به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، امشب و در چارچوب هفته سوم لیگ نخبگان آسیا، تیمهای العین و تراکتور در ورزشگاه هزاع بن زاید امارات به مصاف هم رفتند و در شرایطی که تراکتور با سوپرگل هلیلوویچ به بازی برگشته بود، روی یک غافلگیری، حسین رحیمی دوباره العین را پیش انداخت.
در حالی که تراکتور تلاش میکرد به گل دوم برسد، در دقیقه ۷۰ شرایط برعکس رقم خورد و این العین بود که روی ارسال از جناح راست توسط حسین رحیمی به گل برتری رسید. در این صحنه، مدافعان تراکتور تعلل کردند و فضا را برای بازیکن حریف مهیا کردند که با بریدن توپ و ضربهای آرام، گل برتری را به ثمر برساند.
در دقایق پایانی، شاگردان نکونام تلاش زیادی کردند تا گل تساوی را به ثمر برسانند، اما دفاع کمنقص العین این اجازه را به آنها نداد تا سرخپوشان تبریزی بدون کسب امتیاز این بازی را ترک کنند. تیم فوتبال تراکتور با این شکست، با یک امتیاز در رده دوازدهم جدول ردهبندی لیگ نخبگان فوتبال آسیا در منطقه غرب آسیا قرار گرفت.






























Monday, 26 October , 2026