پروین اشراقی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی، از کاهش شدید پیوستگی اجتماعی به‌عنوان یکی از دلایل اصلی رفتارهای خودآسیب‌رسان یاد کرد و گفت: زنان، جوانان و نوجوانان باید در فرایند تصمیم‌سازی حضور داشته باشند تا برنامه‌ها با نیازهای واقعی جامعه تدوین شوند.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، پروین اشراقی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی، صبح یکشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی و سلامت زنان و خانواده شهرستان مراغه، با اشاره به افزایش برخی آسیب‌های اجتماعی اعلام کرد که یکی از دلایل اصلی رفتارهای خودآسیب‌رسان، کاهش شدید پیوستگی اجتماعی است و برای مواجهه با مسائل این حوزه باید شیوه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بخشی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از تصمیم‌گیری بدون مشارکت گروه‌های هدف است، افزود که زنان، جوانان و نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان، باید در فرایند تصمیم‌سازی حضور داشته باشند تا برنامه‌ها با توجه به نیازها و شرایط واقعی جامعه تدوین شوند. اشراقی، گسست نسلی و فاصله دیدگاه‌های نسل‌های مختلف را از چالش‌های مهم حوزه اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت که جهان‌بینی و شرایط زندگی نوجوانان امروز با نگرش و تجربه نسل والدین تفاوت‌های اساسی دارد.

وی تأکید کرد که نمی‌توان با یک نسخه واحد برای نوجوانان و جوانان راهکار ارائه کرد؛ بلکه تدوین برنامه‌های مؤثر نیازمند شناخت ویژگی‌ها، نیازها و دیدگاه‌های این نسل و مشارکت دادن آنان در تصمیم‌سازی‌هاست.