طی هفته های اخیر و همزمان با تب و تاب انتخابات در استان شاهد تغییر چند تن از مدیران ارشد از جمله رئیس هلال احمر، مدیرکل بنیاد مسکن و مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی بودیم که شنیده ها حاکی است …
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی درباره تغییر خود و شایعه برکناری اش از این سمت توضیح داد.
به گزارش اعتدال آذربایجان(اعتدال پرس)، در حالیکه برخی منابع نزدیک به دولت و رسانه های محلی از تغییر قریبا الوقوع صفی پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خبر داده اند، وی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت:هرگز از مدیر کلی ارشاد آذربایجان شرقی استعفا نداده ام چرا که خدمت به مردم با فرهنگ آذربایجان شرقی از بزرگترین افتخارات زندگی من است.
علی اکبر صفی پور ضمن تکذیب استعفایش از مدیر کلی فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: من مامور سازمان اسناد و کتابخانه ملی در وزارت ارشاد می باشم و این ماموریت در آخراسفند ماه سال جاری به پایان خواهد رسید و آن سازمان اصرار دارد تا من بازگردم اما این امر هنوز تعیین تکلیف نشده و منتظر حکمی هستم که برای من صادر خواهد شد.
وی با اشاره به سخنانی که در مورد مدیر پروازی بودنشان گفت:با توجه به اینکه خانواده من در تهران زندگی می کنند من هر هفته پنجشنبه عصر به تهران رفته و شنبه صبح به محل خدمتم بازمی گردم و اما به نظر شما بهتر است اینجا بمانم و روزنامه بخوانم یا از پله های وزارتخانه بالا و پایین بروم تابتوانم برای استان اعتبارات اخذ نمایم؟
صفی پور افزود:بخش مهمی از کارهای بنده در وزارتخانه است بنابرین حضور من در تهران ضروریست که از ابتدا تمام مسئولان امر مرا با این شرایط پذیرفته اند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد:وزیر ارشاد در عرض دو سال پنج بار به تبریز سفر کرده است که این امر محقق نمی شد مگر در سایه ایجاد ارتباط که سعی کرده ام آن را به طور کامل برقرار نمایم.
صفی پور به اخذ اعتبارات بسیار در عرض دو سال گذشته برای استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت:اهالی فرهنگ و هنر می باید عملکرد ما را ارزیابی کرده و در مورد آن قضاوت نمایند.
- گزارش اعتدال پرس حاکی است، طی هفته های اخیر و همزمان با تب و تاب انتخابات در استان شاهد تغییر چند تن از مدیران ارشد از جمله رئیس هلال احمر، مدیرکل بنیاد مسکن و مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی بودیم که شنیده ها حاکی است این موج تغییرات جدی بوده و بزودی چند مدیر دیگر را نیز با خود همراه خواهد برد.
ناشناس
تاریخ : ۳۱ - فروردین - ۱۳۹۵
موسیقی زبان مشترک ملل جهان و شاخص ترین وجه مشترک بین فرهنگ آنهاست ودارای الفبای واحد درمیان تمام اقوام دنیاست .
بدین سبب بیشترین هجوم از طرف بیگانگان و جهانخواران به بنیان های اصیل فرهنگی مردمان دنیا ازطریق موسیقی ضد ارزشی و مخّرب است. ! سرزمین ما به سبب داشتن فرهنگ وتمدن ریشه دار و موسیقی خردگرا، متأسفانه یکی از مهم ترین کشورهای مورد تهاجم دراین راستاست !غفلت وکوتاهی درعرصه موسیقی کشور آثار نامطلوب ازتهاجم فرهنگی بجا گذاشته است
در مورد موسیقی های ضد ارزشی بهتر است تنها به طورمختصرنگاهی به سبک متال این ابزار ضد فرهنگی قدرتمند داشته باشیم
مهمترین شاخصه سبک متال موضوع شیطانپرستی است که هم در تصاویر و لوگوهای مربوط به این گروهها قابل رؤیت است و هم در اشعار ضدّ خدایی و مبتذل آنها. تبلیغ فحشا و بیبند و باری، میگساری و استفاده بی حد و حصر از هرچیز که انسان را از حالت طبیعی خارج میکند از دیگر مسائل مطرح در گروههای فعال در این سبک است.
طبق آمارهای رسمی و غیر رسمی میتوان اینگونه ابراز کرد که در حال حاضر تعدادی بالغ بر ۵۵۰ گروه موسیقی ایرانی با این سبک و سیاق- بیشتر به صورت زیرزمینی- در حال فعالیت هستند. اجراهایی با این سبک، ولی با نامی متفاوت در کنسرت ها صورت می گیرد. و همچنین نمادهای این گروهها چند سالی است که در حال رشد روزافزون و چشمگیر است. این مطالب قابل نادیده گرفتن نیست و با شرایط موجود انتظار میرود به زودی اثرات منفی این جریان در سایه غفلت مسئولین فرهنگی کشور در این حوزه با شدّتی بسیار بیشتر مشاهده شود یک گروه متال برای اولین بار در کشور نروژ اقدام به آتش زدن یک کلیسا کرد که این امر پایه اعمال غیرانسانی و خشن دیگر شد
ناشناس
تاریخ : ۳۰ - فروردین - ۱۳۹۵
آقای صفی پور لطفاً در بیشتر سایت ها سخنرانی کامل آقای روحانی موجود است حداقل یک بار هم شده بخوانید! و احساس مسئولیت کنید
بخشی ازاظهارات دکتر روحانی در جمع هنرمندان در زمستان سال ۹۲ :
نکته دیگری که میخواهم بر آن تأکید کنم نقش انقلاب اسلامی بر تاریخ هنر و بر هنر این سرزمین است. شما میدانید قبل از پیروزی انقلاب بخش بزرگی از جامعه ما از هنر فاصله داشت. امام راحل به عنوان احیاگر قرن که آزادی را برای این سرزمین به ارمغان آورد، یکی از خدماتش این بود که بین مردم متدین و هنر آشتی برقرار کرد. در دوران او بود که به عنوان یک فقیه و مرجع عالیقدر، حلیت هنر موسیقی با سرودهای انقلابی و میهنی فراهم شد.
در عصر او بود که بسیاری از آثار ادبی و هنری اجازه نشر یافتند، در تاریخ روحانیت شیعه، امام تنها فقیهی بود که از یک فیلم و فیلمساز روشنفکر به نیکی یاد کرد. انقلاب راه را برای توسعه هنر در همه لایههای اجتماعی فراهم نمود. انقلاب، موسیقی سنتی و یا به بیانی بهتر موسیقی ملی ایران را احیاء کرد. قبل از انقلاب موج موسیقیهای غربی و پاپ به گونهای بود که در حال ویران کردن موسیقی سنتی بود، اما انقلاب شرایطی را فراهم کرد که هنرمندان بزرگی که قبل از انقلاب نیز شناخته شده بودند، در فضای امن و سالم بعد از انقلاب رشد کرده و بالیدند و تیراژ موسیقی سنتی ما بالا رفت و بازار پررونقی پیدا کرد
ناشناس
تاریخ : ۲۷ - فروردین - ۱۳۹۵
شاید با بررسی روند دوساله کنسرت گروه های موسیقی پاپ تهران درتبریز بتوان زمینه رابرای پاسخ بیشتر پرسش های موجود در بخش فرهنگ موسیقایی استان در خصوص رواج موسیقی های وارداتی و تغییر ساختاراساسی فرهنگ موسیقی جدی این منطقه گردیده ، مهیا ساخت . ابتدا بیان این مهم ضروری است که: بنا دلایل متعدد فرم اینگونه موسیقی ها غربی! و برگزارکنندگان آن تفکر اقتصادی! وتغییر ساختار فرهنگ اصیل! را دارند! و امّا روند برگزاری آن به این طریق است که عدّه بسیار محدود مورد حمایت! با اینگونه گروه ها با نازلترین وجه ممکن! قرارداد ثابت منعقد می کنند. و کلیه درآمد حاصله از اسپانسرو فروش بلیط از آن برگزار کنندگان است! واز قدرت و توانایی آنان همین بس که : بعضاً بدلیل کسب درآمد بیشتر! در سالن های بزرگ غیر استاندارد ( سوله)! با مجوز نهادهای مربوطه! برنامه برگزار می کنند ! و تاکنون هیچ مشکلی متوجه آنان نگردیده است! و سالانه میلیاردها درآمد به قیمت نابودی فرهنگ اصیل و جایگزینی فرهنگ مهاجم دارند!! واکثریت هنرمندان موسیقی ارزشمند عاشیق و آذربایجانی و ایرانی منطقه در سایه این حرکت فرهنگ سوز برای حل مشکل نان شب خود عاجز گشته اند! جالب اینکه اینگونه برنامه تنها در مرکزاستان درشهرتبریز رواج دارد.با وجود مخالف بودن بیشتر هنرمندان این رشته هنری با اینگونه سیاست ها و برنامه ها در حوزه فرهنگ ، مدیریت محترم اداره کل فرهنگ استان تا اکنون دلیل قانع کننده دراین جهت نداشته اند! مواقعی آثاربدبینی حاصله ازاقدامات و حرکات ناشایست این گروه ها نیز متوجه اهالی موسیقی این منطقه میگردد!.امیداست با بهره گیری از تجارب گذشته مسئولین نظارتی استان با بررسی صحت و صقم مشکل فرهنگی پیش رو این استان که از نظر فرهنگی و جغرافیایی از حساسیت بسیار برخودار است ، به زوایای پنهان و آشکار موضوع دست یابند و به افکار عمومی پاسخ قانع کننده داشته باشند
ناشناس
تاریخ : ۲۶ - فروردین - ۱۳۹۵
نگاه عزیزان پایگاه تحلیلی خبری اعتدال آذربایجان بسیار ستودنی است و عمل آنان در خصوص ایجاد روزنه ای برای ابراز مشکلات ریشه دار فرهنگی در استان قابل تقدیر و ستایش است هر چند عده ای در راس امور استان گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن و زبانی برای گفتن واقعیت های غم انگیز حاکم بر سرنوشت فرهنگی استان را فعلاً بنا به مصلحت ندارند!
ناشناس
تاریخ : ۲۴ - فروردین - ۱۳۹۵
امروزه یکی از پدیده های نوظهور در عرصه فرهنگ اصیل ایران آشفته سازی نوپندارانه است که در این جهت بعضی از متولیان فرهنگی بلحاظ فهم نادرست نقش اساسی دارند . پرچمداران تهاجم فرهنگی در کوتاه مدت با انواع روش های ظاهر فریبنده در داخل کشور ، زمینه را برای گسترش فرهنگ غیر ایرانی مهیا نموده اند. برای دست یابی به واقعیت امر ، پیشنهاد می شود حتماً در برنامه گروه موسیقی سون که از تهران برای اجرا در روزهای ۳۱ و ۱ و ۲ اوردیبهشت در سالن پتروشیمی به تبریز عزیمت خواهند نمود شرکت و قضاوت فرمائید .
ناشناس
تاریخ : ۲۳ - فروردین - ۱۳۹۵
امروز در خبر ها آمده بود مردم از ده هزار تومان شدن بلیط سینما ناراحت بودند و درخواست حداکثر پنج هزار تومان را داشتند . پس این کدام مردم است؟ که نفری صدهزار تومان برای یک برنامه موسیقی غیر مفید پرداخت می کنند. به عنوان مثال :اگر یک خانواده پنج نفره به این کنسرت ها بروند باید نیم میلیون تومان پول پرداخت کنند! آقای مدیر تبریک ! خوش به حال دست اندر کاران ! مثل اینکه آقای مدیر!داره مشکلات فرهنگی استان حل می شود!
ناشناس
تاریخ : ۲۲ - فروردین - ۱۳۹۵
این گونه برنامه ها که بلیط ورودی آن صد هزار تومان است به درد خوشگذران های ثروتمند که هیچگونه درد فرهنگ ندارند می خورد
ناشناس
تاریخ : ۲۱ - فروردین - ۱۳۹۵
شرایط و وضعیت حاکم بر سرنوشت موسیقی استان نیازمند بررسی و داوری و بازنگری است . نکته حایز اهمیت اینکه : اعضای ۴نفره انجمن موسیقی استان بوسیله مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان انتخاب !!و توسط انحمن موسیقی ایران حکم صادر می شود و مدیرکل استان رئیس انجمن موسیقی استان می باشد! که این سِمت قابل انتقال است . انجمن علاوه بر وظایف دیگر ،دو وظیفه اصلی دارد .اولی ،تلاش برای حفظ و اشاعه فرهنگ موسیقی ملّی و نواحی مبتنی بر فرهنگ ایرانی – اسلامی. دومی ، دفاع از حق و حقوق قانونی هنرمندان موسیقی استان . تاسف انگیز اینکه یکی از اعضای انجمن موسیقی بوسیله مؤسسه خود بیشتر گروه های موسیقی غیر سودمند پاپ تهران را که هیچکونه انطباق با وظیفه اولی انجمن ندارد، دعوت و اقدام به برگزاری کنسرت در تبریز با قیمت بلیت نفری حداکثر یکصد تومان در سالن پتروشیمی یا سالن غیر استاندارد چیچک !( سوله) می نماید! که این امر برخلاف وظیفه دومی است که در طول دوسال گذشته این جریان نامبارک آسیب های جبران ناپذیری به موسیقی و هنرمندان این رشته در استان وارد کرده است. انجمن که وظیفه دارد ،در برابر صدور مجوز های بی رویه اداره کل برای اینگونه کنسرت ها مقاومت و از حقوق اصحاب موسیقی دفاع کند ، خود عوامل دریافت مجوز و تأئید غیر مستقیم عملکرد اداره کل است. نکته بسیار مهم اینکه انجمن راساً می تواند جهت کسب درآمد برای نیل به اهداف فرهنگی خود، کنسرت موسیقی برگزار کند. ولی متأسفانه بنا به دلایل نامعلوم برگزاری کنسرت را بامؤسسه شخصی صلاح می داند ! و با سکوت و غفلت دیکر اعضای!، انجمن از این درآمد کلان محروم است ! این یعنی : منافع شخصی بر مصالح عمومی مقدم می باشد!
ناشناس
تاریخ : ۲۰ - فروردین - ۱۳۹۵
بعضی از دست اندر کاران فرهنگی فقط از کلمه و جمله سازی می کنند
ناشناس
تاریخ : ۲۰ - فروردین - ۱۳۹۵
چند نفر در برگزاری کنسرت ها و برنامه های دیگر آنقدر در سایه حمایت و حماقت قدرت پیدا کرده اند که امروز کسی توان برخورد با آنان ندارد ! بطوریکه در سیاستگذاری فرهنگی استان دخیل هستند !!!
ناشناس
تاریخ : ۲۰ - فروردین - ۱۳۹۵
حکایت تلخ و دشوار نگران کننده روزگار ما این است که : عدّه ای از صاحب منصبان ، روشنفکری را مترادف با دوری از هویت ، دوری از ارزش ها ، دوری از دین ، نابودی داشته ها ، نداشتن اقتدار ، جایگزینی فرهنگ های وارداتی ، نفی فرهنگ سرزمین خود و نهایتاً تسلیم می دانند!!!
ناشناس
تاریخ : ۱۸ - فروردین - ۱۳۹۵
جناب آقای صفی پور مدیر کل محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وعالیترین مقام اجرایی در حوزه فرهنگ استان. همچنان مستحضرید ، حدود دو سال است گروه های موسیقی پاپ تهران با سازهای الکترونیکی غربی با حمایت و مجوز آن اداره کل در تبریز جهت کسب درآمد ،برنامه های موسیقی غیر سودمند با فرم های غربی بوسیله افراد سودجو برگزار می کنند. در چنین شرایط پیش آمده جای پرسش های زیر خالی است . امیدواریم حضرتعالی بر حسب مسئولیت در قبال فرهنگ این سرزمین برای افکار عمومی دلیل قانع کننده در این خصوص ارایه فرمائید.
ا- آیا می دانید عده ای سودجو با راه اندازی این برنامه ها در تبریز درآمد چند صد میلیونی از هر اجرابرای خود دارند ؟
۲ – آیا می دانید تمامی گروه های موسیقی ارزشمند استان در سایه این حرکت اقتصادی ناسالم در حال نابودی هستند؟
۳ – آیا می دانید گروه های موسیقی ارزشمند آذربایجانی و عاشیقی که گویش آذری دارند و امکان کنسرت در سایر استانها ندارند،در سایه این حرکت اقتصادی در حال نابودی هستند؟
۴ – آیا جنابعالی یک مورد سراغ دارید که نوازنده خارجی حتا با یک ساز ایرانی در کشور خود برنامه اجرا کند ؟ در صورتیکه تمام ساز های گروه های یادشده الکترونیکی غربی است!
۵ – آیا می دانید این برنامه ها تأثیر بسزایی در تغییر ذائفه فرهنگی جوانان تبریز داشته و از موسیقی سرزمین خود فاصله گرفته اند؟
۶ – یکی از اعضای انجمن موسیقی توسط موسسه خود برنامه های یادشده را برگزار می کند آیا تخلف نیست؟
۷ – آیا این برنامه ها همسویی با تهاجم فرهنگی دارد یا نه؟
۸ – چقدر این برنامه هاهمسویی با برنامه های فرهنگی کشور دارد
۹ – ده ها سؤال دیگر
ناشناس
تاریخ : ۱۷ - فروردین - ۱۳۹۵
چرا کنسرت موسیقی لسن آنجلسی مجدداً در تبریز آغازشده ؟موسیقی اصیل شهر مانابود گشته است
ناشناس
تاریخ : ۱۷ - فروردین - ۱۳۹۵
در توسعه باورهای دینی که اساس سالم سازی جامعه و حاکمیت ارزش والای انسانی است . اداره ارشاد در طول سال های اخیر کار موثر انجام نداده است
ناشناس
تاریخ : ۱۶ - فروردین - ۱۳۹۵
آقای مدیر رانت خواری ها و دلال بازی ها و درآمد های آن چنانی از کنسرت های موسیقی غیر قابل قبول سال های گذشته توسط عده ای> بازهم در سال جدید ادامه خواهد یافت ؟
ناشناس
تاریخ : ۲۸ - اسفند - ۱۳۹۴
توجیه اداره ارشاد در دوسال گذشته در صدور اینقدر مجوزهای آموزشگاه های آزاد هنری در تبریز چیست؟ برابر آمار ۱۰ در صد ظرفیت آموزشگاه ههای هنری استان را اساتید مجرب می توانند اداره کنند ۹۰ در صد ظرفیت بلا تکلیف!
احمد
تاریخ : ۲۷ - اسفند - ۱۳۹۴
جناب مدیرکل شایسته نبود قداست و جایگاه آموزش هنر توسط متوالی آن تضعیف شود. در دانشگاه جنابعالی ،سواد و توان هنری اکثریت دانشجوها از اساتید بخصوص در بخش عملی بیشتر است !
ناشناس
تاریخ : ۲۶ - اسفند - ۱۳۹۴
یکی از کار های مهم اداره کل فرهنگ تحت مدیریت آقای صفی پور راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی در رشته های نمایش و هنر های تجسمی و موسیقی است که اقدام ارزنده می باشد . ولی وقتی نحوه جذب دانشجو و بکارگیری مدرسان هنرستان و تشکیل کلاس ها و سطح معلومات اساتید و نگاه اقتصادی مدیریت اجرایی و باند بازی خارج ار اصول این دانشگاه در عمر کوتاه آن مورد بررسی قرار می گیرد نگرانی های عمیقی بوجود می آید . جناب مدیر کل الویت در این بخش انتقال دانش ارزنده ومؤثر هنری است .نه اینکه حاکمیت افکار اقتصادی به همراه خودنمایی و ژست بنیانگذاری دانشگاه به خود گرفتن است .آیا دوست جنابعالی را که به راس این دانشگاه نهاده ای چقدر با مقوله هنر آشنایی دارد ؟! آیا عظمت هنر و هنرمندان رشته های هنری این استان سزاوار این آموزش عالی است ؟ دریغا در دانشگاه جدید تأسیس حضرتعالی مدرک گرایی و رونق اقتصادی و عدم شناخت هنری و نبود دانش هنری قد بر افلاک نهاده است!!!!
ناشناس
تاریخ : ۲۶ - اسفند - ۱۳۹۴
ای کاش جناب مدیر کل با دلسوزان و اندیشمندان بخش فرهنگ و هنرمندان متعهد استان درسال های اخیر نیز همچون وزارت خانه ارتباط بر قرارمی کرد!!
ناشناس
تاریخ : ۲۶ - اسفند - ۱۳۹۴
حاصل یکی از سفر های وزیر محترم تأسیس بنیاد فرهنگ و هنر آذربایجانشرقی است که اساساً شکل دولتی بخود گرفته است و تنها اهالی فرهنگ و هنر غائب این بنیاد است . بهتر بود قبل از تاسیس این بنیاد با بهره گیری از طرح های جامع صاجب نظران این عرصه ، چالش های فراروی فرهنگ و هنر این منطقه احصاء می گشت و زمینه برای کارآمدی مؤثر این بنیاد با مشارکت حداکثری اهالی فرهنگ و هنر مهیا می شد و شائبه صرف عنوان سازی در این خصوص قوت پیدا نمی کرد
منصوری
تاریخ : ۲۵ - اسفند - ۱۳۹۴
چرا باید اداره کل فرهنگ و ارشاد استان آذربایجان شرقی محلی برای خطا و آزمون و رزومه سازی افراد باشد !؟ متأسفانه آقای صفی پور بعداز چند ماه مدیریت قصد انتقال به مرکز را داشته است . آثار اینگونه انتصاب ها بخصوص در عرصه فرهنگ بسیار زیانبار است
محمد
تاریخ : ۲۵ - اسفند - ۱۳۹۴
امیدواریم ارگان های مسئول عملکرد اداره کل را در طول مدیریت آقای دکتر مورد ارزیابی قرار دهند تا مشکلات گریبانگیر این اداره کل ، حداقل برای مدیریت جدید انتقال پیدا نکند
ناشناس
تاریخ : ۲۴ - اسفند - ۱۳۹۴
آقای دکتر شاید در مناطق دیگر هم نیاز مبرم به خدمت شماباشد لطفا درنگ نکنید
ناشناس
تاریخ : ۲۴ - اسفند - ۱۳۹۴
بحق دوام مدیریت آقای صفی پور در طول دو گذشته در اداره کل ، امتیاز دهی بی حد و حساب به هر راه رسیده است
ناشناس
تاریخ : ۲۳ - اسفند - ۱۳۹۴
آقای دکتر صفی پور داشتن ۲۴۰ نشریه با این شرایط اسف بار محتوایی در استان افتخار نیست ! جایگاه پرارزش این عرصه را با مصلحت اندیشی های بی منطق تضعیف نکنید!
ناشناس
تاریخ : ۲۲ - اسفند - ۱۳۹۴
امروز دیگر فراقانونی و سلیقه ای عمل کردن در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانشرقی قابل وصف بیان نیست
ناشناس
تاریخ : ۲۲ - اسفند - ۱۳۹۴
اگر بخش مهمی از کارهای مدیرکل در وزارتخانه است بنابرین حضور ایشان هم در تهران ضروریست و هم از ابتدا تمام مسئولان امر ایشان را با این شرایط پذیرفته اند. پس آقای صفی پور می توانند دیگر در تهران باشند وازدور مسایل را مدیریت و کنترل کنند تا حداقل بیش از این هزینه اضافی صرف نشود ! و شاید هم در غیاب ایشان وضعیت فرهنگی استان بهتر از این شود! و آخر اینکه بقول مقام معظم رهبری آقای مدیرکل عمل را بر صحبت ترجیح دهید
ناشناس
تاریخ : ۲۲ - اسفند - ۱۳۹۴
آقای مدیر کل با صدور مجوز های فله ای مشکل فرهنگی این استان چندین برابر شده است ! کیفیت قربانی کمیت شده است !
صابر
تاریخ : ۲۲ - اسفند - ۱۳۹۴
همه اهل فرهنگ – هنر باید از جناب دکتر صفی پور تشکر کنند ، چون ایشان با هزاران زحمت روزهای جمعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را باز می کنند و مشکلات فرهنگی استان آذربایجان شرقی مطرح و حل می نمایند !!! لطفاً آقای مدیرکل از صداقت فاصله نگیرید! عوام فریبی ممنوع !
علی
تاریخ : ۲۱ - اسفند - ۱۳۹۴
آقای صفی پور تعریف مشخص از فرهنگ را ندارد و برای بقای مدیریت خود برای هرکس سهمی می دهد تا همه ایشان را تائید کنند و چون در این نهاد تجربه عملی نداشنه و موجب نابسامانی مطلق در امورفرهنگی شهر تبریز گشته است . متأسفانه اداره فرهنگ تبریز تا امروز یک مدیرمخصص پرورش نداده است و در زمان انتخاب مدیرکل برحسب سفارش مدیرکل ناآشنا به مسایل فرهنگی این منطقه عازم این اداره می شود و بزرگترین درد اینکه وزارت فرهنگ در برابرشرایط(پروازی بودن) یک مدیر تسلیم می شود !!!