با نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس دهم و رو شدن کاندیداهای احتمالی، سکنات و حرکات این چهره ها بیش از پیش در معرض نقد و موضعگیری محافل مختلف سیاسی و رسانه ای قرار گرفته است. به گزارش اعتدال پرس، در این راستا پایگاه خبری آناج از رسانه های مطرح استان که به اصولگرایان گرایش […]
با نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس دهم و رو شدن کاندیداهای احتمالی، سکنات و حرکات این چهره ها بیش از پیش در معرض نقد و موضعگیری محافل مختلف سیاسی و رسانه ای قرار گرفته است.
به گزارش اعتدال پرس، در این راستا پایگاه خبری آناج از رسانه های مطرح استان که به اصولگرایان گرایش دارد، به نقد مواضع اخیر حجت الاسلام خدیوی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای استان پرداخته است که عینا در زیر می آید:
” گروه سیاسی آناج/ یکی از آفت های نگاه انتخاباتی برخی افراد این است که سعی دارند به روشهای مختلف جناح ها و افکار و سلایق مختلفی را راضی نگه دارند. اما تجربه نشان داده، افرادی که منتصب به یک قشر و تفکر خاص هستند، در صورت تغییر موضع، از بدست آوردن رای جناح مقابل هم نا توان خواهند بود.
هر چه به سمت ایام انتخابات و رقابت های تبلیغاتی نزدیک می شویم، رویکردها و مواضع برخی از افراد مطرح دچار تغییر و تحول قابل توجهی شده و برخی محاسبات برهم میریزد.
در این بین نام حجت الاسلام خدیوی مسئول نهاد رهبری دانشگاه تبریز به عنوان فردی که قصد صندلی سبز وکالت را داشته و به احتمال زیاد در موعد مقرر وارد رقابت های انتخاباتی خواهد شد، در محافل مختلف سیاسی و دانشگاهی مطرح شده است.
اما مهم تر از آنکه به ترکیب افراد مطرح در عرصه ی انتخابات بپردازیم، مواضع اخیر و ناهمخوانی افکارشان با گذشته ی نه چندان دور مورد مطالبه ی افکار عمومی قرار می گیرد.
حجت الاسلام خدیوی اخیرا در یک جمع دانشجویی و خطاب به جمعی از مسئولین تشکل ها گفته بود: ما نباید دلواپس تر از رهبری باشیم. مواضع ما باید عین مواضع رهبری باشد. ما باید صبر کنیم مواضع رهبری را بشنویم و بعد موضع بگیریم. تشکل ها نباید افرادی که دلواپس تر از رهبری هستند را برای سخنرانی دعوت کند.
وی در ادامه این اظهارات می گوید: تشکل های دانشجویی باید در مواقعی انتقاد خود را از مسئولین و علی الخصوص مسئولین دانشگاهی، به صورت علنی مطرح نکنند، آنها باید این انتقادات را به نهاد رهبری انتقال دهند تا این نهاد با روش های مسالمت آمیز به مسئولین انتقال دهد.
این سخنان خطاب به دانشجویان زمانی مطرح می شود که مقام معظم رهبری در محافل مختلف، خطاب به دانشجویان و اقشار مختلف می فرمایند: نباید اینگونه تصور شود که همه باید منتظر بمانند تا رهبری، ابتدا موضع خود را دربارهی یک شخص و یا یک سیاست اتخاذ کند و بقیه بر همان اساس موضعگیری کنند. این روش کارها را قفل خواهد کرد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه تبریز همچنین اخیرا در یک مصاحبه با پایگاه خبری تبریز بیدار اظهار داشت: دوره ی سازندگی یکی از بهترین دوره های مدیریتی کشور محسوب می شود.
سوالات بسیاری در برابر این موضع می توان مطرح کرد. اما سوال اصلی از مسئول نهاد رهبری در دانشگاهها این است که اگر بهترین دوره ی مدیریتی کشور، دوران سازندگی است، پس علی القاعده می بایست، مردم دیدگاهها و رویکردهای همان دوران را در خرداد ۷۶ به مرحله ی عمل می آوردند و کاندیدای همسوی جناب هاشمی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب می کردند. اما نکته ی تعجب آور اینست که این مواضع و دفاع تمام قد از یک جریان سیاسی، از طرف مقامی مطرح می شود که باید روحیه ی مطالبه گری در قشر دانشجو را تقویت کند و نماد بی طرفی در یکی از سیاسی ترین دانشگاه های ایران قلمداد شود.
جدا از آنکه به نقد سخنان و مواضع مسئول نهاد رهبری بپردازیم، به علت چنین رویکردهایی اشاره می کنیم که برخی از چهره ها بدان خصیصه دچار هستند. شاید جناب خدیوی در صورت شرکت در انتخابات، برای رای آوری خود، جناح ها و افکار مختلفی را راضی نگه می دارد. اما تجربه نشان داده، افرادی که منتصب به قشر مومن و انقلابی هستند، در صورت تغییر موضع، از بدست آوردن رای جناح مقابل هم ناتوان خواهد بود.”
اعتدالی واقعی
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۴
سلام علیکم
در پی یادداشت بینام و نشان منتشر شده توسط آن سایت، نکاتی جهت تنویر افکار عمومی بیان میشود که انتظار میرود برابر قانون مطبوعات و با رعایت اخلاق مطبوعاتی منتشر نمایید.
1/یادداشتنویس محترم از قول بنده نوشتهاند: «ما نباید دلواپستر از رهبری باشیم. مواضع ما باید عین مواضع رهبری باشد…». آری من دلواپستر از رهبری معظم نیستم. آیا به نظر شما و امثال شما دفتر نهاد رهبری که منسوب به رهبری است باید دلواپستر و انقلابیتر از رهبری باشد؟
ما برای حرکت پشت سر رهبری معظم انقلاب حجت شرعی داریم. اما از این جمله که ما باید جلوتر از رهبری موضع بگیریم و حرکت بکنیم بوی خوارج و گروهک فرقان به مشام میرسد.
حضرت علیبنابیطالب امامالحق و شهید مطهری پارهتن امام خمینی(ره) را کسانی به شهادت رساندند که خود را دیندارتر و انقلابیتر از امام مسلمین میدانستند. رسالت من و شما مبارزه با چنین اندیشه خطرناک و متحجرانه است.
۲/ نویسنده مجهول یادداشت باز از قول بنده نوشتهاند: «تشکلهای دانشجویی باید در مواقعی انتقاد خود را از مسئولین و علیالخصوص مسئولین دانشگاهی به صورت علنی مطرح نکنند…» فارغ از صحت و سقم جمله عرض می کنم که به تعامل با دانشگاهیان و مسئولان آن معتقدم. نهتنها سال همدلی و همزبانی دستور رهبری معظم انقلاب است بلکه راه موفقیت دانشگاهها را در این میبینم. در میان اصناف و قشرها، امروز دستاورد دانشگاهها برای انقلاب و نظام مایه آبرو بوده است و از طرفی کسانی که این عرصه را مدیریت میکنند افرادی انقلابی، متدین و اهل دانش و معتقد به اندیشههای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب هستند. دانشگاهها فرصتهای نظام هستند با افراطیگری نباید به تهدید تبدیل شوند و اگر دانشگاهها باشگاه سیاسی احزاب نیستند این جمله در مورد همه احزابهای سیاسی صادق است و باید در مورد همه آنها اجرا شود.
۳/ بنده در مصاحبهای به مناسبت ایام ارتحال حضرت امام و بازخوانی اندیشه امام با سایت تبریز بیدار، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کدام یک از مدیریتهای گذشته را موفق میدانید، گفتهام: دوره سازندگی یکی از بهترین دورههای مدیریتی کشور است. هنوز هم معتقدم که مدیریت کشور در دوره سازندگی بهترین نوع مدیریت کشور بود. شما به کدام دوره مدیریت کشور امتیاز بیشتری میدهید؟
در رد این جمله استدلال ضعیفی کرده اید که نیاز به پاسخ ندارد. اما شاید سن شما قد ندهد، ولی من خوب به یاد دارم که دولت سازندگی دولتی بود که عاقبت به خیر شد و این جمله مقام معظم رهبری که در پایان دوران سازندگی فرمودند: « هیچ کس برای من هاشمی نمیشود» در تایید آن دوره مدیریتی بود.
دوستان! بنده تغییر نکردهام و کسانی که با مجموعه های دانشگاهی در ارتباط هستند با این گونه مواضع بنده در ۱۰ سال گذشته که در دانشگاهها حضور دارم آشنایند. اما فکر میکنم شما تغییر کردهاید.شاید هم نگران و دلواپس حضور بنده در انتخابات شدهاید. بنده تا به حال جملهای در خصوص حضورم در انتخابات در رسانهها مطرح نکردهام، اما معلوم نیست شما چرا اردوگاه تخریب را با این سرعت شکل دادهاید؟! از عطر و بوی انتخابات که عطر حماسه و حضور و مشارکت است نترسید! اجازه بدهید شعور عالی ملت ایران قضاوت کند و تصمیم بگیرد.
۴/ با تأسی از کلام علی(ع) که در پاسخ به یکی از زمامداران فرمودند: «خواستید مذمتم کنید اما مدحم کردید». بنده هم به شما میگویم خواستید تخریبم کنید اما تبلیغم کرده اید. در این روزها و شب های ماه رمضان شما را به دقت و انصاف در نقد و قضاوت دعوت میکنم که این برای آخرت شما بهتر است.
علی خدیوی
رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی اینم جوابیه
=========================================================
اعتدال پرس:
اینم از انصاف و صداقت ما.
ضمنا قضاوت درباره جوابیه ایشان باشد به عهده مخاطبان و مردم آگاه و تیزبین که حافظه خوبی بخصوص درباره گذشته برخی کاسبکاران چرخان دنیای سیاست دارند!
اعتدالی
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۴
اعتدال پرس عزیز لطفا جوابیه آقای خدیوی را هم درج کنید… ظاهرا شما اعتدالی نیستید… چرا نیروهای اعتدالی را با این تیتر خراب میکنید؟؟؟؟ از کجا میدانید ایشان اصولگرا بود و چرخش داده؟ مگر رییس نهاد بودن نشانه اصولگرایی است؟ برای شما نام ببرم در کشور چند تا مسئول نهاد اصولگرا نیستند؟؟؟؟۱ چه ربطی دارد برادر من. آناج دلواپس و تند رو هست.. شما چرا؟؟؟؟
======================================
اعتدال پرس :
جهت یادآوری: ایشان هیچ جوابیه ای برای اعتدال پرس نفرستاده اند.
حسن
تاریخ : ۱۱ - تیر - ۱۳۹۴
آقای خدیوی :خدا از شما نگذرد نمک می خورید و نمکدان می شکنید شماها چر هنگامی روضه امام حسین می خوانید اهل کوفه را تعن می کنید مگر اهل کوفه کاری حزء کار شکا کردند