در نشست استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل بانک تجارت برای اجرای بیش از ۲ میلیارد دلار طرح در استان تفاهم شد. به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، در این نشست، چندین تفاهم‌نامه مهم در حوزه انرژی و حمل‌ونقل شهری به امضا رسید که از جمله آن‌ها می‌توان به ساخت نیروگاه خورشیدی ۷۶ مگاواتی شرکت مهر […]

در نشست استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل بانک تجارت برای اجرای بیش از ۲ میلیارد دلار طرح در استان تفاهم شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، در این نشست، چندین تفاهم‌نامه مهم در حوزه انرژی و حمل‌ونقل شهری به امضا رسید که از جمله آن‌ها می‌توان به ساخت نیروگاه خورشیدی ۷۶ مگاواتی شرکت مهر اصل، نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰ مگاواتی هولدینگ ابراهیمی و نیروگاه های خورشیدی شرکت تامین انرژی پایدار یانار، شرکت گوزل طبیعت ارس، شرکت ارس تارلا امیر و شرکت ارس تارلا امین جمعا ۷۹۰ مگاوات اشاره کرد.

همچنین تامین فاینانس خط دوم متروی تبریز به ارزش ۴۲۰ میلیون  دلار و تکمیل خطوط تولید شرکت معدنی مهر اصل (مس انجرد) از دیگر موارد مورد تفاهم در این نشست بود.

استاندار آذربایجان شرقی در این نشست گفت: کارهایی که بانک تجارت در استان انجام داده قابل تقدیر است و باید ادامه پیدا کند.

بهرام سرمست گفت: پروژه‌های مصوب استان باید با جدیت ادامه یابند و حمایت دستگاه‌های اقتصادی، به‌ویژه نظام بانکی، در این مسیر ضروری است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران فعال در استان دارای اهلیت لازم هستند، افزود: در مذاکرات با صندوق توسعه ملی، برای پروژه‌های آذربایجان شرقی توافقی به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار حاصل شده که باید سهم قابل توجهی از آن در استان جذب و اجرایی شود.

سرمست همچنین از تعریف پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های جدید در آینده نزدیک خبر داد و افزود: آذربایجان شرقی استانی صنعتی با گردش مالی بالاست و به همین دلیل، انتظار داریم سقف اختیارات بانک‌های استان، به‌ویژه بانک تجارت، افزایش یابد.

وی با اشاره به سهم بالای بخش خصوصی در اقتصاد استان گفت: ۹۴ درصد اقتصاد آذربایجان شرقی در اختیار بخش خصوصی است که این ویژگی، استان را متفاوت کرده است.

در ادامه این نشست، هادی اخلاقی فیض‌آثار، مدیرعامل بانک تجارت، با تأکید بر ظرفیت‌های گسترده اقتصادی آذربایجان شرقی، در پاسخ به مطالبه استاندار از افزایش ۲.۵ برابری اختیارات شعب این بانک در استان خبر داد.