نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی در اجتماع جاماندگان اربعین تبریز، با تأکید بر اینکه دشمن از همدلی و انسجام مردم ایران بیم دارد، گفت: ملت ما با حفظ وحدت، در برابر همه تهدیدها ایستادگی کرده است و این اتحاد، رمز برتری ایران در منطقه است. وی افزود: ممکن است از نظر تعداد در اقلیت باشیم، اما همین وحدت، دشمن را نگران کرده و تلاش می‌کند با اختلاف‌افکنی، این سرمایه بزرگ را از بین ببرد.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، حجت‌الاسلام احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، ظهر سه‌شنبه در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تبریز، با تأکید بر جایگاه رفیع اربعین در معارف دینی، این اجتماع عظیم را نشانه‌ای از ایمان خالص مؤمنان دانست. وی گفت: اگر انسان محبت امام حسین(ع) را با اخلاص در دل خود حفظ کند و در مسیر اهل‌بیت(ع) گام بردارد، این محبت هرگز از قلب او خارج نمی‌شود و مؤمنان باید با پرهیز از گناه، این سرمایه معنوی را نگه دارند.

امام جمعه تبریز با اشاره به جایگاه عدد ۴۰ در اسلام، اظهار کرد: اگر کسی ۴۰ روز برای خداوند با اخلاص عمل کند، خداوند قلب او را نورانی می‌کند و در مقابل، غفلت ۴۰‌روزه از توبه، انسان را از رحمت الهی دور می‌سازد. وی افزود: پیش از عاشورا، مراسم اربعین به شکل کنونی مرسوم نبود، اما پس از شهادت امام حسین(ع)، زیارت اربعین به یکی از مهم‌ترین شعائر دینی تبدیل شد و اگر انسان ۴۰ روز برای سیدالشهدا(ع) عزاداری کند، محبت او در دلش پایدار خواهد ماند.

مطهری‌اصل در ادامه با اشاره به نقش استمرار در اعمال نیک، خاطرنشان کرد: پنج ماه است که شبانه‌روز در خیابان‌ها حضور داریم و این استمرار، مسیر را به فرهنگ تبدیل کرده است. وی با یادآوری دوران دفاع مقدس، گفت: ملت ایران با استمرار در مقاومت، هشت سال در برابر دشمن ایستادگی کرد و این پایداری، رمز اقتدار کشور شد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی، وحدت و انسجام ملی را عامل هراس دشمنان دانست و تصریح کرد: دشمن از همدلی مردم ایران بیم دارد و تلاش می‌کند با اختلاف‌افکنی، این سرمایه بزرگ اجتماعی را از بین ببرد، اما ملت ایران با حفظ وحدت، در برابر همه تهدیدها ایستاده است. وی افزود: مردم ما به ایستادگی عادت کرده‌اند و از بمب، توپ و هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها هراسی ندارند، زیرا فرهنگ مقاومت در میان این ملت نهادینه شده است.

مطهری‌اصل با تأکید بر اینکه اتحاد، رمز موفقیت ملت ایران است، گفت: ممکن است از نظر تعداد در اقلیت باشیم، اما همین وحدت موجب برتری ما شده است و دشمن دقیقاً از همین انسجام بیم دارد. وی همچنین با اشاره به نقش نیروهای دفاعی و امنیتی کشور، اظهار کرد: مسئولان حوزه‌های دفاعی و امنیتی زیر نظر فرمانده معظم کل قوا انجام وظیفه می‌کنند و همه ما باید با حفظ اتحاد، زمینه افزایش تاب‌آوری جامعه را فراهم کنیم. امام جمعه تبریز در پایان تأکید کرد: انسان باید نفس خود را به کارهای خیر عادت دهد و اجازه ندهد رفتارهای ناپسند و گناه در زندگی او به یک عادت تبدیل شود.