همزمان با هفته دفاع مقدس و هفته گردشگری، پنج طرح عمرانی و گردشگری با مجموع اعتبار سه هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال، با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس، در جلفا افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، در این برنامه که همزمان با هفته دفاع مقدس و هفته گردشگری برگزار شد، سه طرح با مجموع اعتبار یک هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی دو طرح جدید با اعتبار یک هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال آغاز شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، طرح تعریض و بهسازی جاده روستای سیلگرد، مرمت و ساماندهی قلعه عباس‌میرزا و مجتمع اقامتی بخش خصوصی، پروژه‌های آماده بهره‌برداری هستند. همچنین با کلنگ‌زنی طرح تعریض تقاطع غیرهمسطح استاد مولایی و محور ارتباطی حدفاصل راهنمایی و رانندگی تا کوی شاهمار، اجرای دو پروژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جلفا آغاز خواهد شد.

از مجموع سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها، دو هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد ارس تأمین شده و ۹۰۰ میلیارد ریال نیز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اختصاص دارد.

دو طرح مرمت و ساماندهی قلعه عباس‌میرزا و افتتاح مرکز اقامتی، بخش گردشگری برنامه امروز را تشکیل می‌دهند که با رویکرد حفاظت از میراث تاریخی و توسعه ظرفیت اقامتی منطقه به بهره‌برداری می‌رسند.