یکی دیگر از مدیران احمدی نژادی استان از اتوبوس پیاده شد. به گزارش اعتدال پرس، با کنار رفتن سید صمد صمدانی اقدم از ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز، جعفر احمدی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان رئیس جدید این دانشگاه منصوب شد. رئیس جدید دانشکده فنی و حرفه ای تبریز امروز با حضور عضو هیئت رئیسه و […]
یکی دیگر از مدیران احمدی نژادی استان از اتوبوس پیاده شد.
به گزارش اعتدال پرس، با کنار رفتن سید صمد صمدانی اقدم از ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز، جعفر احمدی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان رئیس جدید این دانشگاه منصوب شد.
رئیس جدید دانشکده فنی و حرفه ای تبریز امروز با حضور عضو هیئت رئیسه و معاون اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور معرفی شد.
معاون اداری مالی دانشکده فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه عظمت دانشگاه فنی حرفه ای تبریز باید در کشور شناسانده شود از مسئولین استانی خواست نسبت به توسعه مراکز فنی حرفه ای همت کنند.
دکتر شمس با اعلام این مطلب در مراسم معارفه و تودیع روسای جدید و سابق آموشکده فنی و حرفه ای تبریز گفت: ظرفیت و توانمندی عظیم علمی و فنی زیادی در کشور داریم که متاسفانه کم لطفی متولیان و مسئولین در سال های اخیر به مراکز فنی و حرفه ای موجب شده است از این ظرفیت ها به درستی استفاده نشود.
وی افزود: تعداد دانش آموزانی که به مراکز آموزش فنی وحرفه ای وارد می شوند هر سال رو به کاهش بوده و این یک فاجعه است و مسئولین باید نگاهشان را به این مراکز تغییر دهند و نگذارند این سرمایه ها از بین برود.
دکتر شمس بااشاره به اینکه عظمت دانشگاه فنی حرفه ای تبریز باید در کشور شناسانده شود از مسئولین استانی خواست نسبت به توسعه مراکز فنی حرفه ای همت کنند.
معاون اداری مالی دانشکده فنی و حرفه ای کشور افزود: باوجود اینکه تبریز یک شهر صنعتی است اما ارتباط دانشگاه و صنعت در این شهر بسیار ضعیف بوده و باید از ظرفیت های صنعتی این شهر به خوبی استفاده شود و ما هم از این امر حمایت می کنیم.
وی همچنین از مسئولین استانی خواست نسبت به تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفهای همت کنند.
شاه بیت رفع مشکلات کشور تولید است
علیرضا منادی رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس هم در این جلسه اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبری را وابسته به اهمیت دادن به دانشگاهها دانست و گفت: اقتصادی مقاومتی محقق نمیشود مگر با توجه کردن به علم و صنعت که آن هم نیازمند بودجه است.
وی افزود: بودجه دانشگاه های دولتی خیلی کم است بنابراین تبدیل علم به ثروت می تواند مشکلات این بخش را حل کند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بااشاره به اهمیت و ضرورت توجه به علم و صنعت گفت: هنوز حلقه صنعت به حلقه دانشگاه متصل نشده و همه جزیره ای عمل می کنند.
منادی در ادامه شاه بیت رفع مشکلات کشور را تولید دانست و گفت: اگر به تولید اهمیت داده شود مشکل اشتغال و تورم هم که از معضلات اساسی کشور است حل خواهد شد.
۳۰ هزار میلیاد تومان برای اتمام پروژه های نیمه تمام استان نیاز است
رحیم شهرتی فر فرماندار تبریز هم در این جلسه بااشاره به اینکه بسیاری از تحصیلکرده های فنی بیکار هستند گفت: واقعا خجالت آور است که از تحصیلکرده های فنی به ما مراجعه می کنند و می گویند حاضرند هر شغلی را بپذیرند فقط برای این که کاری داشته باشند و این در حق مردم ظلم بزرگی است.
وی افزود: مراکز فنی و حرفه ای باید گام هایی در راستای حل بیکاری بردارند.
فرماندار تبریز به نرخ بالای بیکاری در آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: اگر۸ سال پیش نرخ بیکاری در استان ۵٫۴ درصد بود امروز ۱۲٫۸ درصد است و برای غلبه بر این بیکاری باید سالانه ۴۰ هزار شغل ایجاد شود و این در حالی است که از سال ۸۴ تا ۹۲ از مجموع شاغلین استان ۲۸ هزار نفر کاسته شده است.
وی به کمبود بودجه نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه های نیمه تمام استان نیازمندیم. و این در حالی است که بودجه پژوهشی استان هزار میلیارد تومان است و سی سال زمان نیاز است تا این پروژه ها به اتمام برسد.
اعتبارات دولتی به تنهایی جوابگوی مسایل دانشگاهی نیست
جعفر احمدی رئیس جدید آموزشکده فنی و حرفه ای تبریز نیز عامل پیشرفت کشور را رشد علمی دانست و گفت: معتقدم با برنامه ریزی کاربردی می توان به قله های علمی رسید.
وی افزود: اعتبارات دولتی به تنهایی جوابگوی مسایل دانشگاهی نیست و باید کلیه دانشگاه ها یک منبع درآمد پایدار ایجاد کنند و ارتباط صنعت و معدن می تواند نقش مهمی در این امر داشته باشد.
وی افزود: آذربایجان شرقی یک استان صنعتی است و بنابر این برنامه ریزی و مدیریت آن باید متقاوت تر از استان های غیرصنعتی باشد.
در پایان آقای دکتر جعفر احمدی به عنوان رئیس جدید آموزشکده فنی حرفه ای تبریز انتخاب و از زحمات آقای دکتر صمد صمدانی اقدم رئیس قبلی این آموزشکده قدردانی شد.
شایان ذکر است جعفر احمدی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز می باشند و معاونت طرح و برنامه ریزی تراکتورسازی، مشاور شهردار تبریز، عضو هیات مدیره سازمان فناوری شهرداری تبریز، رئیس اداره هماهنگی امور بازرسی سازمان بازرسی و نظارت کل کشور را در کارنامه فعالیت های خود دارد.
پیش از این مهندس صمدانی به مدت ۴ سال ریاست این دانشگاه را بر عهده داشت.
ناشناس(فنی و حرفه ای)
تاریخ : ۲۵ - مرداد - ۱۳۹۳
واقعا خجالت آور است که از تحصیلکرده های فنی به ما مراجعه می کنند و می گویند حاضرند هر شغلی را بپذیرند فقط برای این که کاری داشته باشند و این در حق مردم ظلم بزرگی است.
متاسفانه کم لطفی متولیان و مسئولین در سال های اخیر به مراکز فنی و حرفه ای موجب شده است از این ظرفیت ها به درستی استفاده نشود.
خوب واضح است . اگر از توانمندیهای افراد لایقی مثل آقای سیابانی استفاده می شد الان وضع آنها هم مثل آموزش فنی و حرفه ای ما خوب بود !! مگه نه؟
کارمند فنی وحرفه ای
تاریخ : ۲۴ - مرداد - ۱۳۹۳
انشاالله بامید خبری خوش برای کارکنان اداره کل اموزش فنی وحرفه ای استان و پایان دادن به تبعیض و بیعدالتی های موجود در مجموعه ……و بی انگیزه