برای نخستین بار در تاریخ باشگاه تراکتور، ۵ بازیکن این تیم در جام جهانی فوتبال حضور خواهند داشت تا نام نماینده فوتبال آذربایجان‌شرقی در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبالی جهان ثبت شود.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، با پایان مهلت نهایی فیفا برای اعلام فهرست ۲۶ نفره تیم‌های حاضر در جام جهانی، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی بازیکنان منتخب خود را برای حضور در این رقابت‌ها اعلام کرد.

در فهرست اعلام شده، چهار بازیکن باشگاه تراکتور علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، مهدی ترابی و امیرحسین حسین‌زاده حضور دارند.

همچنین اودیل خامروبکوف هافبک ازبکستانی تراکتور نیز در ترکیب تیم ملی ازبکستان برای جام جهانی قرار گرفته است.

بدین ترتیب، برای نخستین بار در تاریخ باشگاه تراکتور، ۵ بازیکن این تیم به صورت همزمان در جام جهانی فوتبال حضور خواهند داشت؛ اتفاقی که رکوردی تاریخی برای سرخ‌پوشان تبریزی محسوب می‌شود.

نکته قابل توجه آن است که تاکنون هیچ بازیکنی در سالی که عضو باشگاه تراکتور بوده، در جام جهانی فوتبال به میدان نرفته بود.

پیش از این تنها پنج فوتبالیست تبریزی سابقه حضور در جام جهانی را در کارنامه داشتند؛ کریم باقری، سیروس دین‌محمدی، ستار همدانی و علی‌اکبر استاداسدی در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و رسول خطیبی در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان.

البته سیروس دین‌محمدی در جام جهانی ۱۹۹۸ در حالی برای تیم ملی ایران به میدان رفت که عضو باشگاه شهرداری تبریز بود و از این حیث نام یک باشگاه تبریزی پیش‌تر در تاریخ جام جهانی ثبت شده بود.

همچنین علیرضا بیرانوند و مهدی ترابی در جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ و شجاع خلیل‌زاده در جام جهانی ۲۰۲۲ سابقه حضور دارند، اما در آن مقاطع عضو باشگاه تراکتور نبودند.