نایب رئیس مجلس، اعلام وصول استیضاح وزیر آموزش و پرورش که در روز گذشته صورت گرفته بود را کان لم یکن خواند و گفت: هفته آینده جلسه غیرعلنی بررسی مشکلات معیشتی فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. به گزارش اعتدال پرس، محمد حسن ابوترابی نایب رئیس مجلس در جلسه علنی امروز […]

نایب رئیس مجلس، اعلام وصول استیضاح وزیر آموزش و پرورش که در روز گذشته صورت گرفته بود را کان لم یکن خواند و گفت: هفته آینده جلسه غیرعلنی بررسی مشکلات معیشتی فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

به گزارش اعتدال پرس، محمد حسن ابوترابی نایب رئیس مجلس در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی که در غیاب لاریجانی ریاست جلسه را برعهده داشت، اعلام وصول استیضاح وزیر آموزش و پرورش که در روز گذشته صورت گرفته بود را کان لم یکن خواند و گفت: هفته آینده جلسه غیرعلنی بررسی مشکلات معیشتی فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

منادی : جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش هفته آتی برگزار نمی‌شودمنادی : جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش هفته آتی برگزار نمی‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه استیضاح وزیر آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارائه شده است، گفت: خانه ملت هفته آینده جلسه استیضاح نخواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا منادی با بیان اینکه در صحن علنی روز گذشته به اشتباه برخلاف آئین‌نامه داخلی مجلس زمان استیضاح وزیر آموزش و پرورش یک‌ هفته بعد خوانده شد، اظهار کرد: طبق ماده ۲۲۳ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی پس از تقدیم استیضاح به هیات رئیسه، این هیات موظف است آن را به کمیسیون تخصصی ارایه دهد.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد:‌ اکنون کمیسیون تخصصی یک هفته فرصت دارد تا از فانی و استیضاح‌کنندگان دعوت کرده و مواد استیضاح را بررسی کند.

وی ادامه داد: اگر پس از یک هفته تعداد امضاکنندگان نامه استیضاح به زیر۱۰ نفر رسید، استیضاح ملغی می‌شود، اما در صورت عدم انصراف استیضاح‌کنندگان، در اولین جلسه علنی مجلس این موضوع مطرح می‌شود و وزیر آموزش و پرورش موظف است ظرف ۱۰ روز در صحن علنی حاضر شود.

منادی‌ سپیدان بیان داشت: اکنون استیضاح وزیر آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارائه شده و این کمیسیون یک هفته فرصت دارد تا با دعوت از فانی و نمایندگان استیضاح‌کننده موارد استیضاح را بررسی کند.

عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: از این رو مجلس شورای اسلامی هفته آینده (چهارشنبه ۲۷ خرداد) جلسه استیضاح نخواهد داشت و جلسه استیضاح هفته بعد از آن برگزار خواهد شد.