به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه دهم تیر، بهرام سرمست، در اعتراض به مکاتبات و اخبار منتشرشده در فضای مجازی، ضمن تشکیل جلسات جداگانه در حضور سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و همچنین دبیرکل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مذاکرات تلفنی با مسئولین مربوطه در نهاد ریاست جمهوری و معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری، با ارائه اسناد، ادله و مستندات حقوقی، خواستار تجدید نظر و اصلاح مکاتبات انجامیافته شد.
وی در واکنش به برخی مکاتبات، اظهارنظرها و شایعات منتشره در فضای مجازی اعلام کرد: به دنبال تفاهم استانداران شمال و شمالغرب در خصوص آزادی تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد و در پی اعتراض شرکت ایرانخودرو به این موضوع، برخی مکاتبات، اظهارنظرها و شایعاتی در هفته جاری مبنی بر محدودیت تردد این خودروها در فضای مجازی منتشر شد.
در پی پیگیریها و رایزنیهای استاندار آذربایجان شرقی، مسئولین مربوطه قول مساعد دادند که اسناد و مکاتبات ارائه شده توسط استاندار، در دولت و مراجع ذیصلاح مطرح و تصمیم جامع و مبتنی بر اصول حقوقی، با در نظر گرفتن آثار مفید و تبعات ناشی از این تصمیم در ابعاد مختلف حقوقی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی اتخاذ خواهد شد




























Thursday, 2 July , 2026