تغییرات در دولت از راس نهادها و سازمانهای دولتی گرفته تا زیر مجموعه وزارتخانه ها به سرعت آغاز شده و هر روز خبرهای متفاوت و تازه ای از انتصابات جدید منتشر می شود. به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، شنیدهها حاکی است رئیس جمهور حکم ولی الله سیف را برای سمت رئیس کلی […]
تغییرات در دولت از راس نهادها و سازمانهای دولتی گرفته تا زیر مجموعه وزارتخانه ها به سرعت آغاز شده و هر روز خبرهای متفاوت و تازه ای از انتصابات جدید منتشر می شود.
به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، شنیدهها حاکی است رئیس جمهور حکم ولی الله سیف را برای سمت رئیس کلی بانک مرکزی صادر کرده است.
بر اساس این گزارش در حال حاضر رئیس کل بانک مرکزی تنها حلقه مفقوده تیم اقتصادی دولت است که با انتصاب ولی الله سیف مدیر با سابقه سیستم بانکی تیم اقتصادی دولت جدید کامل میشود.
بر اساس این گزارش تا کنون از مسعود نیلی، ولی الله سیف و عبدالناصر همتی به عنوان گزینه های مطرح برای تصدی این سمت نام برده میشد که براساس آخرین خبرها سیف به عنوان گزینه نهایی انتخاب شده است.
ولی الله سیف متولد ۱۳۳۱ و دارای دکترای حسابداری و امور مالی از دانشگاه علامه طباطبایی است. از سوابق مهم وی علاوه بر مدیرعامل فعلی بانک کارآفرین میتوان به عضویت در هیات مدیره بانک سپه، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک ملت، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صادرات، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک سپه، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک ملی ایران، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل فیوچر بانک در بحرین، عضو هیات مدیره و مدیرعامل بانک کارآفرین و عضو شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
همچنین به نوشته برخی رسانه ها، شنیدهها حاکی است که قرار است مرتضی سرمدی به جای امیرمنصور برقعی قائم مقام محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه شود.
مرتضی سرمدی از شهریور ۱۳۸۰ تا آبان ۱۳۸۳ عهدهدار سفارت ایران در لندن بود.
سرمدی نخستین سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز بود و تا سال ۱۳۷۰ در این سمت فعالیت کرد.
وی همچنین معاون وزیر امور خارجه نیز بوده است.
براساس اخبار رسیده امیرمنصور برقعی مشاور وزیر امور خارجه میشود.
از سوی دیگر براساس شنیدهها قرار است مهدی دانش یزدی به جای بهروز کمالوندی عهدهدار معاونت اداری و مالی وزارت امور خارجه شود.
دانش یزدی پیش از این در سمتهای مدیرکل حقوقی و معاون سابق نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک فعالیت کرده است. وی عضو هیئت علمی دانشکده روابط بینالملل نیز هست.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان اخیراً در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس از تغییر در معاونتهای کنونی این وزارتخانه خبر داد و خاطرنشان کرد: برخی از دوستان معاونین وقت رفتنشان به ماموریت است، باید از برخی دوستان دیگر در سمتهای دیگر استفاده شود و برخی نیز در شورای معاونین باقی خواهند ماند.
وی در این گفتوگو عنوان کرد که به کسانی که بدون توان کارشناسی و تنها با ملاحظات سیاسی به این وزارتخانه وارد شدهاند، تعهدی ندارد و افزود: سیاست خارجی حوزه آزمون و خطا نیست.
با آغاز به کار رسمی دولت یازدهم بحث انتصاب معاونین دفتر رییس جمهور جزو گمانه زنی های اصلی رسانه ای بوده است.
معاونت سیاسی دفتر رییس جمهور نیز جزو یکی از معاونت های دفتر رییس جمهور محسوب می شود که مجموعه همچون مدیر کل سیاسی-امنیتی و مدیر کل امور بین الملل زیر مجموعه این دفتر است.
در حالی که برای این معاونت حکمی رسمی صادر نشده، حسام الدین آشنا مشاور رسانه ای حسن روحانی در معاونت سیاسی دفتر رییس جمهور مستقر شده و به رتق و فتق امور می پردازد، اما تاخیر در ابلاغ حکم این معاونت نشان می دهد که شاید گزینه دیگری این مسئولیت را بر عهده بگیرد.
به نظر می رسد عدم صدور حکم برای آشنا به رغم استقرار در این سمت، به این دلیل باشد که وی امیدوار است که بتواند در معاونتی به همین نام که قرار است در آینده زیر نظر رییس جمهور و نه رییس دفتر تشکیل شود، سمتی را کسب کند.
Monday, 24 February , 2025