حجت‌الاسلام احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر اینکه بخش عمده دغدغه‌های جوانان به مسائل غیر از ورزش مربوط می‌شود، اشتغال، مسکن و ازدواج را از اولویت‌های اصلی این قشر دانست و گفت: برنامه‌ریزی برای جوانان نباید صرفاً به حوزه ورزش محدود شود و رسیدگی به نیازهای واقعی آنان نیازمند همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف است.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، امام جمعه تبریز، بعدازظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، با اشاره به گستردگی مسائل جوانان اعلام کرد که برنامه‌ریزی برای این قشر نباید صرفاً بر حوزه ورزش متمرکز باشد، بلکه باید ابعاد مختلف زندگی جوانان و نیازهای اجتماعی و فرهنگی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از دغدغه‌های جوانان به مسائلی غیر از ورزش مربوط می‌شود، افزود که اشتغال، مسکن، ازدواج و سایر نیازهای اجتماعی و فرهنگی، موضوعاتی هستند که رسیدگی به آن‌ها به همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف نیاز دارد. امام جمعه تبریز با تأکید بر ضرورت ایجاد سازوکار مؤثر برای پیگیری مسائل جوانان تصریح کرد که باید یا اختیارات لازم برای رسیدگی مستقل به امور جوانان فراهم شود یا دستگاه‌های مختلف با تقسیم وظایف و همکاری متقابل، برای رفع مشکلات این قشر اقدام کنند.

مطهری‌اصل با اشاره به تفاوت‌های نسلی گفت که نسل امروز از نظر سواد و آگاهی در بسیاری از زمینه‌ها پیشرفت کرده است و نباید تفاوت دیدگاه‌ها بهانه‌ای برای نادیده گرفتن توانمندی‌ها و ارزش‌های جوانان شود. وی حمایت و همراهی با جوانان را ضروری دانست و اظهار کرد که مسئولان باید به‌جای سرزنش و برخورد دستوری، با رویکردی حمایتی و پدرانه با نسل جوان تعامل کنند. نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی همچنین با تأکید بر جایگاه خانواده در تربیت نسل آینده، مادری، همسرداری و تربیت فرزندان را از مسئولیت‌های مهم اجتماعی دانست و بر ضرورت حفظ منزلت مادران و ارزش‌گذاری به نقش تربیتی آنان تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه ورزش در جامعه گفت که ورزش نباید صرفاً وسیله‌ای برای سرگرمی و گذران اوقات فراغت تلقی شود، بلکه ورزش قهرمانی و پهلوانی ظرفیت تقویت هویت ملی و مذهبی را دارد. مطهری‌اصل با بیان اینکه موفقیت ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی می‌تواند توانمندی جوانان کشور را به نمایش بگذارد، افزود که حضور در میادین جهانی و کسب افتخارهای ورزشی، علاوه بر دستاوردهای تخصصی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی ایران است. امام جمعه تبریز همچنین به جایگاه باشگاه تراکتور اشاره کرد و گفت که تیم‌هایی مانند تراکتور از ظرفیت فرهنگی و اجتماعی برخوردارند و می‌توانند پیوند هویت ترکی، ایرانی و اسلامی و فرهنگ شیعی را در سطح ملی و بین‌المللی بازتاب دهند.

مطهری‌اصل در بخش دیگری از سخنان خود، همراهی اساتید دانشگاه، پزشکان، متخصصان و پیشکسوتان با جوانان را ضروری دانست و تأکید کرد که نخبگان باید با انتقال تجربه و حمایت از استعدادهای نسل جدید، زمینه پیشرفت آنان را در عرصه‌های علمی، اخلاقی و ورزشی فراهم کنند و تقویت ارتباط میان جوانان و افراد باتجربه می‌تواند به افزایش نشاط اجتماعی و پرورش نیروهای توانمند برای آینده کشور کمک کند.