از سوی وزیر ارشاد “محمد جعفر محمدزاده”معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در دولت احمدینژاد و رئیس دفتر محمدرضا رحیمی، به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد منصوب شد به گزارش اعتدال پرس، در بخشی از متن این حکم خطاب به محمدزاده آمده است: نظر به مراتب علمی و سوابق و تجربیات ارزنده […]
از سوی وزیر ارشاد “محمد جعفر محمدزاده”معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در دولت احمدینژاد و رئیس دفتر محمدرضا رحیمی، به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد منصوب شد
به گزارش اعتدال پرس، در بخشی از متن این حکم خطاب به محمدزاده آمده است: نظر به مراتب علمی و سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی در حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی منصوب می شوید.
بنابراین گزارش در بخش دیگری از این حکم جنتی بر هدایت و نظارت بر عملکرد روابط عمومی معاونت ها و واحدهای ستادی و استانی تاکید کرده است.
این گزارش می افزاید: در بخش دیگری از این حکم به پاسخگویی سریع و به موقع به شبهات و ادعاهای نادرست، سنجش افکار عمومی نسبت به عملکرد واحدهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره شده است.
پیش از این “بابک دربیکی” رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و در پی استعفای وی، بر اساس این حکم “محمد جعفر محمدزاده” مشاور رسانه ای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رییس این مرکز منصوب شد.
محمدزاده پیش از این معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ بوده و دوران حضور محمدرضا رحیمی در ریاست دیوان محاسبات و معاون اول رئیس جمهور به عنوان رئیس دفتر و دوست نزدیک وی فعال بوده است.
محسن نامورصدیق
تاریخ : ۱۲ - مرداد - ۱۳۹۴
خدا حفظش کنه مرد بزرگ و مدیر خیلی خوبیه من تبریک میگم. در زمان معاونت مطبوعاتی ایشان مطبوعات بسیار رشد کردند و دلسوزانه به نشریات کمک زیادی میکرد و نگاه عادلانه و منصفانه ای داشت و تا میتوانست برای اعتلای نشریات تلاش مینمود. برخلاف آقای دکتر محمدزاده، آقای انتظامی علیرغم شعارهای فریبنده در هنگام نشستن بر جایگاه معاونت مطبوعات فعلی، اکنون معاونت مطبوعاتی آکنده از بی عدالتی، باند بازی، تحقیر نشریات، ضربه به نشریات مظلوم و بدون پشتوانه با قطع یارانه ها و افزایش یارانه های نشریات مجیز گویش شده و به اقتصاد نشریات بسیار ضربه زده است و موارد دیگری که نشریات دیگر توان لازم برای ادامه حیات ندارند. با نگاهی به مستندات موجود در سایت معاونت مطبوعاتی و بررسی بعضی موارد میتوان پی به این قضیه برد.(البته مستندات لازم موجود است ودرزمان لازم میتوان خدمت رئیس محترم جمهور یا وزیر محترم ارشاد ارائه نمود). اما در زمان آقای دکتر محمدزاده نگاه منصفانه ایشان در زمان تنگناهای مالی کشور توانسته بود نشریات را سرپا نگه دارد. همچنین درسال ۸۳ درخواست مجوز روزنامه و ماهنامه دادم ایشان قول دادند برای دریافت پیگیری کنند اما دوران معاونتشان تمام شد و زمانی که آقای انتظامی سرکار آمد خیلی از تقاضا ها را علیرغم گذشت ۱۰ سال از درخواست بدون صورتجلسه به بهانه آمایش سرزمین! از دور خارج کرد و فقط به هم مسلکان خودش که کمتر از یکسال تقاضا داده بودند ارائه کرد.