با خروج شهابالدین بیمقدار از جمع هیئت مدیره منطقه آزاد ارس، رئیس صندوق بازنشستگی کشوربه مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره جایگزین وی شد و عضویت اروجعلی محدی نیز به غیر موظف تغییر کرد. جشمید تقیزاده به مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره منطقه آزاد ارس منصوب شد. به گزارش اعتدال […]
با خروج شهابالدین بیمقدار از جمع هیئت مدیره منطقه آزاد ارس، رئیس صندوق بازنشستگی کشوربه مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره جایگزین وی شد و عضویت اروجعلی محدی نیز به غیر موظف تغییر کرد.
جشمید تقیزاده به مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره منطقه آزاد ارس منصوب شد.
به گزارش اعتدال پرس، از سوابق اجرایی و مدیریتی مهندس تقی زاده می توان به مدیر کل تربیت بدنی استان آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، شهردار میانه، فرماندار میانه، مدیر کل تربیت بدنی استان تهران ، معاون سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران ، مدیر عامل شرکت نوسازی ساختمان ایران ، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری وزارت کشور و رئیس کنفدراسیون آسیا اشاره کرد.
مهندس جمشید تقیزاده دارای مدرک کارشناسی عمران، کارشناسی ارشد مدیریت و حقوق و دانشجوی سال آخر دکترای برنامه ریزی میباشند.
وزیران عضو دبیرخانه شورای عالی مناطق ازاد تجاری ـ صنعتی ویژه اقتصادی در جلسه وزیران در یکم تیرماه امسال به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی و با رعایت تصویب نامه شماره ۱۱۳۲۰۰/ت ۴۹۵۱۶ مورخه ۵/۶/۹۲ تصویب کردند:
جشمید تقیزاده به مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس جایزگین شهابالدین بیمقدار میشود.
براساس این گزارش، تصویب نامه شماره ۱۳۰۹۵۵/ت ۴۹۷۱۱ مورخ ۲۸/۷/۹۲ لغو و عضویت اروج محمدی در هیئت مدیره منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس که چندماه پیش به سمت مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان منصوب شده بود، از عضو هدئت مدیره موظف به صورت غیرموظف تعیین می شود.
این تصویبنامه به تصویب ریاست جمهوری رسیده است.
گزارش فارس حاکی است در هجدهم مهرماه سال ۹۲ وزیران عضو شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اعضای جدید هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس را تعیین کرد.
بر اساس این مصوبه، “محسن خادم عرب باغی”برای مدت سه سال به عنوان عضو موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس جایگزین “صادق نجفی” می شود.
همچنین “عیسی کلانتری”برای مدت سه سال به عنوان عضو غیر موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس جایگزین “علیرضا موحدی” می شود.
بر این اساس “اروج محمدی” برای مدت سه سال به عنوان عضو موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس جایگزین “احمد طاهری”می شود.
همچنین “شهابالدین بیمقدار” برای مدت سه سال به عنوان عضو غیر موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس جایگزین “یحیی محمود زاده”می شود.
بر این اساس، “محمد مهرزاد” برای مدت سه سال به عنوان عضو غیر موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس تعیین می شود.
منطقه آزاد ارس در شمالغرب ایران در نقطه صفر مرزی در مجاورت با کشورهای ارمنستان، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان استقرار یافته است.
بر اساس مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۷/۴/۱۳۸۴ به شماره ۲۰۷۰۸/ت۵۳۰۸۲۰ محدوده منطقه آزاد ارس شامل ۹ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی منطقه می شد که براساس مصوبه جدید این هیات محترم در ۱۴/۹/۱۳۸۷ , محدوده این منطقه به ۵۱ هزار هکتار شامل بخشهایی از دو شهرستان جلفا و خداآفرین افزایش یافت.
نادر
تاریخ : ۱۹ - آبان - ۱۳۹۴
با سلام دورود
ازانتصاب مدیر لایق دلسوزانقلاب و وطن خرسندیم وبه وجود ایشان که خدماتی در سطح ملی دارد از شهرو دیار خودمان میباشد می بالیم
هادی
تاریخ : ۱۵ - آبان - ۱۳۹۴
از آقای تقی زاده خواهشمندیم منطقه را از رکود در آورده و با حمایت از سرمایه گذاران راه را برای پیشرفت هر چه بیشتر منطقه باز کند آرزوی موفقیت رابرای مدیر عامل محترم از خداوند منان خواهانیم
علی
تاریخ : ۱۵ - تیر - ۱۳۹۳
اکبر آقا
مشکل این است که این دولت اصلاً کار نمی کند فقط تنها کاری که می کند می گوید دولت قبل خرابکاری کرده است این که برای جوانان کا ر، برای مردم مسکن و قدرت خرید نمی شود این حرفها شعار است ملت از مرحله شعار عبور کردند و به مرحله شعور رسیدند و شما هم همان حرفها را تکرار کردید کمی واقع بین باشید
کارمند فنی وحرفه ای
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
در پاسخ به کامنت ناشناس باید نوشت…باباتودیگه کی هستی (جیره خوار)حداقل یه کمی حیاکن؟؟؟
اکبر
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
احمد آقای عزیز
،اگر دولت آقای دکتر روحانی ۸ سال هم شبانه روز کار کند تا مشکلات ایجاد شده در برخی از حوزه ها که توسط برخی از مدیران نا کار امد دولت قبلی انجام شده را حل کنند باز به این راحتی حل نخواهد شد
ناشناس
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
زینالی دوست داریم!!!
انتظار داشتیم آقای مهندس زینالی را که بر گردن فنی و حرفه ای حق زیادی دارند به عنوان مدیرکل معرفی نمایند، اما متاسفانه فنی و حرفه ای ها خیلی قدر نشناس تشریف دارند.
ما بیصبرانه منتظر ارتقای آقای مهندس زینالی هستیم و از استاندار محبوب می خواهیم از توانایی های ایشان در مقام های بالاتر و پست های بهتر استفاده کنند. ایشان دزدان فنی و حرفه ای را به سلاخ کشیدند و فساد را ریشه کن نمودند.
فعال سیاسی از جلفا
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
درود و تبریک به دکتر جمشید تقی زاده مرندی عزیز ضمن تبریک بجهت انتصاب شایسته ایشان بعنوان یک نیروی بومی و درد آشنا به هیات مدیره منطقه آزاد ارس امیدواریم همچنان که هم اکنون بعنوان رییس صندوق بازنشستگی کشور به شرکتهای تحت مدیریت صندوق در مدت زمان کوتاه سر و سامان داده به منطقه آزاد ارس همیشه مظلوم که همیشه ………………………………. سر و سامان دهد!!!
ناشناس2
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
در جواب کامنت ناشناس محترم پیرامون فنی و حرفه ای و نسبت دوستی بین سیابانی و دکتر تقی زاده باید عرض کنم قطعا دروغ !!! چون تقی زاده آدم بسیار پاکیزه و خداترس است خیلی بعید با سیابانی که صدها مساله …….. در هشت سال مدیریت خود در اداره کل دارد تقی زاده رفیق او باشد و از او حمایت کند شاید سیابانی خودش را به وی نسبت دهد این حرف دیگر است!
احمد
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
حجت الاسلام شیخ حسن روحانی رئیس جمهور محترم روز سه شنبه این هفته در اظهاراتی قابل تامل، خطاب به صنعتگران و سرمایه گذاران سه بار قسم جلاله یاد کرد که سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمی شود و دولت یازدهم هیچ تصمیم فردی اتخاذ نمیکند.
بنابراین کسی که کلید حل مشکلات کشور در اختیار اوست ، منطقا نباید برای اثبات کارامدی خود و ناکارامد بودن پیشینیانش ، به سوگند جلاله متوسل شود! مگر آنکه باور کنیم که این کلید، هیچ اثر دیگری جز قفل زدن بر درهای باز پیشرفت های همه جانبه کشورنداشته است، چه اینکه درهای انرژی هسته ای را سه قفله کرده و عنقریب است که کلید آن را نیز به خانم اشتون تحویل دهند.
سوگند آقای روحانی بیش از هر چیز خوف انگیز به نظر می رسد و این نگرانی را در میان مردم و صاحبنظران سیاسی بوجود آورده است که آیا دولت یازدهم به عنوان مجری انتخابات ، از هم اکنون سرگرم برنامه ریزی و هدف گذاری های خاص در انتخابات آتی است؟ آیا می خواهد به هر قیمت ممکن از تحقق اراده و خواست مردم برای بازگشت دکتر احمدی نژاد به صحنه مدیریتی کشور جلوگیری کند؟ آیا سه بار سوگند جلاله رئیس دولت یازدهم برای تکرار نشدن دوران مشعشع دولت های نهم و دهم ، شائبه برنامه ریزی دولت روحانی برای منحرف کردن اراده و خواست واقعی مردم و خدای ناکرده دست کاری در آراء مردم را به اذهان عمومی متبادر نمی سازد؟ طرح این پرسش ها از آن جهت حائز اهمیت است که خاطره شیرین دوران مدیریت دکتر احمدی نژاد با وجود سنگ اندازیهای داخلی و خارجی از یک سو و ناکارامدی و ناتوانی آشکار دولت یازدهم در اداره امور کشور با وجود همکاری و همراهی همه دستگاهها از سوی دیگر ، اینک اذهان مردم را معطوف به بازگشت مجدد دکتر احمدی نژاد به عرصه قدرت اجرایی کشور کرده است. اظهارات آقای روحانی را می توان صف آرایی زود هنگام در برابر این مطالبه عمومی مردم تلقی کرد.
بر کسی پوشیده نیست که تمامی مصوبات دولت نهم و دهم ، برای رسیدن به مرحله تصمیم گیری ، باید از بدنه معظم مشورتی و کارشناسی دولت و بخش خصوصی عبور می کرد و تصمیمات متخذه نیز از بالاترین درجه عقلانیت و تدبیر برخوردار بوده است.مستندات موجود نشان می دهد که این تصمیمات به صورت جمعی و با مشارکت تمامی اعضای دولت در مباحث فنی مربوط به هر موضوع اتخاذ می شده است.
این در حالی است که تصمیمات در دولت یازدهم متکی به صدور دستور رئیس جمهور است . یعنی یک نفر تصمیم می گیرد و دستور می دهد. دستورهای رئیس جمهور طی ده روز اخیر قابل توجه به نظر می رسد:
– دستور رییس جمهور برای گسترش دانشگاه امیرالمومنین (ع)
– دستور روحانی در حمایت از بعضی از تولید کنندگان
– دستور روحانی برای تفکیک بدهکاران بانکی
– دستور روحانی برای آغاز عملیات اجرایی احیای دریاچه ارومیه
– دستور «حسن روحانی» برای کنترل تورم
– دستور روحانی برای پیگیری حقوقی پرونده جانبازان شیمیایی
– دستور روحانی برای بررسی راهکار افزایش توان پرداخت تسهیلات بانک ها
– دستور رییس جمهوری برای تسریع در تخصیص بودجه های عمرانی
– دستور روحانی برای تکمیل سیاست های اقتصادی
– دستور روحانی برای دادن سهمیه به کنکوریهای زاهدان و ایرانشهر
– دستور روحانی درباره جیره بندی آب
– دستور رئیس جمهوری برای حمایت از شرکت های دانش بنیان
– دستور روحانی برای حضور زنان در ورزشگاه
– دستور روحانی به بانک ها برای واگذاری شرکت ها و دارایی ها
تجربه سالهای پس از انقلاب نشان داده است که دستورهای صادره از سوی رئیس جمهور اگر به مرحله اجرا در بیاید ، به دلیل یکجانبه بودن آن ، دستخوش تغییرات اساسی می شود و سرانجام آنچه به اجرا در می آید هیچ نسبتی با دستور اولیه ندارد. صدور دستورهای پی در پی فردی در جای خود، بازتاب دهنده نوعی اعمال مدیریت اشرافی است که می کوشد با نگاه از بالا به پایین منویات خود را جامه عمل بپوشاند.
واضح است که آقای روحانی از یک مدار بسته درون حاکمیت پا به عرصه ریاست جمهوری گذاشته است ، مدار بسته ای که در هر دوره از انتخابات ، چهره های تکراری و صد البته مردود شده در ادوار قبل را در معرض انتخاب دوباره مردم قرار می دهد. سوگند جلاله شیخ حسن روحانی همچنین گویای این حقیقت است که ظاهرا عناصر فعال در این مدار بسته مصمم هستند اجازه ندهند فردی مانند دکتر احمدی نژاد خارج از این چهارچوب استیلا یافته بر ارکان تصمیم گیری کشور، وارد عرصه مدیریت عالی جامعه شود که این نیز در جای خود موجب نگرانی عمیق خواهد بود زیرا اولا حق انتخاب مردم را محدود و آن را بی اثر می کند و ثانیا این رویکرد به سلب انگیزه های مردم برای مشارکت در تعیین سرنوشت خویش می انجامد.
مدار بسته مدیریتی وابسته به طبقه خاص ، بازگشت به دوران احمدی نژاد را از آن جهت برنمی تابد که رفتار رئیس جمهور دولت های نهم و دهم را مغایر باورهای اشرافی خود می پندارد. از نگاه آنان کسی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می گیرد نباید به طبقات فرودست جامعه تعلق داشته باشد. آهنگر زاده بودن ، اصالت دادن به عدالت و سایر ارزشهای ناب انقلاب اسلامی، تلاش خستگی ناپذیر برای همسو کردن تصمیمات دولت با خواسته ها و نیازهای مردم ، صاحب اصلی کشور خواندن مردم، توزیع عادلانه ثروت ، پیشرفت همه جانبه و فراگیر کشور ، خادم واقعی مردم بودن تا مرحله دستبوسی آنان و تماس و ارتباط نزدیک با مردم ، از مهمترین اشکالات مطرح در مدار بسته مدیریت اشرافی نسبت به دوران مدیریتی دکتر احمدی نژاد است.
معلوم است که تا وقتی شاهد استمرار حاکمیت تفکر مدیریتی طبقه اشراف بر امور اجرایی کشور باشیم ، شخصیت های ارزشمندی مانند دکتر احمدی نژاد با استفاده از دستگاه گسترده تبلیغاتی وابسته به دولت و جریانهای سیاسی حامی آن ، ترور شخصیت می شوند و تلاش مجدانه ای به عمل می آید تا از ظهور مجدد چنین شخصیتی در صحنه مدیریت عالی کشور جلوگیری به عمل آید. برهمگان مبرهن شده است که چه قلمها ، زبانها و دست هایی به کار افتاده اند تا به نمایندگی از سوی دولت مستکبر آمریکا و بالاخص رژیم صهیونیستی، از دکتر احمدی نژاد انتقام بگیرند. رجاء واثق دارم که در این جدال نابرابر ، کسانی بازنده خواهند بود که سوگندهای جلاله را برای اثبات اندیشه های ناصواب خویش به کار می برند، غافل از آنکه خدا برتر و بالاتر از هر چیز است و این اراده اوست که بر همه چیز غلبه خواهد یافت.
ناشناس
تاریخ : ۱۲ - تیر - ۱۳۹۳
مژده به کارکنان فنی و حرفه ای
با ورود تقی زاده به منطقه آزاد ارس(دوست صمیمی و تلاشگر سیابانی)امیدواریم جایی برای سیابانی پیدا شود که دیگر دست از سر فنی و حرفه ای بردارد و مسئولین محترم هم بتوانند به دور از فشارهای وارده تغییرات خود را در این سازمان بعد از گذشت یکسال و اندی انجام دهند.انشاالله
رفیعی از جلفا
تاریخ : ۱۱ - تیر - ۱۳۹۳
این منطقه آزاد ارس هم یک مصیبت برای منطقه ما شده است و جولانگاه برای عده ای خاص و افرادی که از آنجا رانده و از آنجا مانده و از مسئولین و دستگاههای محترم بازرسی درخواست داریم که بررسی فرمایند تا مشخص شود سود این منطقه آزاد برای منطقه جلفا و هادیشهر چه بوده و چه کسانی در آنجا مشغول هستند و چند نفر از منطقه جلفا و هادیشهر در محل مذکور مشغول می باتشندو منطقه پر شده است از پالایشگاه قیر که کار آنها نیز قاچاق مواد سوختی است