رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در دیدار با سفیر ایران در ارمنستان بر نقش راهبردی این منطقه به عنوان دروازه ورود ایران به بازار اوراسیا تأکید و خواستار گسترش همکاری‌های مشترک با ارمنستان در حوزه‌های تجاری، سرمایه‌گذاری و نمایشگاهی شد. به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس) به نقل از روابط عمومی […]

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در دیدار با سفیر ایران در ارمنستان بر نقش راهبردی این منطقه به عنوان دروازه ورود ایران به بازار اوراسیا تأکید و خواستار گسترش همکاری‌های مشترک با ارمنستان در حوزه‌های تجاری، سرمایه‌گذاری و نمایشگاهی شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس) به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، هادی مقدم‌زاده در این دیدار با اشاره به موقعیت بی‌بدیل منطقه آزاد ارس به عنوان تنها مرز زمینی ایران با ارمنستان و اتحادیه اوراسیا، تاکید کرد: منطقه آزاد ارس با دارا بودن مزیت‌های منحصر به فرد جغرافیایی و زیرساختی، به عنوان کاتالیزور توسعه روابط اقتصادی ایران با اتحادیه اوراسیا و پل ارتباطی ایران با بازار ۲۰۰ میلیونی اوراسیا عمل می‌کند.

مقدم‌زاده با اشاره به رسالت فراملی مناطق آزاد، اظهار داشت:مناطق آزاد تنها محدود به توسعه اقتصادی محلی نیستند، بلکه نقش کلیدی در پیشبرد اهداف ملی و بین‌المللی ایران ایفا می‌کنند و ما بدنبال این هستیم که منطقه آزاد ارس را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق آزاد کشور به جایگاه واقعی خود به عنوان قطب اقتصادی، صنعت و تجاری برسانیم.

وی منطقه آزاد ارس را صنعتی‌ترین منطقه آزاد کشور خواند و افزود: این منطقه با دارا بودن پتانسیل‌های بی نظیر از جمله برخورداری از بزرگترین مجتمع‌های گلخانه‌ای پیشرفته، دسترسی مستقیم به شبکه حمل و نقل بین‌المللی و زیرساخت های لجستیک جاده و ریلی، دارا بودن عنوان صنعتی‌ترین منطقه آزاد کشور و ظرفیت‌های عظیم در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و تجارت موقعیتی استراتژیک برای سرمایه‌گذاری دارد. همچنین قرارگیری این منطقه در مرز ایران و ارمنستان آن را به تنها گذرگاه زمینی ایران به اوراسیا تبدیل کرده است.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس با اشاره به روابط تجاری فعال این منطقه با روسیه، ارمنستان و سایر اعضای اتحادیه اوراسیا تصریح کرد: با توجه به شعار سال و تأکید بر توسعه روابط اقتصادی با همسایگان، تکلیف مضاعفی بر دوش مناطق آزاد گذاشته شده است و ما آماده ایم با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های منطقه آزاد ارس، گام‌های بلندی در توسعه روابط اقتصادی با ارمنستان برداریم و همکاری‌های خود با ارمنستان را در تمامی زمینه‌ها گسترش دهیم.

مقدم‌زاده همچنین برای ایجاد غرفه دائمی منطقه آزاد ارس در مرکز تجاری ایران در ارمنستان اعلام آمادگی کرد و افزود: این غرفه می‌تواند به نمایش تولیدات و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ارس کمک کند و زمینه جذب سرمایه‌گذاران جدید را فراهم آورد.

مقدم‌زاده در پایان با اشاره به برنامه‌های آتی منطقه، از آمادگی کامل منطقه آزاد ارس برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و نقش آفرینی در اتصال ایران به بازار اوراسیا و تبدیل شدن ارس به کانون اصلی تجارت ایران با اوراسیا خبر داد و خواستار همکاری‌های بیشتر بین‌المللی در این زمینه شد.