اختصاصی اعتدال پرس/ در حالیکه تا چندی پیش و بخصوص در هفته های اول پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، برای سمت استانداری آذربایجان شرقی گزینه های خاصی که عموما دارای گرایش سیاسی مشهود اصلاح طلبی بودند مطرح می شدند، ولی با معرفی گزینه وزارت کشور از سوی دکتر روحانی که یک چهره اصولگرا می […]
اختصاصی اعتدال پرس/ در حالیکه تا چندی پیش و بخصوص در هفته های اول پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، برای سمت استانداری آذربایجان شرقی گزینه های خاصی که عموما دارای گرایش سیاسی مشهود اصلاح طلبی بودند مطرح می شدند، ولی با معرفی گزینه وزارت کشور از سوی دکتر روحانی که یک چهره اصولگرا می باشد، معادلات جدیدی در تعیین و انتصاب استانداران حاکم شد بطوریکه اینک این محافظه کاران و طیف راست سنتی است که برای بدست گرفتن سکان استانداری امیدوار و فعال شده اند.
از طرف دیگر با توجه به سابقه فعالیت رحمانی فضلی دردیوان محاسبات مجلس و نیز صدا وسیما، دایره نفوذ نمایندگان مجلس و نیز شانس انتخاب مدیران صداوسیمایی در استانداری بیشتر و محتمل شده است.
همه این موارد در حالی است که روابط نزدیک و دیرین امام جمعه تبریز با رئیس جمهورجدید، جایگاه بسیار ویژه ای را برای نماینده ولی فقیه در استان در انتخاب استاندار موجب شده است. همانطورکه در انتخاب اولین استاندار دولت نهم در آذربایجان شرقی نیز این امر به اثبات رسید.
با این تفاصیل باید گفت، با توجه به گرایش فکری وزیر کشور پیشنهادی و همچنین حساسیت سیاسی امام جمعه تبریز و طیف اکثریت نمایندگان استان به چهره های معروف اصلاح طلب، احتمال اینکه استاندار جدید آذربایجان شرقی یک چهره محافظه کار باشد، بیشتر است. البته تلاش و اصرار مسئولین ستاد روحانی در استان برای حضور یک نیروی اصلاح طلب در سکان مدیریت ارشد استان را کماکان نباید نادیده گرفت هرچند که گرایش های مختلف حاکم بر این مجموعه موجب تقسیم توان این جمع شده است.
به گزارش اعتدال پرس، با تغییر معادلات و در شرایط موجود، گزینه های جدیدی برای استانداری مطرح شده اند که عبارتند از:
نواداد (مدیرکل صدا و سیمای استان که رابطه بسیار نزدیکی با رحمانی فضلی دارد) – شکرنیا (مدیرکل صداوسیما آذربایجان غربی) – اکبر غفاری ( مدیرکل بازرسی استان که هم در بین نیروهای ستاد روحانی و هم نزد محافظه کاران ارج و قرب دارد) – سردار رئوف نژاد (استاندار فعلی زنجان و فرمانده سابق سپاه استان) – سید مصطفی هاشمی(رئیس هیئت مدیره مخابرات و نماینده سابق مراغه در مجلس) – صادق نجفی ( مدیر عامل منطقه آزاد ارس و از نیروهای با نفوذ حلقه هاشمی در استان و مرکز)
باید منتظر روزها و شاید ماههای آینده بود و دید معادلات سیاسی جدید و تحولات پیش رو، روند تغییرات مدیریتی را به کدام سمت وسو می کشاند.
مهدی
تاریخ : ۱۸ - فروردین - ۱۳۹۳
فقط آقای قلی الله قلی زاده لایق استانداری است. فقط الله قلی زاده.
لا
تاریخ : ۲۳ - آذر - ۱۳۹۲
سیدمصطفی هاشمی
ناصر مقدمی
تاریخ : ۲۲ - مهر - ۱۳۹۲
برادر بزرگوار جناب مهندس سید حسین هاشمی نماینده سابق مردم میانه انتخاب شما را به سمت استانداری تهران راه به مردم شریف ازربایجان تبریک میگویم
آیدین
تاریخ : ۹ - مهر - ۱۳۹۲
استاندار فقط نجفی بلکه لیاقت وزیر هم را دارد
ظریف
تاریخ : ۷ - مهر - ۱۳۹۲
فقط جناب آقای دکتر ناصرالدین نیکنامی
محمد
تاریخ : ۱ - مهر - ۱۳۹۲
مثل اینکه عزتی پول زیادی به صاحبان این سایت داده که برای یک در میان استانها بعنوان استاندار پیشنهاد میشه اون که در دوره نمایندگی از یاران احمدی نژاد و از اصولگرایان سنتی مثل عادل آذر بود نکنه باز هم رنگ عوض کرده اند البته در این کار آنان فوق فوق تخصص یا به عبارتی پرفسور تغییر رنگند
امیرعلی
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
فقط مهندس درویش زاده شایستگی استانداری آذربایجان شرقی رو داره نه کس دیگه.
آرزو
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
فقط دکتر نیکنامی
پریسا
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
ما از خدمات ارزنده دکتر نیکنامی در تمام مراحل خدمت آگاهیم ایشان لایق استانداری تبریز هستند
فرزاد
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۳۹۲
دکترنیکنامی بهترین گزینه برا استانداری آذرباجان شرقی است
مس
تاریخ : ۲۷ - شهریور - ۱۳۹۲
سید زاده استاندار میشه
م
تاریخ : ۲۷ - شهریور - ۱۳۹۲
سید زاده
خبرنگار تدبیر و امید
تاریخ : ۲۶ - شهریور - ۱۳۹۲
خبرها حاکی از آن است چند نفر از نمایندگان تبریزی فقط برای تثبیت موقعیت خود ! در انتخابات آتی مجلس از شهر تبریز شدیدا بدنبال آوردن فردی بنام درویش زاده (که گویا شهردار سابق تبریز بود) به سمت استانداری آذربایجان شرقی هستند .برخلاف آنان اکثر نمایندگان استان با مدیریت آقای دکتر جمال الدین نیکنامی در سمت استاندار موافقند.
ناشناس
تاریخ : ۲۳ - شهریور - ۱۳۹۲
نام دکتر رحیم شهرتی فر مدیرکل سیاسی و انتظامی دوران اصلاحات نیز به گوش می رسد
دکتر -ف
تاریخ : ۲۳ - شهریور - ۱۳۹۲
دکتر ناصرالدین نیکنامی مدیر کل سابق سازمات تامین اجتماعی و خدمات درمانی استان آذربایجان شرقی در دولتهای هفتم و هشتم و اوایل دولت نهم (برادر سردار شهید دکتر ناصرالدین نیکنامی ) نیز از گزینه های مطرح برای سمت استاندار آذربایجان شرقی می باشد که نظر اکثر نمایندگان استان نیز در مورد ایشان مثبت اعلام شده است .