مراسم تودیع و معارفه دبیر جدید دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی با حضورمالک اژدر شریفی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی و رئیس هیئت امنای دفتر شمالغرب کمیسیون حقوق بشراسلامی و اعضای هیئت اجرایی این دفتر در محل دادگستری آذربایجان شرقی برگزار شد. به گزارش اعتدال پرس، در این جلسه ضمن تجلیل از خدمات و […]
مراسم تودیع و معارفه دبیر جدید دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی با حضورمالک اژدر شریفی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی و رئیس هیئت امنای دفتر شمالغرب کمیسیون حقوق بشراسلامی و اعضای هیئت اجرایی این دفتر در محل دادگستری آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش اعتدال پرس، در این جلسه ضمن تجلیل از خدمات و فعالیت های وحید کاظم زاده در طول ۷ سال مسئولیت دفتر شمالغرب کمیسیون حقوق بشراسلامی، سید محمدمسعود نقیب از حقوقدانان و اصحاب رسانه آذربایجان شرقی به عنوان دبیر جدید دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی انتخاب و معرفی شد.
در حکمی که به امضای مالک اژدر شریفی رئیس هیئت امنای دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی رسیده خطاب به جناب آقای سید محمدمسعود نقیب آمده است:
با عنایت به دانش حقوقی، سوابق خدمت متعهدانه و تجارب مدیریتی ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت « دبیر دفتر منطقه ۷ کمیسیون حقوق بشراسلامی » منصوب میشوید.
امید است با عنایات الهی و همکاری اعضای محترم هیئت امنای دفتر و همیاران حقوق بشر، در راستای تبیین و بسط حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی موفق باشید.
در اینجا وظیفه خود میدانم از زحمات و خدمات صادقانه آقای وحید کاظم زاده و همیاران حقوق بشر که در طول ۷ سال گذشته در انجام وظایف خود همت نمودند؛ تشکر و قدردانی کنم. دوام توفیقات جناب عالی را از پیشگاه خداوند متعال مسئلت میکنم.
محمدی از بستان آباد
تاریخ : ۱۱ - آبان - ۱۳۹۳
آخه مگر مدیرکل آموزش و پرورش در حد استان است که مدیر سراب در حد سراب باشد؟ ظاهرا برکناری …… کلید خورده است
اندکی صبر که سحر نزدیک است
بانک سراب
تاریخ : ۱۱ - آبان - ۱۳۹۳
مسئولین استانی و شهرستان سراب دخیل در امر انتصابات !! مگر آقای دکتر روحانی نگفتند بگذارید شایستگان بر مردم خدمت کنند؟ چرا مسئولین مربوطه در انتصاب مدیر آموزش وپرورش سراب دقت نکردند ؟ بابا جان این در حد مدیر نیست چه جوری بگوییم تا باورتان شود ؟ مشکل جوانب ایشان را عرض نمیکنیم چون حذف میکنید ولی محض رضای خداوند به داد آموزش وپرورش سراب برسید . نگذارید فرهنگ و پرورش سراب به زیر سئول رود . با تشکر