نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس با انتقاد از درج شایعاتی مبنی بر کناره گیری محسن خادم عرب باغی از ریاست سازمان منطقه آزاد ارس گفت: تغییرات پی در پی مدیریتی در ارس می تواند مشکل ساز شود.
وی اظهار داشت: اینکه برخی به جهت دستیابی به اهداف سلیقه ای و غیر قانونی مانع از ادامه مسیر پرشتاب ارس شوند، غیرقابل قبول می باشد.
وی تغییر مدیریتی پیاپی در این سازمان را یکی از معضلات بزرگ و گریبان گیر عنوان کرد و افزود: بعد از سال ها فعالیت و دگرگونی های مدیریتی، ارس به واسطه اتخاذ تصمیم ها و تدابیر اصولی در مسیر توسعه و رونق فعالیت های اقتصادمحور قرار گرفته و یکی از امیدهای تحقق پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور به شمار می رود.
لازم به ذکر است حسن نژاد امروز نیز در مجلس در پی تصمیم برای تغییر مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس و عدم اتخاذ تصمیم صحیح به رئیس جمهور تذکر داد.
وی در تذکر امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تصمیمات برای تغییر مدیرعامل ساعی و فساد گریز سازمان منطقه آزاد ارس موجب ایجاد جو یأس میان مردم و سرمایه گذاران شده است، ضمن تذکر خواستار اتخاذ تصمیم فوری در این مورد شد.
گفتنی است در روزهای گذشته خبرهایی درخصوص تغییر محسن خادم عرب باغی از مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در برخی محافل و رسانه های استان منتشر شد.
این خبر و تغییرات مدیریتی متعدد و گسترده در این سازمان مهم و استراتژیک اقتصادی، در حالی موجب بلاتکلیفی سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی این منطقه شده است که از سوی مسئولان مربوطه تایید یا تکذیب نشد.
شایان ذکر است طی ۵ سال گذشته، منطقه ؟آزاد ارس شاهد روی کار آمدن ۵ مدیرعامل مختلف بوده که هر کدام از این مدیران نیز تغییرات مدیریتی گسترده ای در این مجموعه را به ارمغان آورده اند.
علیرضا فهیمی
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۴
ن کاری به آمارهای منتشره در اخبار و سایت ها نیستم و خدا وکیلی با شناختی که از ایشان دارم واقعا برای منطقه زحمت می کشند و انسان فعالی هستند امیدوارم این شایعات دورغ و عاری از حقیقت باشد.
صادق زاده
تاریخ : ۷ - آبان - ۱۳۹۴
جابجایی یکی از ارزشمندترین مدیران دوره اخیر که خود را وقف منطقه آزاد ارس نموده است و در دولت قبل نیز علیرغم اصرار رئیس جمهور وقت آقای احمدی نژاد با ایشان کار نکرد و به کار شخصی پرداخت موجب تعجب جامعه مهندسین کشور شد و امیدواریم که در دولت تدبیر و امید و با تدبیر ریس جمهور محترم این منطقه به وضعیت قبلی خود باز نگردد و مورد تاراج دوست و دشمن نظام قرار نگیرد .
آقای تقی زاده …………. که در دوره احمدی نژاد در پست های مدیریتی قرار داده شده نتوانسته در صندوق بازنشستگی موفق باشد و کارنامه قابل قبولی ندارد قرار است جانشین این مدیر خدوم و زحمتکش قرار گیرد . جای بسی تاسف است .
علي
تاریخ : ۷ - آبان - ۱۳۹۴
درود بر اقای عربباغی که با تلاش شبانه روزی در راستای اهداف بلند اقای روحانی رییس جمهور محبوب حرکت میکند
مبارزه با فساد
سرمایه گذارواقعی
تاریخ : ۶ - آبان - ۱۳۹۴
باتوجه عدم نفوذ یک عده به منطقه باعث شایه پراکنی تغییرات راه می اندتزند درحالیکه آقای ترکان درعرصه مدیریتی که منصوب شده ایشان باشدنمی توانند نفوذکنند وتغییرات راانجام بدهند ازآقای ترکان هم ازپشتیبانی ازعرب باغی متشکریم
کارمند ارس
تاریخ : ۶ - آبان - ۱۳۹۴
پیشنهاد میکنم اگر هم قراره عرب باغی حتما تغییر کنه، از خود رئیس جمهور یک تضمین حداقل چهارساله برای عدم برکناری مدیرعامل جدید گرفته بشه تا دوباره شاهد به هم ریختن اوضاع مدیریتی در منطقه نشویم.
کارمند ارس
تاریخ : ۶ - آبان - ۱۳۹۴
اگه فرد جایگزین قوی باشه چه ایرادی داره؟