به‌صورتی‌که می‌بینیم درآمریکا هم، تعطیلات نسبتا زیاد است اما ریشه فرهنگ دینی و انقلابی ندارد. آن‌ها برای تقویت هویت منافع ملی خود روزهایی را در نظر گرفته‌اند تا درکنار هم و فارغ از کار باشند. بنا به گفته پروفسور مولانا؛ ‌تعطیلات در کشور آمریکا اساس خاص فرهنگ‌سازی ندارد بلکه دو سوم تعطیلات این کشور اقتصادی […]

به‌صورتی‌که می‌بینیم درآمریکا هم، تعطیلات نسبتا زیاد است اما ریشه فرهنگ دینی و انقلابی ندارد. آن‌ها برای تقویت هویت منافع ملی خود روزهایی را در نظر گرفته‌اند تا درکنار هم و فارغ از کار باشند.

بنا به گفته پروفسور مولانا؛ ‌تعطیلات در کشور آمریکا اساس خاص فرهنگ‌سازی ندارد بلکه دو سوم تعطیلات این کشور اقتصادی و مربوط به بانک‌هاست و یک‌سوم آن‌ هم به جنگ‌ها برمی‌گردد که البته جنگ‌های تهاجمی آمریکایی‌ها درطول تاریخ شکل‌گیری‌شان، نه تدافعی.
به گزارش اعتدال پرس، پروفسورحمید مولانا که تقریبا چند دهه از عمرخود را در ایالات متحده آمریکا گذرانده است و دانشمندی شناخته شده در سطح بین‌المللی محسوب می‌شود؛ در مورد تعطیلات ایران در مقایسه با تعطیلات آمریکا صحبت‌های جالبی داشته است.
به گفته این دانشمند ایرانی تعطیلات در ایران ریشه در فرهنگ آن‌ دارد. که اگر اینها را زنده کنیم موجب نگرانی نیست، بلکه باعث تقویت بنیه‌های فرهنگی هم می‌شود.

تعطیلاتی که مربوط به امامان و نهضت‌های انقلابی هستند. روزهای مهمی چون تاسوعا و عاشورا و میلاد و شهادت امامان همه به فرهنگ دینی ما برمی‌گردد؛ این‌که افراد دور هم جمع می‌شوند تا مراسم دینی برپا کنند خود در تقویت فرهنگ جامعه و استحکام روابط تاثیر زیادی دارد این درحالی است که کشور جوان و نوپای آمریکا فاقد چنین مشخصه‌هایی است و تعطیلات آن‌ها به‌گونه دیگری می‌باشد.

بنا به گفته پروفسور مولانا؛ ‌تعطیلات در کشور آمریکا اساس خاص فرهنگ‌سازی ندارد بلکه دو سوم تعطیلات این کشور اقتصادی و مربوط به بانک‌ها است و یک سوم آن‌ هم به جنگ‌ها برمی‌گردد که البته جنگ‌های تهاجمی آمریکایی‌ها در طول تاریخ شکل‌گیری‌شان نه تدافعی.

بقیه تعطیلات آن‌ها برای اعیادی چون عید پاک، تولد حضرت عیسی مسیح(ع) و یا کریسمس است؛ به‌صورتی‌که می‌بینیم درآمریکا هم، تعطیلات نسبتا زیاد است اما ریشه فرهنگ دینی و انقلابی ندارد. آن‌ها برای تقویت هویت منافع ملی خود روزهایی را در نظر گرفته‌اند تا درکنار هم و فارغ از کار باشند.