مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در ادامه دور جدید تغیرات مدیریتی خود در این مجموعه، روسای جدید آموزش وپرورش ناحیه یک و ناحیه پنج تبریز را منصوب کرد. به گزارش اعتدال پرس، پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش استان که دو هفته پیش، مدیران جدید نواحی ۲ ، ۳ و ۴ اموزش و پرورش تبریز […]
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در ادامه دور جدید تغیرات مدیریتی خود در این مجموعه، روسای جدید آموزش وپرورش ناحیه یک و ناحیه پنج تبریز را منصوب کرد.
به گزارش اعتدال پرس، پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش استان که دو هفته پیش، مدیران جدید نواحی ۲ ، ۳ و ۴ اموزش و پرورش تبریز را معرفی کرده بود، امروز نیز طی احکامی جداگانه بهروز اصغری اردلان را بعنوان مدیر جدید آموزش وپرورش ناحیه یک تبریز و علیرضا ستاری را بعنوان مدیر آموزش و پرورش ناحیه پنج تبریز منصوب کرد تا با انتصابات امروز، روسای هر ۵ ناحیه آموزش و پرورش شهرستان تبریز در عرض دو هفته تغییر یابند.
بهروز اصغری اردلان پیش از این، ریاست ناحیه ۵ آموزش و پرورش تبریز را بر عهده داشت و در کمتر از ۶ ماه از انتصاب خود در این سمت، امروز جایگزین تاروردی پور در ناحیه یک تبریز شد.
ستاری نیز تیر ماه سال گذشته به ریاست آموزش و پرورش شهرستان اسکو منصوب شده بودکه از امروز عهده دار ریاست ناحیه ۵ آموزش و پرورش تبریز شد.
گزارش اعتدال پرس حاکی است، امروز طی مراسم جداگانه، مراسم تودیع و معارفه ستاری مدیر جدید آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز و اصغری اردلان مدیر جدید آموزش و پرورش ناحیه یک برگزار شد.
طی مراسمی که با حضور معاونت ابتدایی استان برگزار گردید ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های ۹ ساله تاروردی پور مدیر سابق آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز، بهروز اصغری اردلان بعنوان مدیر جدید آموزش و پرورش ناحیه یک معرفی شدند.
امروز صبح همچنین طاهر علمی معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان با حضور در اداره آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز، علیرضا ستاری را بعنوان مدیر جدید آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز معرفی و با اهداء لوح سپاس از خدمات بهروز اصغری اردلانی تقدیر و تشکر نمود.
اخبار مرتبط در اعتدال پرس:
با انتصاب مدیران جدید نواحی تبریز صورت گرفت: حرکت دوباره قطار تغییرات در آموزش و پرورش استان/ اصلاح طلبان در لایه های مدیریتی آموزش وپرورش استان
ناشناس
تاریخ : ۲۴ - خرداد - ۱۳۹۴
باز خوش به حال آموزش پرورشیا که یه تحولاتیو تجربه میکنند . مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای که ده ساله به این مسند تکیه کرده و ظاهرا حالا حالاها قصد تحویل کرسی رو نداره .
حسین
تاریخ : ۱۸ - خرداد - ۱۳۹۴
سلام تاانجاییکه من این ای آقایان رامیشناسم اینها ازمدیران باتجربه ولایق ومعتدل اموزش وپرورش هستن
محمد
تاریخ : ۱۷ - خرداد - ۱۳۹۴
نمی دانم در آموزش و پرورش چه خبر است؟ قصد بی ادبی به کسی را ندارم ولی کسانی که این آقایان را می شناسند نظر بدهند. تاروردی پور کجا اضغری کجا!!!!! ستاری کجا ناحیه ۵ کجا!!!! آقای پاشایی این انتصابات با مشورت چه کسی انجام می شود؟ بابا در آموزش و پرورش چه خبر است؟ به بهانه تغییر دولت خیلی از مدیران خوب آموزش و پرورش را کنار گذاشتند و آدمهایی آمده اند که فقط و فقط ملاک آمدنشان وابستگی جناحی و وابستگی سیاسی به برخی از نمایندگان مجلس هستند!!! خدایا مملکت ما را از دست این جناح بازی مزخرف و ویرانگر نجات بده!!!!