مهندس پوری حسینی که از گزینه های مورد اصرار ستاد روحانی در استان برای تصدی استانداری آذربایجانشرقی بود،  به معاونت وزارت امور اقتصاد ودارایی و رییس کل سازمان خصوصی سازی منصوب شد. با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی که سابقه ریاست سازمان خصوصی سازی را در کارنامه خود دارد، […]

مهندس پوری حسینی که از گزینه های مورد اصرار ستاد روحانی در استان برای تصدی استانداری آذربایجانشرقی بود،  به معاونت وزارت امور اقتصاد ودارایی و رییس کل سازمان خصوصی سازی منصوب شد.

با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی که سابقه ریاست سازمان خصوصی سازی را در کارنامه خود دارد، به جای محمدرحیم احمدوند دوباره بر صندلی ریاست سازمان خصوصی سازی تکیه زد.

به گزارش اعتدال پرس به نقل از تسنیم، میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی نماینده آذربایجان شرقی در دوره های سوم و ششم مجلس بوده است که در خرداد ۸۳ جایگزین احمد میرمطهری به عنوان رئیس سازمان خصوصی سازی شد.مردی که به گفته رسانه ها خوش برخورد است و ارتباط خوبی با اهالی رسانه دارد.

وی پیش از ابلاغ سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفته بود: تبیین جدید اصل ۴۴ معجزه می‌کند اگر ابلا‌غ شود.

در زمان ریاست وی مطابق قانون بودجه سال ۸۳ سازمان خصوصی سازی موظف به واگذاری ۲۲۰۰ میلیارد تومان از سهام شرکتهای دولتی بود و در طول یک سال و اندی که وی ریاست این سازمان را بر عهده داشت حجم قابل توجهی از سهام دولتی عرضه شد.

پوری حسینی ورود خود به خصوصی سازی را این گونه شرح داده بود: ۱۰ خرداد ۸۳ وارد سازمان خصوصی سازی شدم. در دو ماه و ۱۰ روز قبل از ورود من به سازمان، حتی یک ریال سهم فروخته نشده بود، یعنی کل کار فروش تعطیل شده بود و وقتی من وارد سازمان شدم تقریبا هیچ سهمی هم برای واگذاری آماده نبود، یک مقدار سهام تدریجی آماده فروش بود ولی قابل توجه نبود.

اولین کاری که انجام دادم مطالعه در دو زمینه بود: یکی در زمینه فرآیند خصوصی سازی که در کجاها اشکال دارد و اشکالاتش را چگونه می توان رفع کرد و مطالعه دیگری هم درون سازمان انجام دادم مبنی بر این که سازمان چه اشکالاتی دارد و برای اینکه این هدف و وظیفه را انجام دهد چگونه باید این نواقص را برطرف کند.

پوری حسینی که در دیماه ۸۴ صندلی سازمان خصوصی سازی را به غلامرضا حیدری کردزنگنه سپرد حالا بعد از چند سال دوباره پای به این سازمان گذاشته تا این بار صندلی ریاست را از محمدرحیم احمدوند که در مرداد سال گذشته سکان رهبری خصوصی سازی را به دست گرفت تحویل بگیرد.

محمدرحیم احمدوند پیش تر رییس سازمان امور اقتصادی ودارایی استان اصفهان بوده است. مدرک فوق لیسانسش در رشته علوم اقتصادی را از دانشگاه تهران گرفته و عمده فعالیتش هم در وزارت اقتصاد و سازمانهای تابعه آن بوده است.

بر اساس این گزارش، شنیده ها حکایت از حضور محمدرحیم احمدوند در پست ریاست سازمان اقتصادی و دارایی استان تهران دارد و مراسم تودیع و معارفه روسای قبلی و جدید سازمان خصوصی سازی در روزهای آینده برگزار خواهد شد.

میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی کیست ؟
مهندس پوری حسینی ، در سال ۱۳۴۰ در خانواده ای مذهبی، در شهرستان تبریز دیده به جهان گشود. تا مقطع دیپلم در شهرستان تبریز تحصیل نمود و با ورود به دانشگاه دوران جدیدی از زندگی ایشان آغاز شد .

بعد از شروع جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شد وبا قبول مسولیت فرماندهی ستاد لشکر عاشورا در کنار سردار سرلشکر شهید مهدی باکری و سردار مصطفی مولوی ,سردار علاالدین نورمحمد زاده تیم قدرتمندی را سازماندهی کردند.

ایشان بعد از بازگشت از جنگ به همراه آقایان محمد علی سبحان اللهی , هاشم هاشم زاده هریسی , محمد حسین چهرگانی انزابی , حمید چیت چیان ,سیدحسین پورمیرغفاری (موسوی تبریزی) به مجلس شورای اسلامی راه یافت . وی برای بار دوم به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان به همراه آقایان دکتر اکبر اعلمی , اسماعیل جبارزاده , علی اصغر شعردوست , حمید سید مهدوی اقدم و میر طاهر موسوی در دوره ششم به مجلس راه یافت و عضو فراکسیون اصلاح طلبان شد و همچنین با عضویت درکمسیون اقتصادی مجلس از نمایندگان پرکار استان در مجلس ششم بود.

آخرین سمت ایشان معاون وزیر اموراقتصاد ودارایی و رییس کل سازمان خصوصی سازی بود که ۱۶ ماه در دولت اصلاحات و ۴ ماه در دولت احمدی نژاد در این سمت فعالیت نمود. پور حسینی که در خرداد ۸۳ جایگزین احمد میرمطهری به عنوان رئیس سازمان خصوصی سازی شده بود در دیماه ۸۴ صندلی سازمان خصوصی سازی را به غلامرضا حیدری کردزنگنه سپرد.

مهندس پوری حسینی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری , ریاست ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی را به عهده گرفت.

سازمان خصوصی سازی
سازمان خصوصی‌سازی به موجب ماده (۱۵) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران – مصوب ۱۳۷۹ – با تغییر اساسنامه سازمان مالی گسترش مالکیت واحدهای تولیدی سابق تشکیل گردیده است.
اساسنامه آن در تاریخ ۲۹/۱/۱۳۸۰ توسط هیات محترم وزیران تصویب و پس از تایید شورای محترم نگهبان، در تاریخ ۱۶/۲/۱۳۸۰ ابلاغ گردیده است.
این سازمان از خرداد ماه سال ۱۳۸۰ عملاً فعالیت خود را با اهداف و وظایف جدید آغاز نموده است. سازمان خصوصی‌سازی یک شرکت سهامی دولتی وابسته به وزارت امور اقتصادی و دارایی، و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی است و رئیس هیات عامل و مدیرعامل آن معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌باشد.
با صدور تصویب‌نامه هیات محترم وزیران در سال ۱۳۸۰، سازمان خصوصی‌سازی در عین انجام وظایف محوله خود، به عنوان یک شرکت مادرتخصصی نیز تعیین گردید تا طبق مقررات نسبت به عرضه و فروش سهام متعلق به خود در شرکتهای زیرمجموعه نیز اقدام نماید.
از سال ۱۳۷۹ تاکنون دبیرخانه هیات عالی واگذاری نیز در سازمان خصوصی‌سازی مستقر است و به موجب حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس هیات عامل سازمان دبیر هیات عالی واگذاری محسوب می‌گردد.