به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس) علی محمدی، فرمانده انتظامی استان آذربایجانشرقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: مأموران پليس آگاهی شهرستان مراغه با اقدامات تخصصی خود سرنخهایی از قاچاق و توزيع غیرمجاز و خارج از شبکه توزيع غلات در يکی از کارخانههای فعال شهرستان به دست آوردند.
وي افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتي و انجام اقدامات فنی هدفمند موفق به شناسايی عوامل اصلی اخلال در نظام توزيع آرد و گندم شدند و با هماهنگی قضايی و همکاري اداره جهاد مشخص شد که مسؤولان اين کارخانه با همکاری عوامل ديگر مدت چند سال است که بهصورت گسترده در امر قاچاق، خریدوفروش غیرمجاز و خارج از شبکه غلات از ساير استانها فعاليت داشته و همچنين غلات دولتی را نيز به طور غیرمجاز قاچاق میکردند.
فرمانده انتظامی استان تصريح کرد: با اقدامات به عمل آمده توسط کارشناسان حاصل در آمد به دست آمده از اين تخلف اقتصادی تا کنون حدود ۸ هزار ميليارد ريال برآورد شده و در اين راستا تاکنون ۶ متهم به مراجع قضايی معرفی شده و بررسیهای تکميلی پيرامون اين پرونده ادامه دارد.
محمدی تأکيد کرد: پليس با هرگونه اقدام سودجويانه که موجب اخلال در بازار و برهمزدن آرامش اقتصادی جامعه شود، برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را به پليس اطلاع دهند.




























Tuesday, 26 May , 2026