مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با هشدار نسبت به افزایش حوادث گازگرفتگی همزمان با افت دما گفت: بیشترین تلفات ناشی از حوادث گازی مربوط به نقص در دودکش‌هاست و از شهروندان خواست با کنترل مسیر دودکش‌ها و اطمینان از عملکرد صحیح آن‌ها، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، فیروز خدایی روز شنبه، ۴ بهمن، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بارش باران و افت شدید دما اظهار کرد: به دنبال کاهش محسوس دما، میزان مصرف گاز در استان به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

وی با تأکید بر رعایت نکات ایمنی برای پیشگیری از بروز حوادث افزود: متأسفانه بیشترین تلفات ناشی از حوادث گازگرفتگی مربوط به دودکش‌ها است، از این‌رو ضروری است شهروندان نسبت به کنترل دودکش‌ها و مسیر خروجی آن‌ها اقدام کرده و از عملکرد صحیح و ایمن آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همچنین با اشاره به ثبت رکورد مصرف گاز گفت: در اوایل بهمن‌ماه، میزان مصرف گاز به ۴۷ میلیون و ۴۲۰ هزار مترمکعب رسیده که نشان‌دهنده رکورد مصرف در این بازه زمانی است.

خدایی با ارائه توصیه‌هایی در زمینه مصرف بهینه گاز تصریح کرد: رعایت دمای رفاه بین ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتی‌گراد، استفاده از لباس گرم در منزل و به‌کارگیری روش‌های صحیح مصرف، از جمله راهکارهای مؤثر برای مدیریت مصرف گاز و جلوگیری از بروز مشکل در تأمین پایدار این انرژی حیاتی است.