وی اظهار داشت: رود ارس برای هر دو کشور ایران اهمیت ویژهای دارد و برای رفع نگرانیهای زیستمحیطی، یکی از معادن تعطیل شده تا اقدامات لازم برای رفع مشکل انجام گیرد.
وی افزایش ارتباطات تجاری و اقتصادی بین دو استان آذربایجان شرقی و سیونیک در ارمنستان را خواستار شد.
خرّم با اشاره به جایگاه ممتاز علمی آذربایجان شرقی در کشورمان، اظهار داشت: آماده ایجاد پارک علم و فناوری مشترک هستیم که این پارک می تواند به هاب صادراتی تبدیل شود.
وی گفت: رود ارس از اهمیت ویژهای برای ما برخوردار است و انتظار داریم اقدامات اساسی از سوی ارمنستان برای کنترل آلایندگی با ورود پساب معادن انجام گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: بخش خصوصی این استان در حوزه های مختلف مواد غذایی، صنعتی، فولادی، صنایع معدنی، ماشین آلات و خدمات فنی و مهندسی بسیار غنی و فعال بوده و میتواند در اجرای طرحهای مختلف اقتصادی و عمرانی در ارمنستان نقشآفرین باشد.
سفیر جمهوری ارمنستان در تهران نیز در این دیدار با تاکید بر افزایش مراودات اقتصادی بین دو کشور گفت: تلاش میکنیم حجم مراودات تجاری و صادراتی ایران و ارمنستان تا یک میلیارد دلار افزایش یابد.
آرسن آواکیان با بیان اینکه استانهای همجوار ایران با ارمنستان از اهمیت خاصی برای این کشور برخوردار است، درخواست تاسیس دفتر کنسولی در تبریز را مطرح کرد.
وی ادامه داد: آماده برقراری دیدارهای مستقیم مسوولان و بازرگانان بین دو کشور هستیم و از تجار و مسئولان آذربایجان شرقی برای سفر به استان سیونیک دعوت میکنیم.
آواکیان اظهار داشت: رود ارس برای هر دو کشور ایران اهمیت ویژهای دارد و برای رفع نگرانیهای زیستمحیطی، یکی از معادن تعطیل شده تا اقدامات لازم برای رفع مشکل انجام گیرد.
وی گفت: آذربایجانشرقی نزدیک ترین مسیر ترانزیتی برای ما بوده و خریداری محصولات تولیدی در این استان از اولویتهای ما است.
Thursday, 5 December , 2024