عرب باغی، ابقاء شد/ لغو ابلاغ مدیریت تقی زاده به دستور دبیر شورای عالی مناطق آزاد
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، با لغو ابلاغ مدیرعاملی جمشید تقی زاده، حکم به ابقاء عرب باغی در سمت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس داد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، با لغو ابلاغ مدیرعاملی جمشید تقی زاده، حکم به ابقاء عرب باغی در سمت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس داد.
به گزارش اعتدال پرس(اعتدال آذربایجان) به نقل از پرتال خبری روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با صدور ابلاغیه ای جدید، حکم مدیرعاملی جمشید تقی زاده را کان لم یکن و مهندس محسن عرب باغی را در ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس را ابقا کرد.
اکبر ترکان در ۳۰ آبان ماه سالجاری با ابلاغ حکمی، احکام صادر شده در ۱۱ آبان ماه سالجاری را کان لم یکن عنوان کرد.
حکم صادر شده به شرح ذیل می باشد:
جناب آقای جمشید تقی زاده بر اساس مذاکرات انجام شده، بموجب این ابلاغ حکم شماره ۲۸۵۶/۱۰/۹۴۲ مورخ ۱۱/۸/۱۳۹۴ کان لم یکن تلقی می گردد.
رونوشت: جناب آقای عرب باغی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل محترم سازمان منطقه آزاد ارس برای انجام وظیفه به موجب ابلاغ شماره ۲۵۱/۱۰/۹۲۲ مورخ ۱۵/۷/۱۳۹۲ ./
گفتنی است به دنبال ابلاغیه ۲۰ روز قبل دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور برای تغییر مدیریت منطقه آزاد ارس با گذشت کمتر از ۲ سال از انتصاب عرب باغی در این سمت، برخی اعتراضات نسبت به بی ثباتی در مدیریت این سازمان مهم اقتصادی و همچنین گرایش سیاسی مدیرعامل تازه منصوب ارس در رسانه ها و محافل مختلف منتشر شد که بعد از لغو چندباره مراسم تودیع و معارفه، نهایتا منجر به لغو حکم انتصاب تقی زاده و ابقاء عرب باغی شد.
انتهای خبر
“جمشید تقی زاده” یکی از گزینه هایی که برای تصدی پست مدیر عاملی منطقه آزاد ارس مطرح و حتی حکم وی رسانه ای شد بعد از ناکامی در تصدی این پست به عنوان معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حکم گرفت. “جمشید تقی زاده” یکی از گزینه هایی که برای تصدی پست مدیر عاملی منطقه آزاد ارس مطرح و حتی حکم وی رسانه ای شد بعد از ناکامی در تصدی این پست به عنوان معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حکم گرفت. به گزارش اعتدال آذربایجان(اعتدال پرس)، وزیر کار در حکمی، جمشید تقی زاده را به جای علی… Read more »
آقای محمد زاده لطفاً اخبار تعاون روستایی را هم منتشر کنید دیروز طی حکمی از سوی حاج حسین غفار مدیر محترم سازمان استان آقای مهندس موسوی به عنوان رئیس اداره تعاون روستایی مراغه منصوب و یکی از ………………………………. روسای منتصب عبدالله محمد فام مدیر برکنار شده سابق، برکنار و خانه نشین شد
اقای مهندس عرب باغی شایسته این مقامند البته بایستی تقییرات اساسی در معاونتها علی الخصوص امور زیربنایی و اقتصادی بدهند
این هم یک مسخره بازی سیاسی است . مردم با سیاسی بازی مدیران دولت هر روز امید خود را از دست میدهند .
بهر حال برای آقای ترکان به علت عدم اشرافیت کامل بر نحوه مدیریت در مناطق آزاد متاسفم از نحوه تغییرات در ر وسای مناطق آزاد و بازی با شخصیت افراد بدون هیچ گونه عذر خواهی از مردم میتوان به سایر تصمیم گیری ها در این سازمان پی برد
الحمدالله واقعا آقای ترکان طرفدارآدم خالص وپیشرفت میباشید متشکرم