سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز با راه‌اندازی مجتمع‌های نان در نقاط مختلف شهر، گام بلندی برای تسهیل دسترسی شهروندان به نان تازه و کاهش مشکلات تهیه نان برداشته است.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس) به نقل از فرمانداری تبریز، به منظور پاسخگویی به نیاز شهروندان و جلوگیری از ایجاد صف های طولانی، ۲۱ مجتمع نانوایی در این شهر ز به طور شبانه روزی در حال تولید روزانه ۱۵۰ هزار بسته نان خشک هستند.

بر اساس این گزارش مجتمع های نان در خیابان دامپزشکی سبزه میدان، شهرک یاغچیان فروشگاه شهریم ۶ و خیابان ارتش پارک باغشمال راه اندازی شده است.

این نانوایی ها با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نان‌های بسته‌ای در طول روز در فروشگاه‌ها و مغازه‌های سطح تبریز توزیع می‌شود.

۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد دست اجرا است.

۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شده‌اند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه «پخت دوگانه» (آزاد و یارانه ای) خدمات بهینه تری ارائه دهند.

بر اساس این گزارش ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی یارانه ای و آزاد در تبریز فعال هستند