با مشارکت خیر سلامت، پیگیری نهاد ریاست جمهوری و همکاری دستگاه‌های اجرایی، ساخت بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی شهر جدید سهند در زمینی به مساحت ۳۲ هزار مترمربع آغاز شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، عملیات اجرایی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی خیرساز «مرحوم اکبر محوی» در شهر جدید سهند با پیگیری‌های نهاد ریاست جمهوری، استاندار آذربایجان‌ شرقی و متولی‌گری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تبریز آغاز شد. زمین این بیمارستان از سوی شرکت عمران شهر جدید سهند تأمین و پروانه ساختمانی آن نیز توسط همین شرکت صادر شده است.

این بیمارستان در زمینی به وسعت ۳۲ هزار مترمربع احداث خواهد شد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است ظرف دو سال به بهره‌برداری برسد.

در آیین آغاز عملیات اجرایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها گفت: «پروژه باید با سرعت و دقت لازم پیش برود تا در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد و دغدغه درمانی شهروندان سهند برطرف شود.»

وی با تعیین خط‌مشی اجرای طرح تصریح کرد: «هر دستگاه باید بر اساس اولویت‌ها و تکالیف تعیین‌شده در صورت‌جلسه، در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام کند تا روند ساخت بیمارستان بدون وقفه ادامه یابد.»

خیر سازنده بیمارستان نیز در این مراسم اظهار داشت: «با تمام توان پای کار هستیم و متعهدیم که بیمارستان را در کمتر از دو سال به بهره‌برداری برسانیم.»

گفتنی است مراسم آغاز عملیات اجرایی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار شهرستان اسکو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند، سرپرست شهرداری سهند، خیر سازنده و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.