به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، این تصمیم به منظور الزام تمامی دارندگان وسایل نقلیه به داشتن بیمهنامه شخص ثالث و کاهش تردد خودروهای فاقد پوشش بیمهای در سطح کشور اتخاذ شده است. پلیس راهور فراجا تاکید کرده است که از این پس، ارائه خدمات سوختگیری به تمامی خودروها و موتورسیکلتها منوط به داشتن بیمهنامه شخص ثالث با اعتبار زمانی کافی خواهد بود.
دارندگان وسایل نقلیه موظف هستند پیش از فرارسیدن موعد مقرر، نسبت به تهیه یا تمدید بیمهنامه شخص ثالث خودرو یا موتورسیکلت خود اقدام نمایند تا از بروز هرگونه مشکل در فرآیند سوختگیری جلوگیری به عمل آید.
این اقدام پلیس راهور فراجا با هدف حفظ حقوق شهروندان و ایجاد نظم و امنیت بیشتر در عبور و مرور صورت میگیرد و انتظار میرود تاثیر بسزایی در کاهش حوادث ناشی از عدم وجود بیمه و همچنین حمایت از زیاندیدگان حوادث رانندگی داشته باشد.
Thursday, 1 May , 2025