فرماندار شهرستان تبریز گفت: اصحاب رسانه با نقد دلسوزانه مسوولان و انتقال خواسته های مردم به آنها به رشد و توسعه جامعه کمک کنند.  به گزارش اعتدال پرس، رحیم شهرتی فر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دولت تدبیر و امید از ابتدای شروع بکار بنا را بر پیشبرد امور از طریق ارتباط با […]

 فرماندار شهرستان تبریز گفت: اصحاب رسانه با نقد دلسوزانه مسوولان و انتقال خواسته های مردم به آنها به رشد و توسعه جامعه کمک کنند.

 به گزارش اعتدال پرس، رحیم شهرتی فر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دولت تدبیر و امید از ابتدای شروع بکار بنا را بر پیشبرد امور از طریق ارتباط با نخبگان و صاحب نظران قرار و نشان داد که جهت گیری اصلی جامعه با نخبگان امور است.

وی اظهارکرد: این امر در بدنه دولت کاملا مشهود است و باید بدون احساسات و با تکیه بر تجارب و دانش افراد، مدیران اجرایی انتخاب شوند.
فرماندار تبریز اساسی ترین مشکل استان و تبریز را نرخ بالای بیکاری عنوان کرد و افزود: با کمال تاسف با تکیه بر آمارها متوسط نرخ بیکاری استان از نرخ بیکاری کشور بالاست که در سال های اخیر بی سابقه بوده است.
وی مهاجرت از شهرهای همجوار و روستاهای اطراف به تبریز برای رسیدن به شغل در این شهر را اتفاق ناخوشایند دانست و گفت: علاوه بر این نخبگان و صاحبان سرمایه نیز در سال های اخیر از استان به مرکز کشور مهاجرت کرده اند.
شهرتی فر خاطر نشان کرد: در گذشته ماهیت روستاها اقتصادی و تولیدی بود که علاوه بر نیاز خود به بازار تبریز نیز تزریق می شد ولی هم اکنون این روستاها بدون اینکه اشتغال پایداری داشته باشند، تبدیل به خوابگاه شده اند.
وی با بیان اینکه میزان بیکاری در تبریز هم اکنون بالغ بر ۷۰ هزار نفر است، از اصحاب رسانه، صاحب نظران و سرمایه گذاران خواست در این زمینه وارد شده و چاره اندیشی کنند.
فرماندار تبریز با تاکید بر ضرورت ایجاد فرصت های شغلی و جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی گفت: اولویت بندی اتمام پروژه های نیمه تمام، پیگیری جدی طرح های ملی تبریز توسط نمایندگان مجلس و تکمیل و راه اندازی مترو از خواست های اساسی است.
وی با اشاره به ورود ۱۴۱ هزار گردشگر در نوروز ۹۳ به تبریز و استقبال اندک گردشگران از این شهر، با تاکید بر فرهنگ سازی زمینه جذب و استقبال از گردشگر افزود: مشکلات جاذبه گردشگری و امکانات رفاهی تبریز توسط رسانه ها بررسی و اعلام شود.
شهرتی فر تبریز را از نظر سابقه و قدمت فرهنگی دارای سابقه درخشانی دانست و گفت: اصحاب رسانه باید زمینه اظهار نظر صاحب نظران را فراهم کنند و جایگاه هنرمندان و اهل فرهنگ را محترم بشمارند.
فرماندار تبریز اظهار کرد: لازم است اصحاب فرهنگ هم به فعالیت های خود تحرک بخشیده و بروز و ظهور خود در جامعه را افزایش دهند، چرا که سیاست دولت تدبیر و امید حمایت از اهل فرهنگ و ارج گذاری به آنان است.
وی گفت: انتظار این است که اصحاب رسانه علاوه بر پوشش مراسم و همایش ها حالت انتقادی به خود گرفته و محتوای مراسم را به چالش بکشند.