عضو شورای اسلامی تبریز بر ضرورت پاسخگویی شرکت‌های تامین نیرو شهرداری تبریز گفت: مدیران شرکت‌هایی که در جلسه مطرح شدند باید در جلسه شورا حضور یافته و گزارشی از آخرین وضعیت شرکت را ارائه کنند.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس) علی راستی، عضو شورای اسلامی تبریز امروز در دویست‌ونودوپنجمین جلسه شورای شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت، بر ضرورت پاسخگویی شرکت‌های تامین نیرو شهرداری تبریز تأکید کرد و اظهار داشت: مدیران شرکت‌هایی که در جلسه مطرح شدند باید در جلسه شورا حضور یافته و گزارشی از آخرین وضعیت شرکت را ارائه کنند. وضعیت شرکت‌های سه‌گانه، وضعیت کارکنان و موضوعات مربوطه بایستی مطرح شود. اعضای شورا نیز دغدغه‌های خود را بیان کنند تا این مسائل برای شهروندان و رسانه‌ها شفاف شود.

وی افزود: سه شرکت اصلی باید درباره دریافتی‌ها و وضعیت کارکنان خود توضیح دهند و مطالبات بازنشستگان نیز پس از سال‌ها انتظار رسیدگی شود، چرا که این افراد در شرایط گرانی و تورم شدید، با مشکلات مالی روبه‌رو هستند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه با انتقاد از وضعیت اقتصادی و گرانی‌ها گفت: این مسائل تبلیغاتی نیست. برخی خانواده‌های کم‌درآمد قادر به تأمین نان زندگی خود نیستند، چرا قیمت‌ها بازرسی نمی‌شود؟ از شب تا صبح قیمت‌ها تغییر می‌کند. جوانان را تشویق به ازدواج می‌کنیم، اما حتی مقدمات آن هم سخت شده است و مردم سردرگم هستند.

راستی در پایان خطاب به مسؤولان تأکید کرد: افسارگسیختگی قیمت‌ها مردم را تحت فشار قرار داده است. از رییس‌جمهور گرفته تا نمایندگان و مسئولین، انتظار داریم که به داد مردم کم‌درآمد برسند و اقدام عملی برای کنترل وضعیت اقتصادی انجام دهند.