معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های نیمه‌کاره و جاده‌های حادثه‌خیز آذرشهر بازدید کرد و تأکید کرد که با تأمین اعتبار لازم، همه پروژه‌ها سریع‌تر و ایمن‌تر تکمیل خواهند شد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، معاون وزیر راه و شهرسازی به آذرشهر سفر کرد و از چند پروژه مهم این شهرستان، از جمله پل نیمه‌کاره و غیر‌اصولی شهرک شهید سلیمی بازدید کرد.

او در جلسه‌ای با شهرداران و اعضای شورای اسلامی شهرهای آذرشهر تأکید کرد که تأمین اعتبار پروژه‌های جاده‌ای، آسفالت معابر شهری و روستایی، افزایش حریم شهری و رفع نقاط حادثه‌خیز هیچ مشکلی ندارد و دستورات لازم برای تسریع در اجرای پروژه‌ها صادر شده است.

در بازدید از پل شهرک شهید سلیمی، معاون وزیر بر اصلاح فنی و تکمیل سریع پل تأکید کرد. شهردار و عضو شورای اسلامی شهر ممقان هم با پیگیری‌های خود خواستار سرعت گرفتن روند اجرا و رفع مشکلات فنی شدند.

با وجود این پیگیری‌ها، پل هنوز مشکلاتی مانند طراحی غیرمهندسی، مسیر باریک و تک‌دهنه بودن دارد که باعث ایجاد ترافیک و خطر برای رانندگان شده است. این موضوع به ویژه در تقاطع‌های پرتردد، نگرانی ساکنان و کسب‌وکارهای محلی را بیشتر کرده است.

معاون وزیر وعده داد که با تأمین اعتبار و اصلاحات لازم، پروژه‌ها با سرعت و دقت بیشتری تکمیل شوند تا عبور و مرور در منطقه امن‌تر و راحت‌تر شود.