نماینده سراب در مجلس در واکنش به اظهارات اخیر استاندار مبنی بر دخل و تصرف نماینده سراب در اجرای پروژه نفلین‌سینیت گفت: آقای بیگی در این مورد قضاوت منصفانه‌ای نداشتند و فرصت‌سوزی‌ها باید جای خود را به فرصت‌سازی‌ها بدهد. به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، مهناز بهمنی امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: پروژه […]

نماینده سراب در مجلس در واکنش به اظهارات اخیر استاندار مبنی بر دخل و تصرف نماینده سراب در اجرای پروژه نفلین‌سینیت گفت: آقای بیگی در این مورد قضاوت منصفانه‌ای نداشتند و فرصت‌سوزی‌ها باید جای خود را به فرصت‌سازی‌ها بدهد.

به گزارش اعتدال پرس به نقل از فارس، مهناز بهمنی امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: پروژه تولید پودر آلومینا از نفلین‌سینیت سراب خواست اصلی مردم منطقه از مسئولان است.

وی در واکنش به اظهارات اخیر بیگی استاندار آذربایجان‌شرقی مبنی بر دخل و تصرف نماینده سراب در مجری پروژه نفلین سینیت اظهار کرد: آقای استاندار در این مورد قضاوت منصفانه‌ای نداشتند.

نماینده مردم سراب با تشکر و قدردانی از زحمات چندین ساله بیگی در استان آذربایجان‌شرقی یادآور شد: از اظهارات منعکس شده از استاندار در رسانه‌ها چنین استنباط می‌شود که نماینده سراب از پیمانکار طرح در مقابل مجری سابق حمایت کرده در حالی که خلع ید از پیمانکار به موازات تغییر مجری صورت پذیرفته و پیمانکار جدیدی تعیین شده است.

وی اینگونه مطرح کرد که اگر آقای استاندار تغییر پیمانکار را پیشنهاد داده در واقع چنین چیزی محقق شده است.

بهمنی تصریح کرد: در آخرین اظهارات رئیس قبلی سازمان ایمیدرو وی به بلاتکلیفی حدود ۲۰ میلیارد تومان و ۵ میلیون یورو اشاره کرده که در این موضوع با رایزنی‌ها و تلاش‌هایی که صورت گرفت با همکاری دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی رقم قابل توجهی از ان از پیمانکار بازستانده شد.

نماینده سراب با ابراز تعجب از اینکه عالی‌ترین مقام اجرایی استان در کنار ناملایمات مختلف از دخالت‌های نماینده سخن گفته ابراز داشت: وی به عنوان نماینده مردم از لحاظ شرعی، قانونی و اخلاقی خود را موظف به دفاع از حقوق حقه ملت و مطالبات مردم شریف سراب می‌داند و مجتمع نفلین سینیت نیز مورد خواست و مطالبه عمومی مردم منطقه است.

فرصت‌سازی به جای فرصت‌سوزی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه فرصت‌‌سوزی‌ها باید جای خود را به فرصت‌سازی‌ها دهد، افزود: آقای استاندار بهتر بود در کنار بیان ناملایمات پروژه از عملکرد و تلاش‌های خود برای اجرایی شدن و تخصیص اعتبارات به این طرح ملی ظرف پنج سال گذشته سخن می‌گفت.

نماینده سراب بیان داشت: در مدت ۱۵ ماهی که از دوران نمایندگی وی می‌گذرد حدود ۶۸۰ میلیارد ریال برای پروژه تامین اعتبار شده که به علت ناتوانی در ارائه صورت وضعیت پروژه تخصیص رقم قابل توجهی از آن معطل مانده است.

عضو کمسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: به عنوان نماینده مردم از مطالبه به حق مردم برای اجرایی شدن مجتمع نفلین سینیت از هیچ کوششی فرو گذار نخواهد کرد.

بهمنی تنها راه برون رفت منطقه سراب از محرومیت را اجرایی شدن پروژه تولید آلومینا از نفلین‌سینیت عنوان کرد و افزود: باید همه مسئولان در راستای تحقق این طرح بکوشند.

نماینده سراب با دفاع از توجیه اقتصادی طرح نفلین تصریح کرد: در کنار تولید پودر آلومینا، تولید نمک‌های صنعتی و دیگر صنایع تکمیلی صورت خواهد گرفت و زمینه اشتغال بخش قابل توجهی از بیکاران بومی را فراهم خواهد کرد.

پروژه نفلین سینیت جزو هشت طرح مهم اولویت‌دار در حوزه صنعتی کشور است

بهمنی به مذاکرات و رایزنی‌های اخیر خود با مقامات ارشد کشوری اشاره کرد و گفت: در دیداری که با کرباسیان رئیس جدید ایمیدرو و معاون وزیر اقتصاد داشته در مورد تسریع در اجرای این پروژه تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

این نماینده مجلس به نقل از رئیس ایمیدرو گفت که پروژه نفلین سینیت جزو هشت طرح مهم اولویت‌دار در حوزه صنعتی کشور است.

بهمنی گفت‌وگوی خود را با بیان قطعه شعری با این عنوان به پایان رساند: به صدق کوش که خورشید زاید از نفست که از دروغ سیه روی گشت صبح نخست.

براساس این گزارش، استاندار آذربایجان‌شرقی در هفته گذشته در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه برخی ناملایمات پیش آمده، گفت: متاسفانه دخل و تصرف نماینده محترم سراب، سبب شد که مجری پروژه تغییر کند در حالی که باید پیمانکار تغییر می‌یافت و الان، همان مجری قبلی در ونزوئلا مشغول همین کار است؛ شش ماه بعد دوباره مجری عوض شد و هر کدام از اینها یعنی دلسردی و ناامیدی مردم؛ این ناملایمات در کنار ناملایمات بین‌المللی که اصل است، باعث بروز مشکلات جدی شد.

علیرضابیگی تاکید کرد: سئوال این است که چرا مجری طرح باید سه بار در سال گذشته عوض شود؟ چرا مجری بدون تخصص تعیین شد؟ چرا با اعتقاد مردم این طور بازی می‌شود؟ ما انجام این طرح را به مردم وعده کرده بودیم؛ اما این مشکلات باعث شد که شرمنده مردم سراب شویم.