دکتر جبارزاده در نخستین دیدار مردمی خود در استانداری، ضمن ملاقات با ۲۴ تن از مردم ، به بررسی مشکلات مراجعه کنندگان پرداخت. به گزارش اعتدال پرس، استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه مراسم دیدار چهره به چهره با مردم، در گفت و گو با خبرنگاران، دیدار مستقیم با مردم برای بررسی مشکلات مردم را از […]
دکتر جبارزاده در نخستین دیدار مردمی خود در استانداری، ضمن ملاقات با ۲۴ تن از مردم ، به بررسی مشکلات مراجعه کنندگان پرداخت.
به گزارش اعتدال پرس، استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه مراسم دیدار چهره به چهره با مردم، در گفت و گو با خبرنگاران، دیدار مستقیم با مردم برای بررسی مشکلات مردم را از جمله اهداف مراسم عنوان کرد و اظهار داشت: عمده موضوعاتی که امروز مطرح شد در رابطه با بحث اشتغال و مشکلات روستاهاو درخواست تسهیلات بانکی بود که مهمترین آن بحث اشتغال در استان است.
دکتر اسماعیل جبارزاده، در خصوص روند ادامه این دیدار ها گفت: مراسم دیدار با مردم در هفته های آینده به صورت یک زمان معین در هفته مشخص خواهد شد، که البته این دیدار با حضور و مشارکت مدیران استان و معاونان استانداری برگزار خواهد شد.
وی با بیان این مطلب افزود: مدیران درحوزه مسئولیت خود می توانند به مسائل رسیدگی کنند و ما تنها مشکلات را دسته بندی و به مدیران و معاونان ارجاع خواهیم داد و در صورتی که از حیطه مدیران و معاونان خارج باشد شخصا به موضوع ورود خواهم کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در رابطه با پیگیری اجرای دستورات جلسه، تصریح کرد: پیگیری اجرا و عدم اجرای دستورات بر عهده اداره کل بازرسی است که بر اساس دستورات لازم موارد را به ادارات مختلف ارجاع می دهند.
وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در استان زیاد است، در خصوص حل معضل بیکاری در استان ، گفت: یکی از دغدغه های ما حل مشکل بیکاری است.
دکتر جبارزاده ادامه داد: از زمان حضور در استانداری ، جلسات بسیاری زیاد و متعددی را با بخش سرمایه گذاران خصوصی،تعاونی و دولتی داشته ایم و حل مشکلات اشتغال را در سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای جدید و حمایت از واحدهایی که با ظرفیت کم فعالیت می کنند، می دانیم.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بخش عمده ای از بیکاران استان را بیکاران تحصیلکرده تشکیل می دهند و خود این مساله می طلبد در بخش خصوصی سراغ واحدهایی برویم که افراد تحصیلکرده را بتواند جذب کند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: برای حل مشکل بیکاران تحصیلکرده نیز باید دنبال شرکت ها و واحدهایی بود که با تخصص های خاص بتوانند نیروهای تحصیلکرده را جذب کنند.
جبارزاده اظهار امیدواری کرد تا با حمایت دولت ، بخش خصوصی و تعاونی ، فضای اشتغال مناسبی ، برای جذب بیکاران استان فراهم شود.
كامراني
تاریخ : ۷ - آذر - ۱۳۹۴
باسلام از دو طریق میشود آب دریاچه راحفظ کرد
۱- ازطریق شیارشیار کردت مناطق کم عمق یعنی حفر کانال حداقل ۳ متر بابیل مکانیکی سواربرکفی (یدک کش) ازدریا به ساحل
۲ – پوشاندن روی آب در نواحی عم عمق با پلاستیک حباب دار هرمتر مربع ۲۰۰۰ تومان
نا شناس
تاریخ : ۲۳ - آبان - ۱۳۹۴
چه استانداریی ؟؟؟؟؟چه دیدار مردمیی ؟؟؟؟؟؟ بابا تو جامعه ما که رشوه خواری و پارتی بازی رواج یافته از استانداری و امثال اینا چه کمکی میتونن بکنن من مجردم و کارشناس اقتصاد کشاورزی
کسی میشناسم که متاهل هست و دو تا فرزند داره تو شرکت پخش مواد غذایی کار میکنه قانون کار ۶ ماهه اول ۷۰۰ هزار تومان ۶ ماهه دوم ۶۵۰هزار تومان ماهی ۴۵۰ هزار تومان اقساط داره با ۲۵۰ هزار تومان میشه زندگی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آهای دولتمردان و کسایی که میخوایین ریشه مشکلات طلاق رو پیدا کنین چه کاری از دستتون بر میاد مشکل اصلی طلاق بی پولی هست صاحبان کار ،میخوان کارگرانشون کار بیشتر انجام بدن در عوض پول کم به زحمت کشان کارگری میدن آیا این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با ۲۵۰هزار تومان زندگی تباه نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دکترای اقتصاد در آژانس تاکس تلفنی کار میکنه
بخاطر بی پولی ما جوانا مخصوصا دهه شصتیا نمیتونن ازدواج کنن دهه هفتادیا الان دارن طلاق میگیرن برا چی بخاطر بی پولی و کم پولی
تقدیم به اونایی که میخوان ریشه طلاق و بالا رفتن سن ازدواج برای جوانان پیدا کنن
هیچکس نمیتونه این مشکل را حل کنه جز خدای متعال و حضرت مهدی(عج)
الهم عج الولیک الفرج
ناشناس
تاریخ : ۱۳ - خرداد - ۱۳۹۴
لطفا دستور فرمایید به اقدامات بیرحمانه عوامل نیروی انتظامی شهرستان خداافرین تبریز نسبت به اهالی روستای همدان که معنای کامل بی حرمتی به خانواده شهدا و ایثارگران و زنان و افراد کهنسال روستا بوده و خارج از شان نظام مقدس جمهوری اسلامی است با قید فوریت و جدیت رسیدگی شود
لطفا فوری و گرنه روستا ابستن حوادث ناگوار است
اسمان
تاریخ : ۱۵ - مهر - ۱۳۹۳
تورو خدا به مسئولین بگین به داد این معلولین برسن
ویکی لیکس
تاریخ : ۹ - دی - ۱۳۹۲
دیدار مردمی یعنی اینکه دیگر دستگاها بدرستی وظایف مجوله رو بخوبی انجام نمی دهند که داد به استاندار می برند اینا عوامفریبی است مسائل بایستی ریسه ای و کارشناسانه حل شود، تازه اونم بعد از ۶ ماه گرفتن ملاقات با استاندار دستوری که مرقوم می فرمایند این است|:برابر مقررات اقدام شود
علی
تاریخ : ۸ - دی - ۱۳۹۲
استاندار محترم باید به مسائل کلان استان از جمله در گام های اول برنامه ریزی و سازماندهی رو در سر لوحه خود قرار دهد مگر اقای دکتر اطلاع نداشتند که عمده مشکلات بیکاری و …. است پس وقت گران بهای خود در سطوح بالاتر ی استفاده کنند ودر بعد سازماندهی تکلیف مدیران ضعیف و بی کفایت و متخلف رو استان رو مشخص کند چرا که در برخی از ادارات نوعی بلا تکلیفی و کار های نمایشی حاکم شده حتی برخی زد و بند ها و حاشیه هایی در راستای اقدامات ابقایی در حال شکل گیری است که استاندار محترم مبایست نسبت به مدیریت شرایط فعلی اقدام فرمایند و از کلیات غافل نشوند متشکرم از بهزیستی استان
ویکی لیکس
تاریخ : ۸ - دی - ۱۳۹۲
بابا یکی به این اقای استاندار یاد اورری بکنه تکلیف مدیران استانی رو بویژه مدیر کل فنی و حرفه ای رو مشخص بکنه خیانت پشت خیانت ، براساس زد و بند با نماینده اهر معلمی از اموزش و پرورش رو به ریاست اداره فنی و حرفه ای منصوب کرده ، حالا یکی نیست بپرسه مگه در سازمان فنی و حرفه ای مگه ادم قحطه ، واقعا خجالت اوره ، استاندار محترم هم هنوز دارند فکر می کنند، اقای محترم این سازمان به تاراج رفت فکری بکنید .
حسين اقا
تاریخ : ۷ - دی - ۱۳۹۲
استانداری که فقط تقلید بلد هست به درد سیستم کلیدا داران نمیخوره
کارشناس بهزیستی
تاریخ : ۶ - دی - ۱۳۹۲
جناب آقای دکتر جبارزاده با عرض سلام ، احترام و ادب . آقای استاندار ، با عرض پوزش از اینکه بدلیل وجود پاره ای از محدودیتها نتوانستم حضوری خدمت حضرتعالی رسیده و از نزدیک درد دلم را مطرح نمایم . مشاهده گزارش مشروح دیدار حضرتعالی با جمعی از مردم دردمند استان در این سایت ، بنده را واداشت که از این فرصت پیش آمده نهایت استفاده را نموده و درد دلم را برای شما بازگو نمایم . آقای استاندار اینجانب یکی از منتقدین جدی عملکرد مدیریت (البته اگر بتوان به آن عنوان مدیریت داد) ۴ و نیم ساله جناب آقای دکتر محمدرضا صادقی دیزجی بر مسند مدیر کلی بهزیستی استان آذربایجانشرقی می باشم . به قرار اطلاع مدیر آن سازمان در جلسه شورای اداری هفته گذشته (متشکل از معاونین و روسای ادارات بهزیستی شهرستانها ی استان ) ، به هر یک از معاونین خود مبالغی را تحت عنوان پاداش پرداخت نموده که البته نوش جانشان باد. حال سوال من و امثال من ازحضرتعالی این است که با عنایت به موارد ذیل آیا این پرداختها منطقی و بجا بوده است ؟!!!! ۱) سقوط حداقل ۱۵ رتبه ای سازمان مذکور در ارزیابی علمکرد سال ۱۳۹۱ دستگاههای اجرایی استان {که از زیر ۱۰ به بالای ۲۵ تنزل یافته است} . ۲) سقوط بیش از ۲۰ رتبه ای سازمان یاد شده در ارزیابی برش استانی {عملکرد} سال ۱۳۹۱ ادارات کل بهزیستی استانهای کشور و جای گرفتن در کنار استانهای بسیار ضعیف سازمان بهزیستی کشور { و این در حالیست که که بهزیستی این استان در سنوات قبل ، رتبه های برتر کشور را به خود اختصاص می داد}. ۳) مشکلات و محدودیتهای شدید اعتباری سازمان ، که حتی باعث شده تا مددجویان ومعلولین تحت پوششتان نتوانند از حداقل کمکهای مالی مورد نیازشان { که در سالهای قبل تا حدودی از آنها منتفع می گردیدند} بهره مند گردند. البته موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که در این مقوله نمی گنجد.(با تشکر)