همین چند روز پیش خبری منتشر شد که دریکی ازشهرهای استان، اعضای شورا یک کارمندشهرداری در اتوبوسرانی را شهردار کردند! هرچند گویا این انتصاب با فشار و تطمیع نماینده این شهرستان صورت گرفته ولی مقایسه کنید این خبر را با انتخاب یک نخبه مخترع جهانی به عنوان شهردار شهر کوچک ورزقان. تفاوت تنها در میزان […]
همین چند روز پیش خبری منتشر شد که دریکی ازشهرهای استان، اعضای شورا یک کارمندشهرداری در اتوبوسرانی را شهردار کردند! هرچند گویا این انتصاب با فشار و تطمیع نماینده این شهرستان صورت گرفته ولی مقایسه کنید این خبر را با انتخاب یک نخبه مخترع جهانی به عنوان شهردار شهر کوچک ورزقان. تفاوت تنها در میزان تیزبینی و ژرف نگری و البته استقلال رای است به همین سادگی!
به گزارش اعتدال پرس، با رأی اعضای شورای اسلامی شهر ورزقان، کامران رحمتی به عنوان شهردار جدید این شهر انتخاب و معرفی شد.
با انتخاب شورای اسلامی شهر ورزقان و تأئید فرمانداری این شهرستان، حکم شهرداری کامران رحمتی توسط استاندار آذربایجان شرقی امضا و ابلاغ گردید.
کامران رحمتی به عنوان برترین مخترع جوان سال ۲۰۱۲ با طرح های ابتکاری و کاربردی نظیر رآکتور تصفیه گر فاضلاب های شهری بدون تولید لجن و نیز طرح آسفالت ضد ترک خود ترمیم گر صاحب مدال های طلای مخترعین در نمایشگاه علمی تایوان شده است.رحمتی همچنین موفق به دریافت مدال افتخار وزارت علوم و تحقیقات کشور تایوان گردیده است.همچنین وی در دوران شهرداری نوین، سرپرست تیم علمی شهرداری تبریز بود.
گفتنی است آئین معارفه شهردار جدید ورزقان صبح روز پنجشنبه و با حضور مسوولان محلی و استانی و اعضای شورای اسلامی شهر ورزقان در محل شهرداری این شهر برگزار خواهد شد.
للللل
تاریخ : ۶ - بهمن - ۱۳۹۲
خیا نت
للللل
تاریخ : ۶ - بهمن - ۱۳۹۲
نماینده ورز ق مغروره بیعرض
شهروند جلفایی
تاریخ : ۱۵ - آبان - ۱۳۹۲
بی عرضه گی شوراهارو میرسونه که حرف نماینده رو قبول میکنن در صورتی که مدت نمایندنگی یک و نیم سال مونده بعدش کی بودجه واسشون میاره.
در ۶ سال قبل اگه دقت کرده باشن شوراها و شهرداری یکی از شهر های شهرستان برای چند بار بعنوان نمونه استان کسب کردن چطور اونا بدون نماینده تونستن این شوراهای بی عرضه نمیتونن
واقعا متاسفیم برا انتخابشون.