یکی از دست اندرکاران ارشد ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در آذربایجان شرقی در یک گفتگوی رسانه ای، مواضع همفکران و همکاران خود در خصوص نحوه انتصاب مدیران استانی و استاندار را تشریح کرد. به گزارش اعتدال پرس به نقل از سهند نیوز، دکترجعفر راستگو فعال سیاسی – فرهنگی و یکی از فعالان شاخص ستاد دکتر […]
یکی از دست اندرکاران ارشد ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در آذربایجان شرقی در یک گفتگوی رسانه ای، مواضع همفکران و همکاران خود در خصوص نحوه انتصاب مدیران استانی و استاندار را تشریح کرد.
به گزارش اعتدال پرس به نقل از سهند نیوز، دکترجعفر راستگو فعال سیاسی – فرهنگی و یکی از فعالان شاخص ستاد دکتر حسن روحانی که مسئولیت ستاد استقبال دکتر حسن روحانی در استان آذربایجان شرقی را بر عهده داشتند، به سوالات خبرنگاران هفته نامه های سهند تبریز و امید تبریز در باره آخرین گمانه زنی های استانداری آذربایجان شرقی پاسخ دادند.
* پایان گمانه زنی در خصوص استاندار آذربایجان شرقی چه زمانی است؟ با چه استدلالی آقای مهندس پورحسینی گزینه منتخب و نهایی برای استانداری آذربایجان شرقی است؟
اولاً عرض سلام و احترام و سپاس از محبت شما و همکاران عزیزتان از بابت فرصتی که در اختیار ما قرار دادید ، خدمت شریفتان عارضم که جواب قسمت اول سؤالتان روشن است . آنگاه که در هیئت دولت مصوب شد تمام گمانه زنی ها و شایعات داغ مطرح در رسانه ها در مورد گزینه های مسند استانداری رخت برخواهد بست.
اما جواب قسمت دوم پرسش شما این است که بنده بعنوان عضو فعال ستاد جناب آقای دکتر روحانی در استان آذربایجان شرقی که مسئولیت ستاد استقبال را برعهده داشتم تا آنجا که مطلعم مراجع ذیصلاح و تصمیم ساز در کارگروه ویژه تعیین استانداران در ستاد مرکزی دکتر روحانی با هیچ گزینه ای بجز مهندس سید مهدی پور حسینی در این رابطه صحبت و یا پیشنهادی قطعاً نداشته اند.
* ورود آقای پور حسینی به فعالیت انتخاباتی دکتر روحانی چگونه و از چه زمانی و نحوه آشنایی ایشان با آقای روحانی به چه شکلی بوده است ؟
سید مهدی پورحسینی رفاقت و همکاری دیرینه ای با شخص رئیس جمهور –دکتر روحانی- دارد و این رفاقت به دوره سوم مجلس شورای اسلامی بر می گردد که هر دوی این بزرگواران عضو کمیسیون دفاع و امنیت ملی بودند که جناب روحانی رئیس کمیسیون و آقای پور حسینی سخنگوی این کمیسیون بودند.
اما زمان و چگونگی ورود ایشان به فعالیت انتخاباتی بهمن ۹۱ یعنی پنج ماه مانده به انتخابات از طرف شخص آقای روحانی بوده که حسب اعتماد و باور توانمندی ایشان در سازماندهی نیروهای فعال سیاسی استان به آقای پورحسینی مأموریت داده شد لذا آقای پورحسینی از السابقون دوران غربت و فضای سنگین سیاسی کشور در حلقه یاران انگشت شمار مورد وثوق آقای روحانی بودند.
* تحلیل شما از دیگر گزینه های مطرح برای تصدی استانداری آذربایجان شرقی با نگاه مقایسه ای نسبت به آقای پورحسینی چیست ؟
پرسش جالبی است! البته بنده نگاه و تحلیل شخصی خودم را ضمن حرمت نهادن به همه گزینه های مطروحه در رسانه ها و بدون ذکر نامی از آنها به صراحت و جرأت عرض می کنم که در نگاه مقایسه ای پورحسینی را در قیاس با آنها به قیاس مع الفارق تلقی می کنم و دلیل متقن بنده اینست که هیچ کدام از آن گزینه های طرح شده مؤمن و معتقد به برنامه های دولت تدبیر و امید نیستند و نشان به این نشان که در روز امتحان و در آوردگاه نفس گیر و پرمخاطره انتخابات و ایام غربت کجا بودند؟ ! و سوال بنده از آن عزیزان این است با کدام بیانیه و سخنرانی و حضور در ستادهای دکتر روحانی اعتقاد و باور به برنامه های ایشان را ثابت کرده اند، بلکه برعکس برخی از آن گزینه ها از حمایتهای مادی و معنوی خود رقیب جدی انتخاباتی دکتر روحانی را بهره مند فرمودند!
اما جای تعجب است که چگونه به اقناع وجدانی رسیده اند و به خود اجازه میدهند صدرنشین خادمان دولت تدبیر و امید باشند. البته جای حیرت و تعجب نیست که به قول مولانا:
استن این عالم ای جان غفلت است هوشیاری آفت این عالم است
* برتری و مزیت جناب پورحسینی را با توجه به شاخص های مدیریتی در حوزه اجرا نسبت به سایر گزینه ها در چه مواردی می بینید؟
همچنانکه در جواب سؤال قبلی اشاره کردم تأکید دوباره دارم، ایمان و اعتقاد قلبی در مقام عمل به برنامه های دولت تدبیر و امید با مشی اعتدال گرایانه توجهاً به شایستگی های ذاتی و فردی و اجتماعی همچون صداقت، شجاعت، قاطعیت در تصمیم گیری در عین مشورت پذیری و باور به خود جمعی از صفات بارز مهندس سید مهدی پور حسینی است.
همچنین سوابق درخشان و باور به توسعه اقتصادی و صنعتی که از شاخص های تعیین استانداران از سوی وزیر کشور با تأکید رئیس جمهور محترم می باشد مزید بر علت و برتری آقای پورحسینی نسبت به سایر گزینه هاست. چرا که ایشان در مجلس دوره ششم عضو اثر گذار کمیسیون اقتصاد و سخنگوی کمیسیون تلفیق بوده و همچنین تجربه مدیریت کلان اقتصادی با عنوان مشاور و معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی کشور از سوابق برجسته و متمایز ایشان نسبت به سایر گزینه ها می باشد. توجه به سوابق روشن انقلابی در دوران دفاع مقدس در مسئولیت های حساس در کنار سرداران همیشه سرافراز لشگر عاشورا همچون باکری ها و یاغچیان ها و شفیع زاده ها با عنوان رئیس ستاد لشکر عاشورا و فرمانده بسیج شمالغرب کشور قابل تامل است.
پس از پایان دفاع مقدس در دوره سوم مجلس شورای اسلامی با عضویت در کمیسیون دفاع و امنیت ملی به ریاست دکتر حسن روحانی با عنوان سخنگوی کمیسیون انجام وظیفه میکند.
پورحسینی با حضور در مجلس ششم از چهره های اثرگذار در کمیسیون اقتصاد بوده و در تصویب قانون تجمیع عوارض و تصویب منطقه آزاد ارس که امروز شاهد توسعه اقتصادی و صنعتی منطقه آذربایجان هستیم نقش مؤثر و بسزایی ایفا نموده است.
با این اوصاف با تأکید بر سه شاخص مهم مورد تأکید دولت تدبیر و امید از سوی وزیر محترم کشور
یعنی:۱ – باور و اعتقاد به برنامه های دولت اعتدال ۲- سوابق درخشان انقلابی – اجرائی – مدیریتی
۳- رویکرد مدیریتی بر محور توسعه اقتصادی که در تعیین استانداران ملحوظ و مورد توجه است مهندس پورحسینی را از دیگر گزینه ها ، متمایز و قیاس با آنها را ، مع الفارغ نشان می دهد.
* تحلیل شما از اینکه صرف حضور در ستاد آقای روحانی ملاک انتخاب مدیران استانی بخصوص به عنوان مدیر ارشد استان باشد صحیح است ؟
با توجه به جواب پرسشهای قبل با وجود شخصیت جامع الاطراف به لحاظ مدیریتی در حوزه اجرایی ، اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و نظر به سوابق روشن انقلابی و وفاداری به نظام جمهوری اسلامی در مقام عمل و با تأکید بر باورمندی و اعتقاد به برنامه های دولت تدبیر و امید نه تنها صحیح است بلکه از اوجب واجبات است چرا که ، آنجا که آب باشد باطل بود تیمم !
مهدی
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
من با مهندس دینی نماینده چند دوره
پیش مجلس و مدیر عامل گاز استان موافقم چون ایشان بومی متدین و مدیر لایقی هستن.
ناشناس
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
من با آقای مهندس دینی نماینده دوره های پیشین اهر و مدیر عامل گاز استان موافقم ایشان فری لایق و شایسته هست
حمید
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
آقای پور حسین بخدا من تاسف میخورم که میبینم شما در دست یک عده افراد بی بنیه و خام و در عین حال فرصت طلب و بعضا معلم الحال گیر افتاده اید . اینان ابتدا با طومار نویسی و بعدا با حضور در وزارت کشور مبنی بر حمایت از استاندار شدن شما بزرگترین لطمه را بر حضرتعالی وارد کردند. آقای پور حسین اغلب این افراد از حیث بینش سیاسی و اخلاقی بسیار خام و هنوز آداب برخورد سیاسی و اجتماعی در جامعه را یاد نگرفته اند. بنابر این دفاع اینان با این شرایط از شما از بدترین نوع هجمه ها و تخریثب ها نیز بدتر است. مرد مومن این نوع رفتار با آرمانخواهی و دینداری ما مغایرت دارد که یک عده افراد اغلب بی هویت را برای کسب پست ومقام به هرکوی و برزنی بفرستید یا بفرستند و در ضمن انتظار داشته باشید که مراجع مسئول بر آن اهمیت داده و اقدامی نمایند. بدانید که این امر بر صلاح شما نیست و بر صلاح و شان هیچ کسی نیست لذا جا دارد که هر چه سریع تر خود را از این موضوع بکشید کنار و از افراد صلاحیت دار و وزین دیگری دیگری همچون دکتر سبحان الهی یا عبدالعلی زاده حمایت نمایید تا سیه روی شود هر چه در او غش باشد.
خبرنگار تدبیر و امید
تاریخ : ۲۶ - شهریور - ۱۳۹۲
خبرها حاکی از آن است چند نفر از نمایندگان تبریزی فقط برای تثبیت موقعیت خود ! در انتخابات آتی مجلس از شهر تبریز شدیدا بدنبال آوردن فردی بنام درویش زاده (که گویا شهردار سابق تبریز بود) به سمت استانداری آذربایجان شرقی هستند .برخلاف آنان اکثر نمایندگان استان با مدیریت آقای دکتر جمال الدین نیکنامی در سمت استاندار موافقند.
احمدیان
تاریخ : ۲۶ - شهریور - ۱۳۹۲
حاج صادق نجفی از حلقه جریان انحرافی است که امیدوارم در اسرع وقت از استان رخت بربندد/
رضاجهانی
تاریخ : ۲۵ - شهریور - ۱۳۹۲
دوستان اگرمیخواهیم در استانمان توسعه چشمگیرداشته باشیم واقعا حاج صادق نجفی بهترین گزینه هستند.
محمدجواد
تاریخ : ۲۰ - شهریور - ۱۳۹۲
اقای مولوی و پورحسینی باهم رفیق هستند.هر کدام استاندار باشن فرقی نمیکنن.هر دو برای استانداری عالی هستن.
محمدعلی
تاریخ : ۲۰ - شهریور - ۱۳۹۲
بهترین گزینه فقط مهندس پورحسینی می باشد و تمام.
حميد
تاریخ : ۱۷ - شهریور - ۱۳۹۲
بهترین گزینه برای سکانداری استانداری آذربایجانشرقی که علم و اشرافیت به پتانسیل های استان دارد و وجزء نیروهای شاخص اقتصادی در استان می باشد نجفی بوده و امیدواریم با انتخاب ایشان برنامه های دولت که بیشتر اقتصادی است در سال حماسه اقتصادی تحقق یابد .
عبادپور فرد
تاریخ : ۱۳ - شهریور - ۱۳۹۲
آقای مهندس پورحسینی گزینه منتخب و نهایی برای استانداری آذربایجان شرقی است
عبادپور فرد
تاریخ : ۱۳ - شهریور - ۱۳۹۲
مزیت و برتری آقای پورحسینی نسبت به سایر گزینه بساراست
علیزاده
تاریخ : ۱۲ - شهریور - ۱۳۹۲
این صادق نجفی که … شده کی می خواهد دست از این استان بکشد؟ اگر انتخاب شود فاجعه است برای آذربایجان
امیر
تاریخ : ۱۰ - شهریور - ۱۳۹۲
جعفرآقا زیاد خودت را اذیت نکن کسی که به حاج مصطفی پشت کند بخدا هیچ ارزش انسانی و اسلامی در وجودش نیست. مضافا مرد مومن این طومار بازی چه تناسبی با صداقت و شجاعت ایشان دارد!؟ جمع اش کنید /
سلطانی
تاریخ : ۹ - شهریور - ۱۳۹۲
حاج صادق نجفی بهترین گزینه برای تحقق توسعه استان آذربایجانشرقی است.
استاندار آینده حاج صادق نجفی
تبریزی
تاریخ : ۹ - شهریور - ۱۳۹۲
ما که منتظر صادق نجفی هستیم
رحمان
تاریخ : ۸ - شهریور - ۱۳۹۲
ضمن احترام به جناب پورحسینی،اولا این آقای راستگو دانشجوی فوق لیسانس بودند نه دکترا،ثانیا ایشان اگه در صف فعالان ستاد دکتر روحانی قرار گیرند نفر یکصدهم هم نمی شوند چه برسد به اعضای شاخص