در این منطقه خبر آن پیچیده و بسیاری از اهالی منطقه ما از این مسأله به شدت ناراحت هستند زیرا این کار را مایه شرم می دانند. به گزارش اعتدال پرس، سایت شیعه آنلاین مدعی شد که تعدادی از دختران استان سیستان و بلوچستان که از نزدیکان و هواداران تروریست سرشناس “عبدالمالک ریگی” رهبر اعدام […]
در این منطقه خبر آن پیچیده و بسیاری از اهالی منطقه ما از این مسأله به شدت ناراحت هستند زیرا این کار را مایه شرم می دانند.
به گزارش اعتدال پرس، سایت شیعه آنلاین مدعی شد که تعدادی از دختران استان سیستان و بلوچستان که از نزدیکان و هواداران تروریست سرشناس “عبدالمالک ریگی” رهبر اعدام شده گروهک تروریستی “جند الشیطان” بوده اند، طی چند هفته اخیر برای انجام “جهاد نکاح” به سوریه سفر کرده اند.
گفته می شود این دختران ابتدا به کشور امارات متحده عربی سفر کرده و از آنجا به ترکیه و از ترکیه وارد خاک سوریه شده اند تا به “جهاد نکاح” بپردازند.
در همین راستا یکی از افرادی که منطقه سکونت این دختران ساکن است، به خبرنگار افتخاری ما در سیستان و بلوچستان گفت: بنده چندی پیش شنیدم که تعدادی از دختران و زنان هوادار گروهک ریگی برای انجام “جهاد نکاح” به سوریه رفته اند.
وی در ادامه افزود: در این منطقه خبر آن پیچیده و بسیاری از اهالی منطقه ما از این مسأله به شدت ناراحت هستند زیرا این کار را مایه شرم می دانند. ما این کار را حرام می دانیم زیرا تفاوتی با زنا ندارد.
گفتنی است “جهاد نکاح” اصطلاحی است که حدودا از یک سال پیش به وجود آمده است. این اصطلاح اولین بار توسط یک مفتی وهابی از کشور تونس مورد استفاده قرار گرفت. بر اساس این فتوا، آن مفتی سلفی از دختران و زنان عرب برای تأمین نیازهای جنسی جنگجویان مسلح که علیه حکومت سوریه می جنگند، به خاک سوریه بروند.
بسیاری از مفتی های وهابی دیگر کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی نیز بعد از آن در اظهار نظرهای مختلفی از چنین فتوایی حمایت کرده و خواستار افزایش “جهاد نکاح” زنان شدند.
“محمد العریفی” از مفتی های سرشناس وهابیت عربستان نیز با صدور فتوایی، اعلام کرد که حتی زنان شوهردار هم می توانند تن به “جهاد نکاح” بدهند. چندی پیش نیز شیخ “ناصر العمر” از شیوخ سلفی سعودی با صدور فتوایی جدید، “جهاد نکاح با محارم” را نیز حلال اعلام کرد. بر اساس فتوای او، اگر جنگجویان دختر یا زنی برای نزدیکی با وی پیدا نکردند، می توانند با محارم خود این کار را انجام دهند.
توضیح : عکس تزئینی است
اخبار تکمیلی و مرتبط :



























محمد
تاریخ : 7 - دسامبر - 2015
با سلام.می خواستم بگم خیلی مواظب باشین دشمنان این ملت از هر حربه ای برای ضربه زدن به اسلام استفاده می کنند حالا بر فرض هر کسی هر کاری کرده باشه خودش میدونه و خدای خودش پس نیاز نیست که ما هی به یک موضوع که معلوم نیست راسته یا دروغ که حتما دروغه و حیله دشمنان ایران اسلامیه دامن بزنیم بسپاریم به خداوند.اگه قرار به افشا گری باشه خداوند دستش از همه ما پر تره و در انی همه بود و نبودمونو افشا میکنه این خداست حال ما کجا معبود کجا.پس یا دمون باشه هر حرف تفرقه امیزی حیله دشمنان.به امید روزی که هیچ جنگی نباشه و هیچ کس در مورد کس دیگه قضاوت نکنه چون این دنیا هم صاحب داره هم قاضی
Mohammad
تاریخ : 20 - نوامبر - 2015
یا علی مدد بگو ای درویش بی صدا بگو تا سایه شیطان خالی شود از ما
حشمت
تاریخ : 10 - نوامبر - 2015
فکر نکنم مردم با غیرت بلوچ زیر بار این ذلت بروند اگر هم صحت دارد حتماً گول خورده اند
محسن
تاریخ : 13 - اکتبر - 2015
همش کذبه ما شیعه ها به همراه برادران سنی مسلمان هستیم وخودمان را وارد بازی کثیف وهابیون نمیکنیم .
احمد
تاریخ : 10 - اکتبر - 2015
با سلام اینها همش انعکاس ظلمی است که در حق حضرب علی و خاندان پیامبر ص در صدر اسلام زده شد تا دیر نشده و تا صاحب الامر قیام نکرده توبه کنید و نجات یابید نجات در اهل البیت پیامبر است.
مسلم
تاریخ : 2 - اکتبر - 2015
همه به گوش باشید اینجا برخی هستند که نه شیعه و نه سنی اند بلکه فقط فارسی بلدن که یا بر ضد شیعه حرف میزنن یا بر ضد سنی و دارن تفرقه میندازن حواسمون باشه گول نخوریم اینا همون دشمنن کسایی هستن که مرام وهابی گری دارن یا صهیونیستی خلاصه بگم نامحرمند. من شیعه هستم و سنی ها رو چه شافعی مالکی حنفی و حنبلی دوست دارم و از وهابی های بی ریشه که شیعه و سنی را مشرک میدونن و بین ما نامحرم هستن متنفرم .
سیاوش
تاریخ : 12 - آگوست - 2015
سلام
انتشار خبر حضور دختران ایرانی برای جهاد نکاح یقینا کذب محض بوده و قوم بلوچ چنین جسارتی را تحمل نخواهد کرد. چه برسد به اینکه خود مسبب اعزام و در اختیار گذاشتن ناموس خود در اختیار اجنبیهای از خدا بی خبرباشد.
راستگو
تاریخ : 30 - جولای - 2015
امکان ندارد که بلوچ های قهرمان ایران دست بهجهادنکاح بزنند ویکیاز اقوام غیرتمند ایران قوم بلوچاستواین شایعه ها توست دشمنان پخش میشود