معاون رئیس جمهور آمریکا که به ایروان سفر کرده است در سخنانی درباره توافق با ایران صحبت کرد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا که به ارمنستان سفر کرده است در پاسخ به این سؤال که آیا آمریکا اجازه غنی‌سازی محدود در ایران را خواهد داد و آیا «غنی‌سازی صفر» یک خط قرمز به شمار می‌آید گفت هیچ خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد و این ترامپ هست که تصمیم نهایی را درباره خط قرمز در مذاکرات تعیین می‌کند

مقامات ارشد آمریکایی طی روزهای اخیر در حالی درباره دستیابی به توافق با ایران صحبت می‌کنند که در خردادماه امسال و در بحبوحه مذاکرات تهران و واشنگتن درباره موضوع هسته‌ای، رژیم صهیونیستی با چراغ سبز آمریکا به ایران حمله کرد. چند روز بعد نیز بمب‌ افکن‌های آمریکایی، تعدادی از سایت‌های هسته‌ای ایران را که تحت نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بودند بمباران کردند.

ونس در ادامه ادعاهایش گفت که ترامپ خواستار توافق با ایران بوده و دستیابی به توافق با تهران، به نفع همگان است اگر چه ارتش آمریکا طی روزهای اخیر ناوهای زیادی را روانه آب‌های منطقه کرده است.