بهزیستی هر کاری که دوست دارند بکنند.و با قدرتی که در اختیار دارند بی مهابا و بدون ترس از پاسخگو بودن جامعه را دچار آسیب کنند. تقاضای بیشماری از فعالان حوزه اجتماعی وزیدن نسیم اعتدال در بدنه مدیریتی بهزیستی است. سپاس بیکران.
احمد علی جبارزاده مددکار اجتماعی ، مدیر پایگاههای خدمات اجتماعی کرج