در حالیکه بسیاری از رسانه های محلی از پوشش سفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تبریز، محروم شده بودند، گزارشات رسیده حاکی است حتی اندک خبرنگاران دعوت شده نیز امکان پوشش کامل جلسات را پیدا نکردند و به غیر خبرنگاران وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی از ورود دیگر خبرنگاران به اتاق جلسه ممانعت به عمل آمد […]
در حالیکه بسیاری از رسانه های محلی از پوشش سفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تبریز، محروم شده بودند، گزارشات رسیده حاکی است حتی اندک خبرنگاران دعوت شده نیز امکان پوشش کامل جلسات را پیدا نکردند و به غیر خبرنگاران وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی از ورود دیگر خبرنگاران به اتاق جلسه ممانعت به عمل آمد و در برخی موارد بعضی از افراد به خبرنگاران توهین نیز میکردند.
صبح امروز حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد با هیئت همراه برای بازرسی یک روزه به تبریز آمده و بعد از بازدید کوتاه از بیمارستان امام سجاد (ع) به مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی رفتند.
وی در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز مورد استقبال شبستری خیابانی، معاون سیاسی استاندار، علیرضا منادی، عضو کمیسیون علوم مجلس و نماینده تام الاختیار دانشگاه آزاد در استان و نیز برخی اعضای مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی قرار گرفت.
حضور دو چهره جنجالی و حاشیه ساز در جمع هیئت همراه میرزاده بازهم خبر ساز شد. محسن هاشمی رفسنجانی، فرزند ارشد آیت الله اکبر هاشی رفسنجانی و معاون عمرانی دانشگاه آزاد که پدرش ریاست هیئت امنای آن را بر عهده دارد و نیز مازندارنی، مدیر مسئول تازه منصوب روزنامه فرهیختگان که از جمله فعالان فتنه ۸۸ معرفی شده است دو چهره جنجالی همراهی کننده میرزاده در این سفر هستند.
میرزاده و هیئت همراه بعد از خواندن فاتحه بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به ساختمان اداری این دانشگاه رفته و جلسه ای با هیئت امنای این دانشگاه در استان آذربایجان شرقی برگزار کردند.
گفتنی است که در این جلسه به غیر خبرنگاران وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی به دلایل نامعلوم مانع از ورود دیگر خبرنگاران به اتاق جلسه شدند و در برخی موارد برخی از افراد به خبرنگاران توهین نیز میکردند.
بعد از جلسه هیئت امنای استان، تعدادی از نمایندگان تبریز در مجلس با میرزاده جلسه ای تشکیل دادند که این جلسه نیز بدون حضور خبرنگاران اجام شد.
بعد از اتمام جلسات آقای میرزاده و هیئت همراه بر خلاف برنامه ای که به خبرنگاران اعلام شده بود به سمت بیت آیت الله شبستری، نماینده ولی فقیه در استان رفته و با ایشان دیدار کردند که در این دیدار محسن هاشمی نیز میرزاده را همراهی می کرد.
ناهماهنگی متولیان اجرای برنامه ها به همینجا ختم نشد و مصاحبه مطبوعاتی رییس دانشگاه آزاد که قرار بود بلافاصله بعد از دیدار با آیت الله شبستری انجام شود به دلیل استراحت مهمانان کنسل اعلام شد ولی با اصرار خبرنگاران برای برگزاری نشست مطبوعاتی بالاخره حوالی اذان مغرب خبرنگاران به اتاقی کوچک و نامناسب هدایت شده و به پرسش و پاسخ با آقای میرزاده پرداختند.
گفتنی است در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، گزارش عملکرد یکساله ی واحدهای استان(از مهر ماه سال ۹۲ تا مهرماه سال ۹۳) توسط رضایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز قرائت شد.
رضایی در این جلسه، با اشاره به اینکه حدود ۲۳ واحد و ۱۲ مرکز آموزشی در مجموعه ی دانشگاه آزاد تبریز فعالیت دارند گفت: تعداد دانشجویان این دانشگاه بدون احتساب دانشجویان جدید و افزایش ظرفیت تکمیلی حدود ۹۱ هزار و ۹۴۲ نفر است.
وی افزود: ۲ هزار نفر هیئت علمی تمام وقت و ۴۲۴۵ نفر نیمه وقت در دانشگاه مشغول فعالیت هستند.
در ادامه جلسه میرزاده با اشاره بر اجرای طرح های اقتصادی و دانش بنیان گفت: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد باید به دور از وابستگی تمام به شهریه ها و افزایش درآمد از طریق فعالیت های اقتصادی و صنعتی در پیشرفت دانشگاه تاثیر گذار باشند.
وی در ادامه گفت: در دانشگاه های پیشرفته خارج از کشور ۲۵ درصد به شهریه ها وابستگی وجود دارد.
میرزاده به تاسیس پارک فناوری در استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: امیدواریم با وام ۱۲ درصدی و حمایت دانشگاه و تعیین بودجه برای این امر در سال ۹۴ شاهد تاسیس یک پارک فناوری در استان باشیم.
میرزاده در ادامه جلسه از استاندار تبریز خواست تا در صورت نیاز با دانشگاه آزاد اسلامی در بحث زیرساخت ها در راستای تاسیس پارک فناوری همکاری کند. رسیدگی به وضعیت اموال مازاد واحدها و مراکز دانشگاهی استان، بررسی واحدها و مراکز زیان ده استان، ارائه گزارش عملکرد در تصمیم گیری در ارتباط با طرح های فرهنگی استان و تعیین اعضای کمیته ناظر بر اجرای مصوبات هیئت امنای استان در خصوص نمودار سازمانی تدوین شده توسط سازمان مرکزی دانشگاه، تصمیم گیری در ارتباط با مصوبات اخیر کمیسیون دائمی هیئت امنای استان و بررسی بودجه سال ۹۴ از دیگر مواردی بود که در جلسه امروز هیئت امنای استان آذربایجان شرقی مطرح شد.
میرزاده در این نشست تأکید کرد: امیدواریم براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، وابستگی دانشگاه آزاد به شهریه در سال ۹۶ به ۴۰ درصد برسد.
منبع: رسانه های محلی
حسینی
تاریخ : ۱۹ - دی - ۱۳۹۳
دوستان عزیزی که در مورد دکتر منادی ناروا صحبت میکنین لطفا توجه داشته باشین که ایشان یکی از بهترین نمایندگان استان در مجلس و همینطور بهترین نماینده تحصیلکردگان در دانشگاه ازاد هستن. فرقی نمیکند که رشته تحصیلی یک رییس لایق و کاردان چی باشد ، مهم اینست که کاربلد و دلسوز باشه که جناب اقای دکتر منادی هم این لیاقت و کاردانی را سالهاست که به اثبات رسانده اند.
رهگذر
تاریخ : ۳۰ - مهر - ۱۳۹۳
دانشگاه ازاد استان را باید از دست دامپزشکان نجات داد ببینید چند نفر از روسای واحدها دامپزشک هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جناب منادی هم که یک دامپزشک است
الهام زاده
تاریخ : ۲۹ - مهر - ۱۳۹۳
در روزهای اخیر در سایت های متعدّد خبری از جمله آناج، رسا، تی نیوز، سخن شهردار، چاپارک، تسنیم و … خبر مراسم پر طمطراق معرفی کتاب شناسنامه تبریز و پیرامون را مطالعه کردم که بخشی از آن را عیناً در اینجا نقل می کنم:
«به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، کتاب «شناسنامه تبریز و پیرامون» نوشته علی پولاد اثر فاخر و ارزشمندی دیگر در راستای شناساندن تاریخ، مفاخر، محلات و نقش کهنشهر تبریز در تاریخ کشور به عنوان نخستین پایتخت جهان تشیع، با حضور جمعی از مسؤولان رونمایی شد. بنابر این گزارش، اثر نفیس «شناسنامه تبریز و پیرامون» شامل ۵۸۰ تصویر مؤثر و ۵۵۰ موضوع محوری در چهار زبان مختلف است که پس از پنج سال تلاش گروهی، به همت علی پولاد به زیور طبع آراسته شده و هم اکنون در اختیار علاقهمندان به حوزه نشر و تاریخ آذربایجان و تبریز است.»
با تلاش فراوان توانستم این کتاب را توسّط یکی از دوستان دیرینم به دست آورم. کتابی بسیار زیبا با شکل و شمایلی آراسته بود که ابهت نامش مرا بر آن داشت تا فی الفور اقدام به مطالعه آن نمایم. حقیقت این است که در نگاه اوّل بسیار مورد پسندم قرار گرفت امّا افسوس که با تورّق آن پی بردم این همه زیور و زینت اغلب آراینده مطالبی غیر مستند شده است.
ابتدا طبق اصول نقد قصد دارم نکات مثبت این کتاب را بیان نموده سپس به ذکر مواردی جهت ارتقای کیفی آن در چاپ های بعدی بپردازم.
تلاش مؤلّف – با این که سالیان سال دور از وطن به سر می برند – برای شناساندن شهر خود و احساس مسئولیّت در برابر زادگاه خویش قابل تحسین است.
این کتاب دارای تصاویر بسیار جالب توجهی است که نشانگر ذوق مؤلف کتاب و توانمندی عکاسان آن می باشد.
بخش تاریخ، اطّلاعاتی هرچند مختصر اما قابل قبول برای خوانندگان عامی ارائه می دهد.
بخش معماری دارای مطالب جدید و جالب توجه است. باید اعتراف نمایم که بنده و به گمانم تعداد کثیری از خوانندگان این کتاب از قدرت و هنر معماران تبریزی چه در داخل و چه در خارج کشور بی اطلاع بودیم.
اینجانب ضمن قدردانی از مؤلّف که سعی داشته اند تبریز و پیرامون را به تبریزیان و پیرامونیان و شاید سایر هم وطنان بشناسانند، نظر انتقادی خود را با بازگویی نکات نه چندان مثبت این کتاب به شرح زیر اعلام می دارم:
از مؤلّف محترم سؤال می کنم که چرا ارجاعات مطالب کتاب را در پانویس نیاورده اند؟!
تا جایی که من می دانم ارجاع دادن متن هایی که از خود نویسنده نیست و از منابع دیگر برداشت شده است، ضروری است و برداشت از متنی بدون ذکر نشانی آن، نه تنها موجب تنزّل ارزش و اعتبار کتاب می شود بلکه سرقت ادبی به شمار می رود و اصولاً باید پیگرد قانونی داشته باشد.
تصاویر کتاب هایی که گویا به جای پانویس در کنار مطالب آورده اند، با متن سنخیّت ندارند. در چند مورد، کتابی را که در تصویر آمده با متنِ کنار آن مقایسه کردم – و صدالبته با متحمّل شدن زحمت فراوان و صرف وقت زیاد چرا که برای مقایسه باید کلّ کتاب را بررسی می کردم – امّا نشانی از آن متن و جملات در کتابی که تصویرش آمده است، نیافتم.
از آنجایی که اهل مطالعه هستم و مدام با اینترنت سر و کار دارم، بسیاری از مطالب کتاب به چشمم آشنا آمد و نبود ارجاعات در کتاب موجب شد برخی از مطالب را به طور تصادفی انتخاب و در اینترنت جستجو کنم که متأسفانه متوجّه شدم، بخش عمده مطالب کتاب از اینترنت برداشت شده است. اگرچه مطالب، ویرایش و ردّ پاهای محسوس از بین برده شده با این حال با تدقیق و تعمّق مشخص می شود که مطالب با اختلاف جزئی در سایت های مختلف از جمله ویکی پدیا سال هاست که موجود است.
برای اثبات این ادّعا عنوان چند تیتر را که در اینترنت بررسی کردم با ذکر صفحه آن در کتاب مورد بحث و نیز نشانی سایت اینترنتی برداشت شده، بازگو می نمایم:
زرتشت (ص۶۹ کتاب) برداشت از http://fa.wikipedia.org
زینب پاشا ( ص ۱۱۴ کتاب) برداشت از jahannews.comو سایر سایت ها
سنگ نبشته سیغیندل ( ص ۶۷ کتاب) از vista.ir و http://fa.wikipedia.org
سنگ نبشته نشتبان (ص۶۸ کتاب) از http://torastmigi.blogfa.com و سایر سایت ها
زین العابدین مراغه ای (ص۱۱۷ کتاب) از http://fa.wikipedia.org
حسن پیرنیا (ص۱۱۹ کتاب) از http://fa.wikipedia.org
فتحعلی خان خویسکی (ص ۱۲۰ کتاب) از http://www.donboli.info
محمد ساعد مراغه ای (ص ۱۲۲ کتاب) از http://fa.wikipedia.org
صفی الدین ارموی (ص ۱۴۴ کتاب) از http://www.azsut.blogfa.com
ورنی بافی (ص ۲۳۰ کتاب) از http://www.mirjalalmousavi.ir
برج خلعت پوشان (ص ۳۵۰ کتاب) از http://forum.saramad.ir
شمس العماره (ص ۳۵۴ کتاب) از http://fa.wikipedia.org
حمام نوبر (ص۴۰۳ کتاب) از http://cenlibel.blogfa.com
یادمان شهدا ( ص۳۷۰ کتاب) از http://fa.wikipedia.org
* موارد متعدد دیگری را با ذکر نشانی مأخذ اینترنتی می توانم ذکر کنم که جهت پرهیز از اتلاف وقت خود و خوانندگان محترم، صرف نظر می نمایم.
سؤال بنده از مؤلّف محترم این است که آیا بهتر نبود به جای وسعت بخشیدن به تحقیق و انتخاب نام نه چندان بامسمّای شناسنامه تبریز و پیرامون برای کتاب خود، کمی دقت نظر به خرج می دادند و مطالب را از منابع معتبر استخراج می کردند و دامنه تحقیقشان را محدودتر کرده، مطالبشان را مستندتر ارائه می دادند تا چنگی به دل خوانندگان فرهیخته و اهل فرهنگ و اندیشمندان بزند؟
به نظر می رسد بیشترین توجّه مؤلّف – البته بهتر است به جای مؤلّف از واژه گردآورنده، استفاده کنم – به ظاهرآرایی و کمیّت کتاب بوده تا مفاهیم و کیفیّت آن.
چاپ و نشر این گونه کتاب ها با صرف هزینه های بالا و آرایش بیش از حد ظاهر کتاب و تبلیغ رسانه ای و وصف های خارج از اندازه موجب می شود در حق محقّقان و نویسندگانی که سال ها عمر ارزشمند خود را صرف تحقیق در علوم گوناگون می کنند و آثار خود را با ذکر مستندات و ارجاعات دقیق، علمی و منطقی به چاپ می رسانند، اجحاف بزرگی باشد.
امید است مسئولان فرهنگی بیش ار پیش با بهره گیری از کارشناسان خبره و کاردان، در اعطای مجوّز چاپ و نشر کتاب ها دقت نظر بیشتر و منطقی تری مبذول دارند.
برای گردآورنده محترم این کتاب که شاید هزینه میلیونی برایشان دربرداشته است، آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون دارم و امیدوارم پاسخ سؤالاتم را به طور رسانهای از جانب ایشان دریافت دارم.
آنچه نگاشته شد با حسن نیّت تمام بود و امید است گردآورنده محترم هم با حسن نظر، پاسخی بر عرایضم ارائه دهند.
محمد
تاریخ : ۲۷ - مهر - ۱۳۹۳
دکتر منادی بهتر است از نمایندگی مجلس استعفا دهد یا از نمایندگی دانشگاه آزاد.دو سمته بودن ایشان جفا هست در حق مردم فهمیم و دلسوز استان.سلام بر دکتر شکور اکبرنژاد که مردانگی و شرف و صداقت و راستی و درستی رو نشان داد و ثابت کرد.افسوس که مردانی چون دکتر شکور اکبرنژاد در صحنه خدمتگزاذی نیستند.