کوروش جوانشیر، فرمانده انتظامی چاراویماق، از کشف ۳۰ هزار ثوب انواع البسه قاچاق با مارک خارجی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، کوروش جوانشیر، فرمانده انتظامی چاراویماق، امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد که در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا، مأموران انتظامی حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی توضیح داد که مأموران در بازرسی از کامیون توقیفی، ۳۰ هزار ثوب انواع البسه قاچاق با مارک خارجی را کشف کردند که ارزش آن‌ها برابر نظر کارشناسان، ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است. فرمانده انتظامی چاراویماق با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه گفت که متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

جوانشیر با تأکید بر تداوم برخورد با قاچاقچیان کالا از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه قاچاق کالا و اقلام ممنوعه، مراتب را در اسرع وقت از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.