معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، تشکیل کنسرسیوم مطالعات دانشجویی را گامی به سوی حل مشکلات دانشجویان با مبانی و متدولوژی علمی دانست و گفت: کنسرسیوم راهکاری برای فهم و شناسایی مشکلات و ارائه راحل‌ها است.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، سعید حبیبا در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل کنسرسیوم مطالعات دانشجویی گفت: این کنسرسیوم موظف است نیازها، مسائل و مشکلات دانشجویان داخل و بین‌الملل را در حوزه‌های گوناگون در قالب طرح‌های پژوهشی با مبانی و متدولوژی‌های علمی بررسی کند.

معاون وزیر علوم اظهار داشت: با تشکیل این کنسرسیوم، از طریق همکاری با مؤسسات پژوهشی، نیازها و مشکلات حوزه دانشجویی با استفاده از راه‌حل‌های موجود در طرح‌های پژوهشی رفع و اثرگذاری آن برای جامعه علمی کشور نمایان خواهد شد.

علی خورسندی؛ رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی نیز در خصوص امضای این تفاهم‌نامه گفت: هم‌افزایی میان موسسات پژوهشی وجود دارد که می‌تواند مسائل حوزه دانشجویی را کشف کند و بر اساس آن‌ها به ارائه راهکار و پیشنهادات اجرایی برای وزارت علوم و به ویژه سازمان امور دانشجویان بپردازد.

رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم نیز در حاشیه این مراسم، هدف از تشکیل این کنسرسیوم را انجام مطالعات و پژوهش‌ها در حوزه مسائل و مشکلات امور دانشجویی عنوان کرد و گفت: پژوهشگاه‌های عضو این کنسرسیوم با هم‌افزایی مطالعات و پژوهش‌هایی که در حوزه امور دانشجویان مورد نیاز سازمان امور دانشجویان است را در قالب طرح‌های پژوهشی انجام خواهند داد و به ارائه راهکار می‌پردازند.

سعید غیاثی ندوشن این را هم گفت که دبیرخانه این کنسرسیوم در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم مستقر خواهد شد و با تشکیل شورای علمی تلاش داریم مطالعات در حوزه امور دانشجویان به شیوه کاملا علمی دنبال و با رویکرد کاربردی انجام شود تا بتواند نیازهای سازمان امور دانتشجویان را مرتفع سازد.

رئیس موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور هم در خصوص تشکیل این کنسرسیوم گفت: موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌زایی در حوزه علم، فناوری و نوآوری، سال‌هاست که به عنوان یکی از ارکان مهم تصمیم‌سازی در عرصه علم و فناوری کشور فعالیت می‌کند.

سیدسروش قاضی نوری‌نائینی ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که به نظر می‌رسد در بحث سیاست‌گذاری علم و فناوری کمتر مورد توجه قرار گرفته، مباحث مربوط به مطالعات دانشجویی و نقش دانشجویان، به ویژه در تحصیلات تکمیلی است. به همین منظور، موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور با پیوستن به کنسرسیوم مطالعات دانشجویی، قصد دارد نقش خود را در این حوزه پررنگ‌تر کند و به جنبه‌های مختلف زندگی، فعالیت و پژوهش‌های دانشجویی در نظام علم و فناوری کشور توجه بیشتری داشته باشد.

وی اظهار امیدواری کرد که فعالیت‌های این کنسرسیوم بتواند بهتر از گذشته ابعادی را که کمتر مورد توجه سیاست‌های علمی، فناوری و نوآوری کشور بوده‌ است را نمایان سازد.

تفاهم‌نامه تشکیل کنسرسیوم «مطالعات دانشجویی» با ترکیب پژوهشگاه مطالعات اجتماعی، فرهنگی و تمدنی، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با محوریت سازمان امور دانشجویان و با هدف هم‌افزایی میان موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم و کاربردی ساختن پژوهش‌ها و تحقیقات حوزه دانشجویی در ابعاد مختلف فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، بین‌المللی امضاء شد